Kyle 3 #11351 Napisano 25 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #11352 Napisano 25 Maja 2009 Dzisiaj mój "staruszek"Prze... prze... prześliczny ten Titus. 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #11353 Napisano 26 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #11354 Napisano 26 Maja 2009 Jest to nowy zegarek bo kupiony w sobote, spieszy mi ok 14 sek na dobe. Czy jest to w normie??wczoraj o to pytałeś i dostałeś odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11355 Napisano 26 Maja 2009 na handmejdowym pachu (kol. nick555) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11356 Napisano 26 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11357 Napisano 26 Maja 2009 Pagan, właśnie takie coś chciałem miec na swoim Atlasie <tęskni> pokaż go bliżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Petronela 0 #11358 Napisano 26 Maja 2009 a ja dzisiaj w ramach "nostalgii "założyłem Łucz`a 0 -To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia *Jonathan Carroll* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11359 Napisano 26 Maja 2009 Pagan - to drugie zdjęcie cudo. ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11360 Napisano 26 Maja 2009 Pagan - to drugie zdjęcie cudo. ;) Po prostu zegarek świetny A ty nie chciałeś i teraz żałuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11361 Napisano 26 Maja 2009 Nie wywołuj wilka z lasu. A muszę się samodyscyplinować, bo obecnie w paski inwestuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11362 Napisano 26 Maja 2009 Pach jest straśnie gruby co mnie cieszy.Atlas ogromnie zyskał w moich oczach po zaaplikowaniu mu tej skóry.Żadna guma,żadna bransoleta..Wrażenia wizualne..w pełnym słońcu...ech Panowie....miodzio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11363 Napisano 26 Maja 2009 Pach jest straśnie gruby co mnie cieszy.Atlas ogromnie zyskał w moich oczach po zaaplikowaniu mu tej skóry.Żadna guma,żadna bransoleta..Wrażenia wizualne..w pełnym słońcu...ech Panowie....miodzio O to, to, to! Żadna bransoleta i guma! Ja to się chyba zresztą staję skórzanym fetyszystą... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11364 Napisano 26 Maja 2009 Pagan, pokaż nam coś więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11365 Napisano 26 Maja 2009 Pagan, pokaż nam coś więcej Pewnie,że pokażę...ale teraz lecę do pracy,wieczorem nie ma światła dobrego...może jutro *****************************EDIT:udało się "nieiść" dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #11366 Napisano 26 Maja 2009 pach jest konkretny, zaczynam żałować że sprzedałem skz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11367 Napisano 26 Maja 2009 pach jest konkretny, zaczynam żałować że sprzedałem skz Ja też!!! Pach mistrzowski, tylko czemu niebieski?? Ten pasek to jest doookładnie to czego chciałem mając ATLASA!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11368 Napisano 26 Maja 2009 POwitołBardzo ciekawy pasek, właśnie przez niebieskie akcenty, jakby powiedział stylista Dziś w dresiku. Niezbędny blyng zapewnia niezawodny 007 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yariyh 3 #11369 Napisano 26 Maja 2009 To i ja pokażę - dziś wrócił z polerki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #11370 Napisano 26 Maja 2009 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #11371 Napisano 26 Maja 2009 Prawie jak Royal Oak , to jest z najnowszej kolekcji Davosy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #11372 Napisano 26 Maja 2009 Tak, ale model jeszcze nie może być oficjalnie promowany i prezentowany. Davosa prowadzi rozmowy z AP w celu uniknięcia sporów sądowych. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #11373 Napisano 26 Maja 2009 Tak, ale model jeszcze nie może być oficjalnie promowany i prezentowany... Ale w piątek, na nieoficjalne spotkanie założysz Bardzo fajny. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #11374 Napisano 27 Maja 2009 Na nieoficjalne wezmę 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #11375 Napisano 27 Maja 2009 ...Davosa prowadzi rozmowy z AP w celu uniknięcia sporów sądowych. ciekawe co z nich wyjdzie ?raczej troche pieniądzorow stracą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach