Gość Raf_fkn #10451 Napisano 8 Kwietnia 2009 a co to za pach? Nic specjalnego Fotki ze strony:http://www.paski-bransoletki.pl/Default.aspx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10452 Napisano 8 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ponuraczek #10453 Napisano 8 Kwietnia 2009 Zacna ta Omega! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10454 Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10455 Napisano 8 Kwietnia 2009 Yargoth - swietny seamaster:),ja chwilowo rozstalem sie z BA ale tez klasycznieBy rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10456 Napisano 8 Kwietnia 2009 Fajny garniturowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10457 Napisano 8 Kwietnia 2009 Eh - fajna omega i rewelacyjnie zachowana - zazdroszcze Ci stalosci uczuc - ja o ironio w garniturze tylko do opery albo na kolacje wiec rzadko nosze potem jak mi sie zmienia niestety ida pierwsze do odstrzalu 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10458 Napisano 8 Kwietnia 2009 Ta stałość wynika raczej z moich mozliwosci finansowych niż niechęci do innych marek (co jakiś czas widzę zegarki innych marek które z przyjemnoscią bym nabył ale wtedy zapala się lampka - a przeciez za tą kasę mozesz mieć jakąś Omegę ). A co do zachowania tego Seamastera to raczej zasługa mojego zegarmistrza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10459 Napisano 8 Kwietnia 2009 Yargoth To jednak nie mozliwosci finansowe a uzaleznienie:), ze mnie zona non stop sie wysmiewa ze to drogie, tamto drogie a jak zegarek i niedaj boze JLC to odrazu tani i okazja:)podobno odkad mnie wzielo na zegarki to straszny sknera sie zobilem.... 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10460 Napisano 8 Kwietnia 2009 Skądś to znam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10461 Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzisiaj ciąg dalszy z seri Rosyjski FM, czyli Romanoff Tonneau ( zgadnijcie jakie ma serce, będziecie bardzo zdziwieni) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10462 Napisano 8 Kwietnia 2009 ETA? ale ktora to juz nie zgadne stawiam na 2824 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10463 Napisano 8 Kwietnia 2009 ETA? ale ktora to juz nie zgadne stawiam na 2824No niestety nie ten model jest wyposażony, aż "wstyd" się przyznać w Miyota 8215 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #10464 Napisano 8 Kwietnia 2009 W związku z gorącymi prośbami kolegi darekmp3 moja brunetka 5 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #10465 Napisano 8 Kwietnia 2009 Całkiem całkiem wygląda. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #10466 Napisano 8 Kwietnia 2009 dodam że na żywo jest lepiej - tak już te moje "dziewczyny" mają Może się powtarzam ale to nie są małe zegarki i na dodatek i do garniaka i do jeansów bez problemów 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #10467 Napisano 8 Kwietnia 2009 Dzis mój ulubiony nuras w słońcu: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10468 Napisano 8 Kwietnia 2009 Trzeba dać ręce odpocząć od żelastwa: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ponuraczek #10469 Napisano 8 Kwietnia 2009 Oto Rakieta IMPREZOWA!!!Budzisz się i wiesz czy jest rano czy wieczór... Jak ja uwielbiam te "jajeczkowe" spotkania z przyjaciółmi przed świętami!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10470 Napisano 8 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10471 Napisano 9 Kwietnia 2009 Co byście nie mówili że tylko ruskie i ruskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #10472 Napisano 9 Kwietnia 2009 nie żebym był uprzedzony ale ruskie masz fajniejsze 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10473 Napisano 9 Kwietnia 2009 Świetny klasyk sswedo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #10474 Napisano 9 Kwietnia 2009 Patryk, sszwedo, Omegi klasa 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #10475 Napisano 9 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach