Gość Herman #5201 Napisano 9 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #5202 Napisano 9 Września 2007 Spóźnione ale bardzo ale to bardzo szczere gratulacje. Hurtem Mirkowi, Mariuszowi (trochę na zapas ale jak będą fotki to jeszcze raz) i Panu Igorowi. Chłopaki ,ale dowaliliście. Jeszcze raz gratulacje. Zazdroszę, ale też pozytywnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #5203 Napisano 9 Września 2007 Witam,Mirek, gratulacje. Duuuża rzecz. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #5204 Napisano 10 Września 2007 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #5205 Napisano 10 Września 2007 sie mi daty nie chcialo zmieniać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5206 Napisano 10 Września 2007 W ramach realizacji obietnicy danej Krzyśkowi_W: http://img248.imageshack.us/img248/6448/adriatica11np4.jpg To dopiero początki mojego fotografowania zegarków, więc rezultat nie jest oszałamiający :wink: Mam nadzieję, że w przyszłości zdjęcia będą co raz lepsze. Pozdrawiam calkiem niezle Ci to foto wyszlo. a i zegarek niezly :wink: ciesze sie ze zdjecia mod mode Zdjęć nie cytujemy. :-) Trzeba usunąć komendę .mabok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5207 Napisano 10 Września 2007 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5208 Napisano 10 Września 2007 :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5209 Napisano 10 Września 2007 Fantastyczna!! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #5210 Napisano 10 Września 2007 No dobra, gratuluję: 1) Mirkowi, świetny zegar (chociaż jakoś do Ciebie bardziej pasuje Panerai :oops: ) 2) Mariuszowi .... hmmm ... a fotki gdzie?..... ...... hmmm ... zadziwiający powrót do IWC, czyli stara miłość nie rdzewieje 3) cytochromowi - taki stary chrono to jedna z pozycji na mojej liście życzeń, na razie raczej poza kwestią ... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #5211 Napisano 10 Września 2007 CześćWystarczy kilka dni nie zaglądać na Forum a tu tyle nowych zegarków,Wielkie gratulacje dla MirkaTomek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5212 Napisano 11 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5213 Napisano 11 Września 2007 :wink: Na ręku miało być !!! W gaciach nosisz zegarek :wink: :?: :?: u mnie dziś.: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hacik #5214 Napisano 11 Września 2007 Witam Dziś wreszcie po kilkudniowym oczekiwaniu jest i nacieszyc sie nie moge Seamaster 300M CHRONO DIVER W tym miejscu serdecznie dziekuję Bartkowi oraz całemu zespołowi sklepu Chronoagentur Pietrzyk za perfekcyjne załatwienie mojej sprawy i przemiły kontakt pozdrawiam serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #5215 Napisano 11 Września 2007 No to pogratulować Omegi kociak uroczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #5216 Napisano 11 Września 2007 Lawnowerman - fajny sikor!Hacik - gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5217 Napisano 11 Września 2007 z powiewem wanilii i oponami z boku ..... uroczy nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #5218 Napisano 11 Września 2007 :shock: fajoski co to? bo ja to sie nie znam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #5219 Napisano 12 Września 2007 :shock: fajoski co to? bo ja to sie nie znam Aquanautic King Cuda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5220 Napisano 12 Września 2007 Aquanautic King CudaNiezłe Cuda 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #5221 Napisano 12 Września 2007 Choć nie Hemi, to i tak fajna ta Twoja Cuda. :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #5222 Napisano 12 Września 2007 Nie mogłem się powstrzymać, zegarek stary ale aparat nowy przepraszam za jakość, wieczorkiem użyje statywu mod mode Zmniejszyłem za Ciebie.mabok 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5223 Napisano 12 Września 2007 Nie mogłem się powstrzymać, zegarek stary ale aparat nowy od czego? :? 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5224 Napisano 12 Września 2007 Edit: Dzięki sabuniek, Seiko fajne 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5225 Napisano 12 Września 2007 nowy "podwodny" nabytek i juz na lapie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach