HemiG 1 #8476 Napisano 19 Września 2008 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8477 Napisano 19 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #8478 Napisano 19 Września 2008 Dzisiaj Searambler. Niestety nie mój.Chyba czas wrócić do Doxy. Jeszcze z Omegą i Milsharkiem Sorry za zdjęcia ale to z komórki. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8479 Napisano 19 Września 2008 Niech będzie SuperOcean.. :wink: Tylko mój to Professional... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8480 Napisano 19 Września 2008 Łoomatko... ładne repliki heheh , prawie tak ładne jak moja replika ciekawe czy z tego samego bazaru ... :mrgreen: Jeśli mają charaterystyczne "B" na bezelu między 11 i 12 to z tego samego :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8481 Napisano 19 Września 2008 Jeśli mają charaterystyczne "B" na bezelu między 11 i 12 to z tego samego :wink: Chyba jednak z innego, moja replika ma B pomiędzy 7 i 8 :sad: :sad: :razz: :razz: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8482 Napisano 19 Września 2008 Jeśli mają charaterystyczne "B" na bezelu między 11 i 12 to z tego samego :wink: Chyba jednak z innego, moja replika ma B pomiędzy 7 i 8 :sad: :sad: To lipa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8483 Napisano 19 Września 2008 Hemig zaraz wiedziałem ża Twoj to lipa ... ale nic nie mówiłem bezpośrednio... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #8484 Napisano 19 Września 2008 ja - archimama - atlantic (moj) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8485 Napisano 20 Września 2008 Niektórzy z Was mają "Vodolazy", a mój zegarek to Wodołaz :twisted:Może i macie Wodołąz może i Vodołaz a ja mam Amfibije :mrgreen: :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #8486 Napisano 20 Września 2008 Żółw powrócił z serwisu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8487 Napisano 20 Września 2008 Kolejna w klubie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #8488 Napisano 20 Września 2008 Po scioraniu widzę, ze to chyba tessiowy egzemplarz :mrgreen: :twisted: 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8489 Napisano 20 Września 2008 Po scioraniu widzę, ze to chyba tessiowy egzemplarz :mrgreen: :twisted:Raczej na pewno.. :mrgreen: :twisted: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8490 Napisano 20 Września 2008 Zle widzisz!mamy takie same z tessio zapytaj go zreszta ja mam dodatkowo pasek ktory widac na fotce(troche rozmazanej bo musze sobie porzadny aparat zakupic w koncu).Sciorana??? :shock: :?: :arrow: NOWECZKA! :grin:Gdybys byl wczoraj na podstoliku to bys widzial jak lezaly dwie PO dumnie kolo siebie..Zakladamy z tessio nowy klub nic nie mowil?? :shock: :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8491 Napisano 20 Września 2008 Po scioraniu widzę, ze to chyba tessiowy egzemplarz :mrgreen: :twisted:Raczej na pewno.. :mrgreen: :twisted:No raczej nie na pewno :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8492 Napisano 20 Września 2008 Zakladamy z tessio nowy klub nic nie mowil :roll: :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crayzee 1 #8493 Napisano 20 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8494 Napisano 20 Września 2008 Zle widzisz!mamy takie same z tessio zapytaj go zreszta ja mam dodatkowo pasek ktory widac na fotce(troche rozmazanej bo musze sobie porzadny aparat zakupic w koncu).Sciorana??? :shock: :?: :arrow: NOWECZKA! :grin:Gdybys byl wczoraj na podstoliku to bys widzial jak lezaly dwie PO dumnie kolo siebie..Zakladamy z tessio nowy klub nic nie mowil?? :shock: :mrgreen:Tessio zakłada "wyprz PO" :mrgreen:Odnośnie Pawła to potwierdzam - nówka nieśmigana 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #8495 Napisano 20 Września 2008 a ja od paru dni - Steinhart Triton. Prezent na rocznicę od mojej Żony:) ..potężny jest:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8496 Napisano 20 Września 2008 Tylko nie mów mi ze bez konsultacji z Tobą ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #8497 Napisano 20 Września 2008 pozycz zone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #8498 Napisano 20 Września 2008 :shock: Triton jest gites. 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8499 Napisano 20 Września 2008 a ja od paru dni - Steinhart Triton. Prezent na rocznicę od mojej Żony:) fotki..potężny jest:) ... jeśli inne rzeczy robi tak, jak wybiera zegarki, to pozazdrościć... :wink: ... pysznych obiadów 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #8500 Napisano 20 Września 2008 ja - archimama - atlantic (moj) [url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url] Rety, Kazior!Po stosunku, nomen omen, nadgarstka do Worldmastera wnoszę, że jesteś naturalnym nabywcom zegarków z lat '30-'40 :mrgreen: :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach