Taktic 40 #12426 Napisano 30 Lipca 2009 Apeluję, łącznie z prośbą o wpisanie do regulaminu i dopasowanie konsekwencji - wklejajmy zdjęcia o max rozdzielczości 800x600 - forum i tak robi z dłuższego boku chyba max 640 - więc najlepiej byłoby 640x480. Większe zdjęcia w galerii albo w konkretnym cel usprawiedliwiającym większa fotkę - szczegół do oceny, ocena oryginalności, jakieś szczegóły/wady w bazarze choć i w takiej sytuacji można pokazać wycinek (crop) Adi, gwoli ścisłości, aktualnie forum zmniejsza zdjęcie na 720px szerokości (wysokość dowolna). Jeśli używasz firefoxa, to możesz sobie trochę ulżyć. Jeśli potrafisz odnalźć swój folder profilu i plik userContent.cssto wpisz w tym pliku regułę:@-moz-document url-prefix(http://zegarkiclub.pl/) { img {max-width:720px !important;} } 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #12427 Napisano 30 Lipca 2009 ...swój folder profilu i plik userContent.css U mnie nie ma takiego pliku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #12428 Napisano 30 Lipca 2009 PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #12429 Napisano 30 Lipca 2009 Rowerowo, w ubranku od Korby 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #12430 Napisano 30 Lipca 2009 Mołnia custom,wymaga jeszcze trochę pracy z uszami i paskiem, ale klimat będzie 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #12431 Napisano 30 Lipca 2009 U mnie nie ma takiego pliku http://longway.blox.pl/2008/04/Popraw-webm...Contentcss.html 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #12432 Napisano 30 Lipca 2009 Taktic - raczej 640 - pod twoim postem jest fotka która w oryginale ma 717 px. Zmniejszona do 89% czyli 640.To nie chodzi o ulżenie mi. Temat zmniejszania przewija się od dośc dawna - wiele osób o to prosiło.Ja używam IE - ale oczywiście dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12433 Napisano 30 Lipca 2009 Taktic - raczej 640 - pod twoim postem jest fotka która w oryginale ma 717 px. Zmniejszona do 89% czyli 640. Hmm... ciekawe. Ja widzę tą fotkę w szerokości 717px, bez pomniejszenia. Patrzyłem również w IE.Wczoraj wrzucałem w wątku:http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?showtopic=35364zdjęcia o szerokości 720pxi też widze je w oryginale nie pomniejszone... W ustawieniach użytkownika, wielkosci fotek się raczej nie ustawia idywidualnie, więc nie wiem o co chodzi. Dlaczego u mnie jest inaczej niż u Ciebie?... ot zagadka.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12434 Napisano 30 Lipca 2009 U mnie nie ma takiego pliku Powinien być w podkatalogu Chrome. Jeśli go tam nie ma, to go tworzysz. Moze być też jakiś taki plik o nazwie "userContent-example.css", czy coś podobnego, to mu zmieniasz nazwe na userCustom.cssDopisujesz do niego regułę, restartujesz foxa i ush.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #12435 Napisano 30 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12436 Napisano 30 Lipca 2009 No to przestałem być jednozegarkowcem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12437 Napisano 30 Lipca 2009 Gratuluję raz jeszcze, świetny jest Mam nadzieje że wkrótce będzie dane mi go przymierzyć A swoją drogą to ile ma w uszach?? Nie za mało dla Ciebie?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12438 Napisano 30 Lipca 2009 20mm. Hirsch pójdzie do ludzi, a ja dotnę sobie kilka 24mm, by to ludzko wyglądało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12439 Napisano 30 Lipca 2009 No to przestałem być jednozegarkowcem:Moje gratulacje, nareszcie masz pożądnego Aviatora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12440 Napisano 30 Lipca 2009 Dziękuję. Tak ni z gruszki ni z pietruszki, decyzja podjęta w 5 minut. Ależ ta Mołnia głośno tyka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12441 Napisano 30 Lipca 2009 Nie lepiej włożyć 22mm bez docinania?? Przecież w tym rozmiarze na pewno jakieś fajne paski się znajdą Ależ ta Mołnia głośno tyka! Aż sobie kupię kiedyś jakąś Mołnię przez to bo wszyscy o tym mówią a mi nigdy nie było dane się o tym przekonać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12442 Napisano 30 Lipca 2009 Można i tak zrobić, ale za bardzo się do 24 przyzwyczaiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12443 Napisano 30 Lipca 2009 Dziękuję. Tak ni z gruszki ni z pietruszki, decyzja podjęta w 5 minut. Ależ ta Mołnia głośno tyka! Tak ma być, połóż sobie na noc na stoliku/szafce przy łóżku, czeka cię cała tęcza dźwięków wydobywających się z jej wnętrza, to są niezapomniane wrażenia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12444 Napisano 30 Lipca 2009 Dziś więc Mołnia ukołysze mnie do snu. Sorry żono. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12445 Napisano 30 Lipca 2009 Spinner bardzo fajny Sinnek - nad tym modelem myślałem długo i do dzisiaj polujemy z Kolegą na niego , nie chodzi o ete 2893 czy stal utwardzaną ale ogólnie o stylistykę . Gratualcje wyboru 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12446 Napisano 30 Lipca 2009 Oj mołnia tyka głośno u mnie w wodołazie słychąć w nocy że hej 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #12447 Napisano 30 Lipca 2009 BlazMądry szybki wybór...Żałuję swojego Sturmovika,brakuje mi tego osławionego cykania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #12448 Napisano 30 Lipca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #12449 Napisano 31 Lipca 2009 kupiona przed chwilapierwszy raz na rekudziekuje klubowiczom za porady przed zakupem Bardzo ladny zegarek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #12450 Napisano 31 Lipca 2009 Dziękuję. Tak ni z gruszki ni z pietruszki, decyzja podjęta w 5 minut. Ależ ta Mołnia głośno tyka! No głośna jest Ja mam dwie Jak się dwie nakręci to jest dopero głośno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach