ASTRAL 4382 #12701 Napisano 14 Sierpnia 2009 A to dla tych co myślą że Deepsea jest olbrzymem Edi, fantastyczne są te Twoje zegary! Zwłaszcza Rolek przepiękny, i wcale mały nie jest, przy Super Avenegerze raczej niewiele zegarków wygląda na duże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12702 Napisano 14 Sierpnia 2009 Niestety nie mój... Miałem kupić jakiegoś nurka, ale nie wiem czy ten to nie przesada Eeee, no co ty!Zobacz tego breitlinga na fotce z rolkiem - do zdjęcia zapięty prawie na łokciu a uszy i tak wystają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #12703 Napisano 14 Sierpnia 2009 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12704 Napisano 14 Sierpnia 2009 Prezentuje się naprawdę ślicznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12705 Napisano 14 Sierpnia 2009 Dzisiejsze , jeszcze pachną - czujecie ? 1,5h temu zbierane . foto z komorki - wiec jakość 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hide 0 #12706 Napisano 14 Sierpnia 2009 Dziś ... choć jakos zdjęcia nie najlepsza By hide1979, shot with DSLR-A200 at 2009-08-14 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wikcez 0 #12707 Napisano 14 Sierpnia 2009 Halloo!! Zapewniam Was, że jest dzisiaj na ręku...Po zdjęciu Monstera wydaje się "dziwnie" lekki Dotarł dzisiaj około południa. Podziękowania dla TomASH-a za konstruktywne negocjacje i bardzo sprawną transakcję... 0 wik-cez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #12708 Napisano 14 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #12709 Napisano 14 Sierpnia 2009 Wyłaziłem się po moich Kochanych Beskidach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12710 Napisano 14 Sierpnia 2009 Zimny mnie ochrzanił że tylko w estetach wklejam Niech ma. Jest jak mówiłem 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12711 Napisano 14 Sierpnia 2009 stara znajoma (myślę o zegarku)też taką miałem (choć krótko), fajna była teraz czekam na classic raketa i (jak mnie nikt nie przebije) precista-like wostok (wolałbym drugą PRS-10, ale przebicie w cenie kilkanaście razy ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12712 Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja ją kocham Nikomu nie dam.Macanie wykluczonePatrzeć możnaz daleka 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12713 Napisano 14 Sierpnia 2009 czemu kochasz? że piękna taka, czy jakieś wspominki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12714 Napisano 14 Sierpnia 2009 a mówimy o zegarku czy....... 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #12715 Napisano 14 Sierpnia 2009 to forum zegarkowe przeca jesttobie tylko esteci w głowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12716 Napisano 14 Sierpnia 2009 no tak Kocham bo:Ma taka fajne wskazówkiFajnie cyka serduszkoNakręca sie bez oporówI pokazuje jak stojęz czasem w pozostałych przypadkach to samo bedzieEdit:I nie jest zbyt dokładna 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12717 Napisano 15 Sierpnia 2009 Zimny mnie ochrzanił że tylko w estetach wklejam Niech ma. Jest jak mówiłem I git 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12718 Napisano 15 Sierpnia 2009 Komu w drogę temu kopa w d......Zimny, jedziemy oglądnąć ten słynny żelazny most.Zegarek też sfocęOOO 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12719 Napisano 15 Sierpnia 2009 Komu w drogę temu kopa w d......Zimny, jedziemy oglądnąć ten słynny żelazny most.Zegarek też sfocęOOO Jaki żelazny most?? Weź mnie ze sobą, bo mam dość siedzenia w tej Warszawie ciągle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #12720 Napisano 15 Sierpnia 2009 Pierwszy żelazny most na świecie. Wybudowany przez firmę co robiła garnki. Nie jest spawany tylko na kliny wsio zdiełane.Dobrze że naszych w tamtych okolicach mało i cienko ze skupami złomu w Anglii.Lecę. A masz dosyć stolycy?? Właź w samolota, godzina strachu I jesteś 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12721 Napisano 15 Sierpnia 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #12722 Napisano 15 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #12723 Napisano 15 Sierpnia 2009 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12724 Napisano 15 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12725 Napisano 15 Sierpnia 2009 Pomysł na wątek z zegarkami w wodzie - super. Ja zapodałbym jeszcze temat o zegarkowym niedopasowaniu. Przeglądam różne fora i czasem wpadnie w oczy zdjęcie, które trochę razi, bo wielkość zegarka zabija wątły nadgarstek. Oto przykład... Pomijając kwestię średnicy koperty, 312 to istny potwór. Ma ponad 18 mm grubości . Zastanawiam się kto jest docelową grupą klientów firmy Panerai. Może kulturyści ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach