Gość mik #5551 Napisano 16 Października 2007 dzięki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #5552 Napisano 16 Października 2007 Też gratuluję ZenithaTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Sledziu #5553 Napisano 16 Października 2007 Witam wszystkich jestemnowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Sledziu #5554 Napisano 16 Października 2007 Całkiem niedawno stałem się dumnym posiadaczem Adriatici Extra 5049Włąsnie wczoraj odebrałem go od zegarmistrza. CZęśc podstawowych prac została juz wykonana, tj. chromowanie koperty, nowe szkiełko, naprawa i konserwacja mechanizmu w tym naprawienie sekundnika tj. wstawienie nowej zębatki i założenie nowej skórzanej branzolety.Niestety do zrobienia pozostało zregenerowac cyberblat i wymienic wskazówki na bardziej gustowne, bo te co mam teraz są nieoryginalne.W związku z tym mam prośbę. Jeżeli macie jakieś zdiecia oryginalnych wskazówek lub macie takie na stanie proszę o przesłanie zdiec lub złożenie oferty sprzadaży wskazówek. każdą rozważę indywidualnie. Z góry wielkie dzięki nowy użytkownik Sledziu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #5555 Napisano 16 Października 2007 Witam wszystkich jestemnowy Witaj, witaj!Jeszcze tylko powiedz czemu postanowiłeś pisać posty akurat w tym dziale? 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Sledziu #5556 Napisano 16 Października 2007 hmm chyba jeszcze nie do końca sie orientuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5557 Napisano 16 Października 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #5558 Napisano 17 Października 2007 rip ale fote walnąłeś :shock: ...świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #5559 Napisano 17 Października 2007 Wojtku, kolejna świetna fota pięknego zegarka 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5560 Napisano 17 Października 2007 Dzięki. To z komórki takie wyszło 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5561 Napisano 17 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24191 #5562 Napisano 17 Października 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #5563 Napisano 17 Października 2007 Filipie! Czy w Polsce kupiłeś greckiego Mythos'a? Jeśli tak, to gdzie? :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24191 #5564 Napisano 17 Października 2007 Caly background set przylecial w poniedzialek z Grecji 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #5565 Napisano 17 Października 2007 rip to co to teraz za telefony robia? :shock: ciekawe kiedy do telefonu wsisna nikona d200 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #5566 Napisano 17 Października 2007 Filip a w woreczach co za grzybki :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mr_kacy #5567 Napisano 17 Października 2007 A ja dziś dumnie nosze ostatni nabytek od kolegi pcichosza : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5568 Napisano 17 Października 2007 Filip bibułki i fifkę mam - to kiedy spotkanie ( torebeczki na foto ) :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24191 #5569 Napisano 17 Października 2007 Filip bibułki i fifkę mam - to kiedy spotkanie ( torebeczki na foto ) :wink: Obawiam się, że nie tak prędko. Musze iść w sobote na bankiet :roll: A w sloiku baklażany w syropie. W dilpakach takie migdaly z miodem. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5570 Napisano 18 Października 2007 minimalistycznie dzisiaj ale i sportowo. Kaliber 26mm: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano 1 #5571 Napisano 18 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabuniek 182 #5572 Napisano 18 Października 2007 Dopóki nie pojawi sie kolejny mechanik po sprzedaży Seiko, niezawodny Timex na ręku. 0 PAM 005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #5573 Napisano 18 Października 2007 Dopóki nie pojawi sie kolejny mechanik po sprzedaży Seiko, niezawodny Timex na ręku.[/url] Jak kolega sie ujawnil, to i ja. Tak, przyznaje sie bez bicia i akcji CBA: mam dzisiaj na reku kwarca marki Timex. Mam do niego stosunek sentymentalny - kupilem go 10 lat temu jako student pierwszego roku, wiernie sluzy i nigdy nawet nie zmienilem baterii. A poza tym, po prostu mi sie podoba. Nadal nosze go na przemian z mechanikami, choc wiem, ze to masowa jednorazowka. Highlightem tego zegarka jest "rozciagliwa" branzoleta bez zapiecia oparta na setkach malych dzwigienek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5574 Napisano 18 Października 2007 Dzisiaj retro-militarnie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #5575 Napisano 19 Października 2007 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach