Jacek. 0 #7626 Napisano 3 Czerwca 2008 Wojtek, fajne zestawienie. Chodzi tu nie tyle o zegarek, co o pasek i proporcje między nim a zegarkiem. Podoba mi się to :cool: To pewna aluzja: jak pooglądasz stare Bondy, zobaczysz, że 007 często nosił swoją Omeśkę na zbyt wąskim pasku :smile: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #7627 Napisano 3 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #7628 Napisano 3 Czerwca 2008 To pewna aluzja: jak pooglądasz stare Bondy, zobaczysz, że 007 często nosił swoją Omeśkę na zbyt wąskim paskuWidziałem, widziałem :smile: Ale to chyba był jeszcze Rolex, a nie Omega...?W każdym razie z dwojga wolę za szeroki pasek niż za wąski :twisted: edit: Znowu mnie ktoś wyprzedził, tym razem kkwpk :razz: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #7629 Napisano 3 Czerwca 2008 Widziałem, widziałem :smile: Ale to chyba był jeszcze Rolex, a nie Omega...? Omega na wąskim nylonie w paski jest chyba w jakimś mokrym ujęciu. edit: Znowu mnie ktoś wyprzedził, tym razem kkwpk :razz: Charakterystyczne - takie drobne memento: "kkwpk istnieje" :wink: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #7630 Napisano 4 Czerwca 2008 a ja dzisiaj przepraszam za jakość zdjęcia - robione na szybko komórką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #7631 Napisano 4 Czerwca 2008 Nowy nabytek Darku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #7632 Napisano 4 Czerwca 2008 nowy nowy i to kilkadziesiąt dni po premierze w Genewie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #7633 Napisano 4 Czerwca 2008 a ja dzisiaj [url=""]Obrazek[/url] przepraszam za jakość zdjęcia - robione na szybko komórką:shock: :shock: Wiesz, że Galeria na Ciebie czeka :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puzel66 0 #7634 Napisano 4 Czerwca 2008 niezmiennie od paru dni monster... zdjęcia bardzo kiepskie ale z racji tego że jak człowiek musi się uczyć to robi wszystko, żeby tego nie robić pomyślałem, że odezwać się w wątku nie zaszkodzi... a tutaj przyjaźń japońsko-rosyjska pozdrawiam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #7635 Napisano 5 Czerwca 2008 Dziś dla odmiany wielki rusek udający włocha : 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7636 Napisano 5 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #7637 Napisano 5 Czerwca 2008 dla odmiany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #7638 Napisano 5 Czerwca 2008 Darek,portugalczyk rewelacja, szkoda tylko że złoto nie białe, ale i tak pięknie. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieniek 0 #7639 Napisano 5 Czerwca 2008 Hehehe, jak dla mnie to jedyna wadą IWUca jest to , że mamy nów :-p 0 Sikory złote pod mankietem odmierzają sekund bieg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7640 Napisano 6 Czerwca 2008 Ja dzisiaj testuje - jeszcze troszke pracy zostalo ale maechanizm co najwazniejsze juz smiga - maszyna ma 38 mm, koperta jeszcze dostanie doatkowa polerke, (zostala amatorsko pozlocona), koronek i szkielka szukam, wiec jeszcze to potrwa, pasek juz w drodze, kolejne zdjatka podrzuce za jakis czas.By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7641 Napisano 6 Czerwca 2008 Wszystko idzie w dobrą stronę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #7642 Napisano 6 Czerwca 2008 Dzisiaj tak - klasyka diverów końcówka lat 70-tych :wink: Niestety czeka go wizyta u doktora - datownik nie pracuje tak jak powinien :neutral: Pozdrawiam 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #7643 Napisano 6 Czerwca 2008 Jak widac pierwszy dzien pobytu w szkocji zaliczony , pierwszy zakup ...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7644 Napisano 6 Czerwca 2008 Bardzo fajny longines - co ma pod deklem?gratuluje i pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #7645 Napisano 6 Czerwca 2008 Memo kosmos ogólnie wszystkie 3 zegarki powyżej bardzo fajne każdy na swój sposób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #7646 Napisano 6 Czerwca 2008 nie mam czym otworzyc...... zapomnialem zabrac :mad: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7647 Napisano 7 Czerwca 2008 nie mam czym otworzyc...... zapomnialem zabrac :mad: stawiam na 19LN... napisz czy tarfilem:) jeszcze raz gratuluje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #7648 Napisano 7 Czerwca 2008 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #7649 Napisano 7 Czerwca 2008 delbana :shock: junghans super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #7650 Napisano 7 Czerwca 2008 Junghans :shock: :shock: :shock: Zazdroszczę.... :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach