difrat 116 #13026 Napisano 9 Września 2009 uuuu, nie wierzę, jeszcze masz ten zegarek?? musi być naprawdę fajny. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #13027 Napisano 9 Września 2009 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13028 Napisano 9 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #13029 Napisano 9 Września 2009 i u mnie zegarkowo bez zmian To juz wiemy skad sie biora te "mikroryski" na kopertach:), a tak powazniej - do czego sluzy takie ostrze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13030 Napisano 9 Września 2009 jeszcze nie wiem , ale jest fajowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebo 0 #13031 Napisano 9 Września 2009 A taki wlasnie: Czyli Vostok-Europe K3 Submarine Piekny! Gdzie mozna go kupic za dobra cene? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #13032 Napisano 9 Września 2009 ...a tak powazniej - do czego sluzy takie ostrze?Tego typu nóż (całkowicie ząbkowany) używa się zazwyczaj jako nóż ratowniczy, gdzie z założenia trzeba dokonywać szybkich cięć 'szarpanych', cięcie lin, pasów, materiałów itp... podobnego typu ostrzy używają też płetwonurkowie, kiedy trzeba się uwolnić z lin, sieci itp..Duży otwór służy do otwierania noża jedną ręką (kciukiem).Zapewne Spyderco produkuje ten sam model z ostrzem gładkim lub do połowy gładkim, i do połowy ząbkowanym, jako bardziej uniwersalny nóż survivalowy. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #13033 Napisano 10 Września 2009 Wreszcie jest tam gdzie być powinna ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #13034 Napisano 10 Września 2009 Świetna jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #13035 Napisano 10 Września 2009 Tego typu nóż (całkowicie ząbkowany) używa się zazwyczaj jako nóż ratowniczy, gdzie z założenia trzeba dokonywać szybkich cięć 'szarpanych', cięcie lin, pasów, materiałów itp... podobnego typu ostrzy używają też płetwonurkowie, kiedy trzeba się uwolnić z lin, sieci itp..Duży otwór służy do otwierania noża jedną ręką (kciukiem).Dzieki za info, to juz teraz wiemy, ze Majowy moze "szybkim cieciem szarpanym" uwolnic sie od zegarka ktory zaciska mu sie na nadgarstku Ostrze wyglada tak groznie, a sluzy ratowaniu.. Ostatnio jakos tak coraz bardziej lakomym okiem ogladam noze, ale widze, ze temat jest rownie rozlegly co zegarkowy i pewnie okaze sie, ze jeden mi nie wystarczy p.s. pozwolilem sobie na ten maly off, bo to temat rozrywkowy i mam nadzieje, ze nikt nie bedzie mial mi tego za zle:) Wreszcie jest tam gdzie być powinna ... Kurnaaaaaa gratuluje!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #13036 Napisano 10 Września 2009 No kurna fajna ta omesia Kurnajanku 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #13037 Napisano 10 Września 2009 Gratulacje KURNAJANEK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #13038 Napisano 10 Września 2009 uuuuuuu Robert pojechałeś Gratuluje! 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13039 Napisano 10 Września 2009 Robertświetne macro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #13040 Napisano 10 Września 2009 Bardzo fajny Seamaster. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #13041 Napisano 11 Września 2009 dziś założę wiśniowy strap z nowym nabytkiem - Starszą koncepcją Staruszka (z lewej) Malina...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 388 #13042 Napisano 11 Września 2009 Prawie jak Orient 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #13043 Napisano 11 Września 2009 Widać tylko kawałek, ale każdy wie co to.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #13044 Napisano 11 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13045 Napisano 11 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #13046 Napisano 11 Września 2009 (edytowane) Diable kompletnie Ciebie nie poznaje ... kurna casio i casio a gdzie klasyki Edytowane 11 Września 2009 przez KURNAJANEK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13047 Napisano 12 Września 2009 Red Sumo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #13048 Napisano 12 Września 2009 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #13049 Napisano 12 Września 2009 (edytowane) Dziś pan Żaba Dopiero teraz zobaczyłem datę Edytowane 12 Września 2009 przez edi17 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #13050 Napisano 12 Września 2009 Zostałem z jednym zegarkiem, którego chyba nie oddam bo spodobał mi się. Zmieniłem z bransoletyna pasek i jest cool.Czysty pprzejrzysty LeLocle, zamieniłbym gojedynie na Davosę którą kiedyś miałem już nie pamiętammodelu ale nie ma w sprzedaży takich.To był zegarek którego żałowałem sprzedaży To dziś na ręce, nowy nabytek: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach