SphinX 77 #8301 Napisano 2 Września 2008 IWC masakra..genialne..gratuluje i wiecej fotek poprosze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertG 3283 #8302 Napisano 3 Września 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8303 Napisano 3 Września 2008 Super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8304 Napisano 3 Września 2008 Od jakiegoś czasu :mrgreen:Świetna Omega... :grin: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8305 Napisano 3 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejc2005 #8306 Napisano 3 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8307 Napisano 3 Września 2008 ObrazekObrazekJak na zegarku single-handed odczytuje się godzinę ? PS jest świetny gratuluję :!: :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #8308 Napisano 3 Września 2008 świetny, śwetny.murderotic, nie widzisz że jest 1:45? :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejc2005 #8309 Napisano 3 Września 2008 ObrazekObrazekJak na zegarku single-handed odczytuje się godzinę ? PS jest świetny gratuluję :!: :!: Dzięki, podziałka jest co 5 minut, ale przełożenie na wałku pozwoli ustawić z dokładnością ok. 1 minuty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8310 Napisano 3 Września 2008 świetny, śwetny.murderotic, nie widzisz że jest 1:45? :wink:Teraz tak :wink: dzięki, ale chyba wolę klasyczne metody pokazywania czasu :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8311 Napisano 3 Września 2008 wolę klasyczne metody pokazywania czasuwskazanie czasu na tarczy zegara za pomocą jednej wskazówki jest na pewno bardziej klasyczne :wink: ; ja sam nie bardzo pamiętam, ale zajrzyj do książki Profesora Mrugalskiego, kiedy to dodano drugą wskazówkę dopiero... 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #8312 Napisano 3 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #8313 Napisano 3 Września 2008 klasyczne sposoby pokazywania czasu powiadacie:)[/u :wink: 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #8314 Napisano 3 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8315 Napisano 3 Września 2008 Fajny ten Fortis.coraz bardziej mnie ciagnie do tej marki zeby nabyc jakis zegareczek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8316 Napisano 3 Września 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1208 #8317 Napisano 3 Września 2008 Fajna Davosa znaczy się podróba IWC :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8318 Napisano 3 Września 2008 Jak nie lubie branzolet tak tutaj sie korze i stwierdzam iz nie wyobrazam go sobie bez branzoletymodel 2000 (ostatnie wypusty zodiaca przed bankructwem).zostaje na dlugo:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8319 Napisano 3 Września 2008 Fajna Davosa znaczy się podróba IWC to jest limitowany Portugalczyk vintage :razz: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #8320 Napisano 3 Września 2008 Fajna Davosa znaczy się podróba IWC to jest limitowany Portugalczyk vintage :razz: CZepiacie się :razz: Jakby był z Chin - byłby ordynarną, chamską podróbą i wogóle faux pas że ktoś by się ośmielił go pokazać na forum.Ale nie jest z Chin - więc jest : _czapki_z_głów_wspaniałym_porywajacym_odkrywczym_i_nietuzinkowym zegarkiem :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8321 Napisano 3 Września 2008 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8322 Napisano 3 Września 2008 muszę się wybrać na grzyby w te same rejony co STARUSZEK to pewnie ja też znajdę jakiś fajny IWC . gratuluję jest super ! 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8323 Napisano 3 Września 2008 [url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url] Pasek rewelka. Gratuluję gustu. Gdzieś już ten zegarek widziałem.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8324 Napisano 3 Września 2008 STARUSZEK, serdecznie gartuluje:), mam nadzieje ze zapodasz zdjecia podwodne z maksymalnej glebokosci 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #8325 Napisano 3 Września 2008 Co prawda nie dzisiaj ale bylem na wyjeżdzie wiec opóznienie Co to za towarzystwo dla tego IWC? Wystraszony pomrów błękitny i wyrośnięty sromotnik... :grin: 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach