Gość ALAMO #8501 Napisano 20 Września 2008 Niektórzy z Was mają "Vodolazy", a mój zegarek to Wodołaz :twisted:Może i macie Wodołąz może i Vodołaz a ja mam Amfibije :mrgreen: [url=""]Obrazek[/url][url=""]Obrazek[/url] :cool: A paluchy na klamrze - to robią za damasceńską stal :twisted: :?: Wypaśne :razz: :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #8502 Napisano 20 Września 2008 Pawel1380 ani mnie nie denerwuj takimi fotami :twisted: musze sobie w koncu taka PO sprawic bo mi nie daje spokoju :evil: 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8503 Napisano 20 Września 2008 Pawel1380 ani mnie nie denerwuj takimi fotami :twisted: musze sobie w koncu taka PO sprawic bo mi nie daje spokoju :evil:Polecam.Choc powiem wam ze 3 moich znajomych popsulo mi dzis dobry humor kwitujac"carrera byla ladniejsza..." :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8504 Napisano 21 Września 2008 carrera byla ladniejsza..." :evil:Każdy ma swój gust.Dla mnie np.PO to co całkiem inna bajka niż TH Carrera.. :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8505 Napisano 21 Września 2008 Rossi zle mnie zacytowales ja nie powiedzialem ze carrera ladniejsza tylko 3 moich znajomych ktorzy z zegarkami nie maja nic wspolnego.Ale to nieistotne mnie sie podoba bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8506 Napisano 21 Września 2008 Rossi zle mnie zacytowales ja nieZacytowałem to do czego się odniosłem.. :wink:BTW.gratuluję świetnego zegarka :!: :grin: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejkaaa #8507 Napisano 21 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #8508 Napisano 21 Września 2008 Panowie - odnośnie Żony i Tritona - Żony nie pożyczam, bo na moje stwierdzenie, że kiedyś kupie sobie Omege PO (podczas pokazywania jej PO w sklepie) powiedziała - ale masz już zegarki, które mają to obrotowe coś (bezel), to lepiej kup sobie tego - i z gracją wskazała na IWC Aquatimera:). Czegóż pragnąć więcej?! A propos - chyba jej trochę udzieliło się moje zamiłowanie, bo ze zrozumieniem przyjęła wiadomość o konieczności zakupu rotomatu, i sama zaczęła się rozglądać za czymś dla siebie - nie wiecie może gdzie korzystnie można kupić Certine DS First kwadratową, kobiecą, kwarcową z czekoladową tarczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8509 Napisano 21 Września 2008 Panowie - odnośnie Żony i Tritona - Żony nie pożyczam, bo na moje stwierdzenie, że kiedyś kupie sobie Omege PO (podczas pokazywania jej PO w sklepie) powiedziała - ale masz już zegarki, które mają to obrotowe coś (bezel), to lepiej kup sobie tego - i z gracją wskazała na IWC Aquatimera:). Czegóż pragnąć więcej?! A propos - chyba jej trochę udzieliło się moje zamiłowanie, bo ze zrozumieniem przyjęła wiadomość o konieczności zakupu rotomatu To miłe z jej strony :wink: Ja jak kupowałem pierwszy rotomat to też przyjęła ze zrozumieniem, teraz kiedy chcę kupić drugi, bo moja kolekcja składa się już z 3 automatów jest ciężej ;-)Nie zmienił tego fakt, że kupiłem jej pięknego TAGa F1 na branzolecie... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1268 #8510 Napisano 22 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8511 Napisano 22 Września 2008 Od soboty bez przerwy SBDC005 wchodzę sobie na forum i widzę ,że ostani post w dziale "jaki zegarek masz dzisiaj ..." dodał kkwpk , myśle sobie zobaczę Pama a ty coś takiego : seiko i w dodatku bardzo brzydkie :razz: wstydz się :twisted: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1268 #8512 Napisano 22 Września 2008 Wstydzę się niesamowicie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8513 Napisano 22 Września 2008 Wstydzę się niesamowicie. :wink: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #8514 Napisano 22 Września 2008 Takie Seiko to jest już następny etap po zauroczeniu Pamem :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dan124 0 #8515 Napisano 22 Września 2008 u mnie od tygodnia TITUS GENEVE czekam na uszczelkę do PROMASTERA okres oczekiwania do 4-rech miesięcy :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morfeusz 0 #8516 Napisano 22 Września 2008 Od dzisiaj........... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość WooWoo #8517 Napisano 22 Września 2008 WooWoo świetny Rolex ! :grin: U mnie oczywiście PO: Niezła Omesia...Następny jaki bym kupił to pewnie PO ale chrono lub Panerai Luminor ;-) oba za mną chodzą...Jak wybierałem Rolka to jeszcze wahałem się, czy nie sprawić sobie PO albo Paneraia, ale stwierdziłem, że i tak zawsze chciałem mieć Rolka, choć muszę przyznać, że kiedyś uważałem te zegarki za "nowobogackie" :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #8518 Napisano 22 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #8519 Napisano 22 Września 2008 zabrales mamie zegarek Kazior..no wiesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8520 Napisano 22 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8521 Napisano 22 Września 2008 Standardowo i sportowo :mrgreen: Nie kryję, że taka też była przedmiotem rozważań :smile: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8522 Napisano 22 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8523 Napisano 22 Września 2008 Hmmmm...Chyba, Panie Jarku, podyskutujemy o tym :wink: J. PS: Jeżeli rząd zapłaci, bo inaczej przechodzę na hamburgery z Biedronki 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys 0 #8524 Napisano 22 Września 2008 Od soboty bez przerwy SBDC005[url=""]Obrazek[/url] No wiesz! Gdzie go dostales, szukam takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8525 Napisano 24 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach