kkwpk 1267 #8851 Napisano 9 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #8852 Napisano 9 Listopada 2008 tylko pogratulować piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #8853 Napisano 9 Listopada 2008 Wczorajsze wieczorne zdjęcie zegarków na rotomacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciesze91 0 #8854 Napisano 9 Listopada 2008 Ładny Poljot 0 Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8855 Napisano 10 Listopada 2008 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #8856 Napisano 10 Listopada 2008 Cudowna ta Certina 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8857 Napisano 10 Listopada 2008 Ladna jak nie wiem co w sumie ! jeszcze wskazowki nowe i idealna bedzie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8858 Napisano 10 Listopada 2008 Ano fajowa jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 286 #8859 Napisano 10 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #8860 Napisano 10 Listopada 2008 Wczorajsze wieczorne zdjęcie zegarków na rotomacie Piekny paseczek ma Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8861 Napisano 10 Listopada 2008 bardzo fajna cytrynka Grzesiu ale kiedy PO? 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8862 Napisano 10 Listopada 2008 Oj Panie Rafale, Rafale :lol: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #8863 Napisano 10 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8864 Napisano 11 Listopada 2008 ooo... tarant podobuje mi się Twoje cacuszko to cal 3133? Co to dokłądnie za kirov, jak możesz przybliż mi nieco postać tegoż pana ==> czy za zegariem widze jakiegoś bronka ? 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #8865 Napisano 11 Listopada 2008 słonko dzis ładnie świeci wiec podładowałem troche takie cacuszko: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8866 Napisano 11 Listopada 2008 Dziś .. piekna, jaki kaliberek w niej cyka? pozdrawiam i gratuluje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8867 Napisano 11 Listopada 2008 y60, piękna ta Omesia 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8868 Napisano 12 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #8869 Napisano 12 Listopada 2008 Cale Forum gratuluje formumowiczowi: Tessio spelnienie jednego z zegarkowych marzen... 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #8870 Napisano 12 Listopada 2008 Cale Forum gratuluje formumowiczowi: Tessio spelnienie jednego z zegarkowych marzen... Zaczyna się... Darujmy już sobie wzajemne złośliwości. To już było ze sto razy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #8871 Napisano 12 Listopada 2008 no Paweł 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #8872 Napisano 12 Listopada 2008 Paweł, kajman ze sztabką byłby jednak lepszy :) Ten jakiś taki mało okazały, poza tym niestety nie mieści się w kategorii "to nie to samo", przykro mi 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomplikowany 0 #8873 Napisano 12 Listopada 2008 Tessio szalejesz. W pierwszej chwili pomyślałem, żezdradziłeś PO na rzecz OP. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8874 Napisano 12 Listopada 2008 Paweł, wiedziałem ze nie łykniesz IWC 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8875 Napisano 13 Listopada 2008 jest juz mesh wiecBy rafalbar By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach