GrzecH 6 #11001 Napisano 8 Maja 2009 Ładny ten... no... przeszczep Custom Molnija - bardziej mi się podoba - jak chcesz wygrać konkurs na najładniejsze imię - to musisz się bardziej postarać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11002 Napisano 8 Maja 2009 sszwedo dziekuje - labik skromny i mocno zagracony, ale bedzie lepiej - walcze teraz o zakup real time. pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11003 Napisano 8 Maja 2009 Custom Molnija - bardziej mi się podoba - jak chcesz wygrać konkurs na najładniejsze imię - to musisz się bardziej postarać Ja też jestem za custom, i tym samym Wywiad został przegłosowany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11004 Napisano 8 Maja 2009 Custom Molnija - bardziej mi się podoba - jak chcesz wygrać konkurs na najładniejsze imię - to musisz się bardziej postarać teraz pomyślałem , że to nie głupi pomysł:http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?showtopic=33463 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11005 Napisano 8 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #11006 Napisano 9 Maja 2009 Naprawde ladny ten Mido. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11007 Napisano 9 Maja 2009 Naprawde ladny ten Mido.dzięki , niestety nie potrafę i nie mam czym zrobić ładnych zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11008 Napisano 9 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11009 Napisano 9 Maja 2009 To zdjęcie bardziej do "Zagadek zegarkowych" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teshima 7 #11010 Napisano 9 Maja 2009 dzis, tak jak i zawsze zreszta mam na rece taki oto zegarek. sorry, ze slaba jakosc zdjecia 0 Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11011 Napisano 9 Maja 2009 To zdjęcie bardziej do "Zagadek zegarkowych" to ja zgaduję, czy to Seiko Sumo?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11012 Napisano 9 Maja 2009 Hmmm, trudny orzech do zgryzienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2305 #11013 Napisano 9 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 13684 #11014 Napisano 9 Maja 2009 Dziś na ręku po raz pierwszy - w plenerze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11015 Napisano 9 Maja 2009 Dawno nie gościł na moim nadgarstku, dzisiaj przyszedł czas aby to naprawić. Pozdrawiam Su22 dawniej sszwedo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #11016 Napisano 9 Maja 2009 Kurant - masz ciekawe zegarki...sszwedo tylko wkurza 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11017 Napisano 9 Maja 2009 Kurant - masz ciekawe zegarki...sszwedo tylko wkurza Kurant, to święta prawda, tylko popracuj nad fotkami,a co do wkurzania , szybko jeżdżę i zawsze wzbijam tumany kurzu Pozdrawiam Su22 dawniej sszwedo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11018 Napisano 9 Maja 2009 sszwedo- jak ja kocham te stojące na baczność, cieniutkie wskazóweczki... świetny zegarek, ale w sumie weekend mamy, to co tak klasycznie i do koszuli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11019 Napisano 9 Maja 2009 Kurant - masz ciekawe zegarki...sszwedo tylko wkurza dzięki , a Su 22 dawniej sszwedo faktycznie ma imponującą kolekcję i wkurza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11020 Napisano 9 Maja 2009 sszwedo- jak ja kocham te stojące na baczność, cieniutkie wskazóweczki... świetny zegarek, ale w sumie weekend mamy, to co tak klasycznie i do koszuli? Tak mnie jakoś naszło wieczorem żeby go z pudełka wyciągnąć, i żeby sobie jak przystało na porządny zegarek mógł troszkę na nadgarstku pomieszkać Teraz mam już Vodolaza PILOTA na "łapce" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #11021 Napisano 9 Maja 2009 sszwedo - mam pytanie. Mamy weekend, może masz coś bardziej sportowego w swojej kolekcji? Większość z prezentowanych przez Ciebie zegarków to raczej zegarki klasyczne ale na weekend może jakiś sportowy, nie wiem może coś z VE? Z chęcią zobaczyłbym zdjęcia tutaj albo jeszcze lepiej w galerii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11022 Napisano 9 Maja 2009 W weekend na sportowo ten zegarek zyskuje z czasem, nie spodziewałem się tego 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11023 Napisano 9 Maja 2009 ten zegarek zyskuje z czasem, nie spodziewałem się tego ze stalowym miałem podobnie - kupiłem .....i jakoś tak z początku średnio...teraz to niezbywalna część "kolekcji" ...... doskonały w każdym calu..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11024 Napisano 9 Maja 2009 może jakiś sportowy, nie wiem może coś z VE? Z chęcią zobaczyłbym zdjęcia tutaj albo jeszcze lepiej w galerii. Cierpliwości....VE Ekranoplan będzie ....Jeśli się mylę,popaw mnie Su22 dawniej sszwedo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11025 Napisano 9 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach