Kortyzol 3 #8326 Napisano 3 Września 2008 no, no coraz więcej IWuCów i ich podróbek :razz:A poważnie (już pisałem, ale co tam) piękna ta Davosa, Iwuce tez świetne, ja cicho będe marzył jeśli chodzi o IWCa i o vintage o Portofino... ah! :wink: ---- Zapomniałbym o zegarku RobertaG Omega Railmaster Big Size o ile się nie mylę, to marzenie jeśli chodzi o markę Ω, nie wiem dlaczego, ale zakochałem się w tym zegarku... Hmm... nie wiem dlaczego pokochałem pewną kobietę, czyżby i ona była zegarkiem :?: :wink: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8327 Napisano 3 Września 2008 Co to za towarzystwo dla tego IWC? Wystraszony pomrów błękitny i wyrośnięty sromotnik... :grin:E tam. Ślimak, grzyb i bagno :twisted: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8328 Napisano 3 Września 2008 Co to za towarzystwo dla tego IWC? Wystraszony pomrów błękitny i wyrośnięty sromotnik... :grin:Zgadza sie na sromotnika troszke musialem zapolować - akurat w tym rejonie jakos sie pochowaly - a ze to mój ulubiony grzybek - kiedys nawet był w avatarze moim , pachnie wspaniale i cenię go za szybki wzrost - do 4 cm. na godzine i za konwencję - jajorodnosć :grin: .te same rejony co STARUSZEKPołczyn zdrój i okolice Czaplinka .Ostatnia fotka w strumyku leśnym . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #8329 Napisano 3 Września 2008 za konwencję - jajorodnosć :grin: . No właśnie za to, że go można podrapać po jajkach nazywa się bezwstydny... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8330 Napisano 3 Września 2008 model 2000 (ostatnie wypusty zodiaca przed bankructwem).zostaje na dlugo:)Świetny ! 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8331 Napisano 3 Września 2008 Wspaniały IWC. Gdyby tylko jakiś stary manualny naciąg miał Manualny naciąg ma Portugieser, Portofino i Pilot, ale naręczny "Inge" zawsze był zegarkiem automatycznym. Gdyby firma IWC dała mu manualny naciąg, to popełniłaby faux pas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8332 Napisano 4 Września 2008 Sporo fajnych sikorków pojawiło się w klubie. Wszystkim gratuluje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny 4 #8333 Napisano 4 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8334 Napisano 4 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomplikowany 0 #8335 Napisano 4 Września 2008 Monotematyczność tessia powinna zostać zapisana w annałach.Za to jaka ładna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8336 Napisano 4 Września 2008 Taki los jednozegarkowca :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8337 Napisano 4 Września 2008 oj tam, czepiacie się tessia, zegarek świetny, ale on chce pokazać nowe portki a nie zegarek :razz: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #8338 Napisano 4 Września 2008 I jakiś pulowerek chyba... :mrgreen: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8339 Napisano 4 Września 2008 Myslę, że chodzi tu raczej o wyblakłe owłosienie - pewnie wakacjami w tropikach chce się pochwalić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8340 Napisano 4 Września 2008 :mrgreen: ...ście nie trafili - z wakacji wróciłem 1,5 miesiąca temu i już nawet nie pamiętam, że byłem, a portki i koszulka lata świetności mają już za sobą :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6294 #8341 Napisano 5 Września 2008 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8342 Napisano 5 Września 2008 Wciąż jeszcze lato, ręka pod skórą zaanadto się poci, więc dziś Wodołaz na kauczukumam tez takiego samego kauczuka do Amfibii, tylko czarnego. Nienawidze go. Sztywny, klejący sie do skóry, ciagnacy za włosy. Juz wole chyba przepocona skórę A na lato lubie bransolety, tak jak dzis. Choc to jedyny mój zegarek z bransoletą: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6294 #8343 Napisano 5 Września 2008 Wciąż jeszcze lato, ręka pod skórą zaanadto się poci, więc dziś Wodołaz na kauczukumam tez takiego samego kauczuka do Amfibii, tylko czarnego. Nienawidze go. Sztywny, klejący sie do skóry, ciagnacy za włosy. Juz wole chyba przepocona skórę Eeeee, to masz inny kauczuk. Mój jest mięciutki i za nic nie ciągnie :mrgreen: Z bransoletką mam Tissota, ale wciąż myślę o czymś takim do Archimedesa: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #8344 Napisano 5 Września 2008 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8345 Napisano 5 Września 2008 zegareczek cieszy i nie schodzi z nadgarstka:) bardzo fajny ; wygodnie ci tak "luźno" ? chyba ,że fotka zrobiona z rozpiętą branzoletą. 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #8346 Napisano 5 Września 2008 To chyba było jeszcze z nieskróconą bransoletą - wyjąłem dwa ogniwa, ale i tak zawsze nosze zegarek na bransolecie niżej niż na pasku, więc są w miarę luźno dopasowane. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #8347 Napisano 5 Września 2008 Twój poprzedni Zenith bardziej mi się podobał :neutral: Ale gratuluję nabytku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #8348 Napisano 5 Września 2008 Owszem, popieram, natomiast powyższy sporo zyskuje na żywo :wink: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BLAST 0 #8349 Napisano 5 Września 2008 Jest jeszcze fajniejszy niż SNKF11 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #8350 Napisano 5 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach