Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

:lol: Świąt

post-4044-0-79079800-1331130012.jpg

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Guest Blaz

Cudowny zestaw Jacku. :lol: I czasomierz, i pach, i klamra. ;)

dzis na nowym pasku od Verca :lol:

4ic13p.jpg

:lol: a niech się dobrze nosi !! ;)

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Po staremu, ale nareszcie przy nowej pogodzie :lol:

sprap.jpg

Pozdrawiam swiatecznie,

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Guest Wywiad

Świetny AP, lubię taki klimat inżynieryjny, śrubki no i ta koronka. Pierwszy raz go widzę, więc gratuluję.

Miejsce troszkę nieodpowiednie , ale muszę coś pokazac kilku osobom - a ze rzadko robię fotki wiec jak juz zrobiłem to wkleję tutaj - zebralem kilka rzeczy na fotkach - mesh Omegi satynowany, reedycja znaczka "O" i włóknina do satynowania , oraz w tle nowa ksiązeczka o zegarkach i oznaczeniach wojskowych.Fotki niestety z komórki.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Miejsce troszkę nieodpowiednie , ale muszę coś pokazac kilku osobom - a ze rzadko robię fotki wiec jak juz zrobiłem to wkleję tutaj - zebralem kilka rzeczy na fotkach - mesh Omegi satynowany, reedycja znaczka "O" i włóknina do satynowania , oraz w tle nowa ksiązeczka o zegarkach i oznaczeniach wojskowych.Fotki niestety z komórki.

Piotrze omesia na meszku rewelacyjnie wyglada - nadal uwazam ze to najlepsza barnzoletka do czarnej tarczy:)

a satynowanie mnie przekonalo:)

pozdarwiam

R

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Guest sszwedo

Tak patrząc od góry, Hamilton na pasku Verca-czad

AP bardzo klimatyczny, ale Omega zaje..fajna i to otoczenie, świetne fotki. Niech czas będzie z wami. :lol:

Guest ponuraczek
harshwatch9859764.jpg

kwarcowo jakby.... :P

Ale chyba się nie utopiłeś??? :(

Sszwedo w tym zegarku kojarzysz mi się ze Stefanem "Siarą" Siarzewskim :P:(

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Guest sszwedo

A mnie bardziej z Ignacym Krasickim "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi." :( Czy "siara" miał aviatora? :P

Ale ja nie miałem na myśli Cię krytykować! Tak żartobliwie napisałem, a zegarek całkiem fajny!!!!!!!!!!!!!!

Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos...

Guest Jash
Po staremu, ale nareszcie przy nowej pogodzie :P

Kiedyś odrzucało mnie na widok tego zegarka, ale od pewnego czasu zmieniło mi się. Przekojot !!!

Guest sszwedo
Ale ja nie miałem na myśli Cię krytykować! Tak żartobliwie napisałem, a zegarek całkiem fajny!!!!!!!!!!!!!!

Ale ja nie odebrałem wcale twojej wypowiedzi jako krytykę, moje poczucie humoru też jest bardzo "angielskie" i muszę się bardzo pilnować.

Ale ja nie odebrałem wcale twojej wypowiedzi jako krtykę, moje poczucie humoru też jest bardzo "angielskie" i muszę się bardzo pilnować.

:P

Aviatora nie. Miał Brietling'a, ale też taki barokowy styl.