DonPawox 0 #5676 Napisano 27 Października 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5677 Napisano 27 Października 2007 bazar, tania skóra, bieda i smród.Taki jesteś bogacz- arystokrata?? Orient Cię w oko kłuje?? Urodą nie grzeszy, ale jest twardy i trudny do zabicia. Zaprezentuj cos swojego, a nie tylko krytykujesz i sie głupio madrzysz. Zreszta zauważyłem juz nie raz, że w krytyce i mądralizmach to jestes najlepszy i number one. A nie przypominam sobie żebyś cos kiedys pochwalił, lub przyznał komus rację Panie Mądralo... P.S. Ubodło mnie to, bo z taka patelnia na reku chodziłem 14 lat (prawie tyle, ile Tsuki żyje na świecie) , a potem sprzedałem ja w pełni sprawną i pewnie ktos ja nosi dzis nadal... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #5678 Napisano 27 Października 2007 bazar, tania skóra, bieda i smród.Taki jesteś bogacz- arystokrata?? Orient Cię w oko kłuje?? Urodą nie grzeszy, ale jest twardy i trudny do zabicia. Zaprezentuj cos swojego, a nie tylko krytykujesz i sie głupio madrzysz. Zreszta zauważyłem juz nie raz, że w krytyce i mądralizmach to jestes najlepszy i number one. A nie przypominam sobie żebyś cos kiedys pochwalił, lub przyznał komus rację Panie Mądralo... P.S. Ubodło mnie to, bo z taka patelnia na reku chodziłem 14 lat (prawie tyle, ile Tsuki żyje na świecie) , a potem sprzedałem ja w pełni sprawną i pewnie ktos ja nosi dzis nadal... Ja tam nie wiem - na bazarze widziałem "waściciela" z Patkiem na ręku, ta skóra to chyba nawet bransoleta (metalowa skóra?!?), a bieda i smród gdzie?Wstyd, Tsuki. 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomas #5679 Napisano 27 Października 2007 Tsuki ma doła bo PiS przegrało wybory :wink: A tak na poważnie to kolega Korba ma rację. Już dawno zauważyłem, że jest to jedna z nielicznych osób na tym forum, której sprawia radość "dowalenie komuś". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonPawox 0 #5680 Napisano 27 Października 2007 Szacunek dla Patelni za komuny w PL był to niewątpliwy synonim zamożności, doskonale pamiętam ten zegarek u pewnego znajomego badylaża, był z kultowym zielonym cyferblatem - wypas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #5681 Napisano 27 Października 2007 Ja tam juz sie przyzwyczailem do takich tekstów. One swiadcza tylko o tym ze ten kto tak pisze to skonczony idiota. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5682 Napisano 27 Października 2007 Koledzy dajcie spokój - mamy miło spędzać czas, dzielić się wspólną pasją a nie obrażać. Wszak wszyscy wiemy, że de gustibus non est disputandum. Proszę (mam nadzieję, że nie tylko w swoim imieniu) o zaprzestanie wycieczek osobistych. Uznajmy, że nie ma sprawy i bawmy się dalej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5683 Napisano 28 Października 2007 Masz rację Kadarius, ale czy zadziała prośba na trolla czy gbura. Niektórzy ze względu na zupełny brak obycia w towarzystwie innym niż podwórkowe nie mają pojęcia jak odróżnić szczerość od prostactwa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #5684 Napisano 28 Października 2007 koszmar - bazar, tania skóra, bieda i smród.Zapytaj mamę gdzie jest kodeks towarzyski. Może wie...to Ci da. Lepiej późno niż wcale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #5685 Napisano 28 Października 2007 I on (Tsuki) ponoc był kiedyś modem na Naszym forum...a może jeszcze jest,nie wiem.Jednak z obserwacji jego tutaj istnienia ,mniemam że to człowiek na wskroś przepełniony żalem do całego swiata,zakompleksiony dzieciak bez samokrytycyzmu...moje zdanie,oparte na podstawie tylko tego co tu czytam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart 0 #5686 Napisano 28 Października 2007 koszmar - bazar, tania skóra, bieda i smród. jeden z domu wynosi kulturę i obycie, inny srebra tsuki pewnie wyniósł to drugie, lecz ze względu na wrodzoną skromność nikomu z nas nie chce ich zaprezentować. ale skromność to w końcu dobra cecha a co do zegarka - dostałem taki od przyjaciół na osiemnastkę (ze złotawo-brązowawą tarczą), służył mi wiernie kilka lat, aż wracając raz jesiennym wieczorem z uczelni (nota bene tej samej, którą odwiedza nasz szlachcic tsuki) do akademika zostałem na skwerku między ulicami kazimierzowską i wiśniową poproszony przez kilku mokotowskich przystojniaków o gotówkę. a że takowej jako student nie posiadałem zbyt wiele zadowolili się zegarkiem :? i od tej pory od czasu do czasu ciągnie mnie, żeby sobie taką patelnię ponownie sprezentować. 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5687 Napisano 28 Października 2007 Chyba pora już pokazać jakiś zegarek! A więc dziś (po zmianie czasu ): 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart 0 #5688 Napisano 28 Października 2007 Chyba pora już pokazać jakiś zegarek! A więc dziś (po zmianie czasu ):fakt, najwyższy czas, więc u mnie dziś pomarańczowy potwór na carbonie: 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #5689 Napisano 28 Października 2007 Cóż za wrzawa. Skojarzenia z bazarem nie wzięło się z księżyca - wczoraj byłem przy Hali Mirowskiej i widziałem właśnie takiego faceta z brzuchem, tanią skórą i orientem na łapie. A smród moczu był niemiłosierny.Drugi raz widziałem ten zegarek w taksówce. Właściciel pojechał "na około" a wewnątrz śmierdziało potem.Nie wiem, może miałem pecha/szczęście to zobaczyć, może to jakiś trend... W każdym razie mówię jakie mam skojarzenia. Mamy do tego jeszcze prawo? A nie przypominam sobie żebyś cos kiedys pochwalił, lub przyznał komus rację Panie Mądralo przykro mi to słyszeć. ale jest na to sposób - w moim profilu (jak w każdym) jest opcja "wyszukaj posty użytkownika". poczytaj, zdziwisz się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5690 Napisano 28 Października 2007 bart - pomarańczowy potwór super, od jakiegoś czasu bardzo mi się podobają pomarańczowe tarcze, o mało co nie kupiłem Doxy Sub, ale mi przeszło, a teraz znowu wraca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #5691 Napisano 28 Października 2007 kadarius super ta certina :shock: gdzie taka nabyles? ale marzenie naprawde dla mnie jest ta certina :shock: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5692 Napisano 28 Października 2007 kadarius super ta certina :shock: gdzie taka nabyles? ale marzenie naprawde dla mnie jest ta certina :shock: Allegro - była w trochę sfatygowanym stanie, z dziurą na wylot w szkiełku. Do pełnego szczęścia brakuje mi tylko pozłocenia koperty, ale nie mogę znaleźć fachowca, który to zrobi w odpowiedni sposób. Całkiem fajnie chodzi - ok. +1min/tydzień co jak na trzydziestoletni zegarek jest dla mnie do zaakceptowania , a poza tym to jeden z najwygodniejszych zegarków jakie miałem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5693 Napisano 28 Października 2007 Z pozdrowieniami dla Tsukiego. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5694 Napisano 28 Października 2007 Rip - to nie fair - zegareczki na łapę i poprosimy o foto, inaczej się nie liczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5695 Napisano 28 Października 2007 ten czerwony pasek superrrr :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart 0 #5696 Napisano 28 Października 2007 bart - pomarańczowy potwór super, od jakiegoś czasu bardzo mi się podobają pomarańczowe tarcze, o mało co nie kupiłem Doxy Sub, ale mi przeszło, a teraz znowu wraca potrzebny był inny nurek na wakacje, więc padło na monstera na gumowym pasku w dobrej cenie. a w rozliczeniu za "starożytną" stowę, rzadko goszczącą na moim ręku, wziąłem bransoletę no i jest taki komplet. sprawuje się świetnie, wygląda nieźle.rip, jak widzę tę omegę z tym paskiem to aż żałuję, że wybrałem model bez czerwonych indeksów :? 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #5697 Napisano 28 Października 2007 Rip - to nie fair - zegareczki na łapę i poprosimy o foto, inaczej się nie liczy tytul watku brzmi "Jaki zegarek masz dziś na ręku?", a nie "pokaz nadgarstek z zegarkiem", wiec czep sie psiego ogona... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5698 Napisano 28 Października 2007 Kurna już lecę szukać psa :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #5699 Napisano 28 Października 2007 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #5700 Napisano 28 Października 2007 A umnie Rusekhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/055064a7f7c8b41a.html Prosze o pomoc jak moge zamiescic fotke a nie sam link poniewaz niemoge tego zrobic 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach