Gość yasiooo #16401 Napisano 4 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16402 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) GRATULUJĘ! Jednak się zdecydowałeś Jakie wrażenia? Napisz coś więcej. Rafał, Wrażenia oraz sam zegarek zjawiskowe!!!Srebrzysta tarcza wraz ze wskazówkami oraz niebieskimi wskazówkami chronografu i granatowymi fazami księżyca tworzą niesamowite wrażenie, wrażenie ekskluzywności i wyjąkowej klasy. Porównywałem (przymierzałem) Eternę z IWC Portugalczykiem chrono, 7 DAYS, Jaegerem i wogóle nie odbiega jakością wykonania od wymienionych. Powiem więcej Portugalczyk chrono w podstawowej wersji (biała tarcza z niebieskimi akcentami) nie podobał mi się wizualnie przy Eternie. Napiszę za jakiś czas recenzję jak "poobcuję" z Soleure Jak na razie jestem zachwycony wykonaniem jak i stroną wizualną - dzięki jeszcze raz za rozmowy na temat wyboru zegarka Dziękuję koledzy za gratulacje Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez TeJot 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16403 Napisano 4 Sierpnia 2010 nic nie napisze bo brak mi na razie słów Oglądałem dzisiaj tą eternę w aparcie.Coś pięknego . GRATULUJĘ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16404 Napisano 4 Sierpnia 2010 Oj TeJot chyba tez sie pokusze GRATULUJE I SZCZERZE ZAZDROSZCZE 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #16405 Napisano 4 Sierpnia 2010 TeJot, gratuluję nowego nabytku- świetny zegarek, choć przyznam, że swego czasu też mierzyłem i stwierdziłem... że wolę ją podziwiać na zdjęciach niż na swoim nadgarstku Niemniej- pozazdrościć! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16406 Napisano 4 Sierpnia 2010 carlito1, A proszę bardzo, jest jak na pokuszenie dzięki ! MasterFan, Gdy ujrzałem ją pierwszy raz od razu zapragnąłem ją nosić, po przymiarkach - trzech - utwierdziłem się w tym ... i jest Wydaje mi się - czytając fora, prasę tematyczną, rozmawiając z innymi, że to bardzo niedoceniany i przemilczany model, który jest wart swojej ceny i ma wielką klasę. Szkoda, że Eterna nie zadbała o odpowiedni marketing dla tego modelu - a może to i dobrze, bo nie jest "na każdym" nadgarstku widziany 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #16407 Napisano 4 Sierpnia 2010 Gratulacje jednak Eterny - super , choć te 30m WR ... Rafale zjawiskowy nowy nabytek - gratki 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16408 Napisano 4 Sierpnia 2010 Gratulacje jednak Eterny - super , choć te 30m WR ... 50m WR, choć to i tak nic nie zmienia z użytkowego punktu widzenia 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #16409 Napisano 4 Sierpnia 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #16410 Napisano 4 Sierpnia 2010 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16411 Napisano 5 Sierpnia 2010 Nie inaczej 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #16412 Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie inaczej Uuuu....śliczna koszula Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez RUSKI 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #16413 Napisano 5 Sierpnia 2010 TeJot - walnij jakąś galerię z tym cudeńkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #16414 Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Mnie sie zdawało, że ta Eterna powinna mieć niebieskie fazy i wskazówkę (klik), ale tutaj jakaś taka czarna jest, albo bardzo ciemnogranatowa. Czy to jakaś taka inna wersja jest, czy tylko tak na zdjęciach wychodzi? Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16415 Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja obstawiałbym podróbę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabre 0 #16416 Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzisiaj... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16417 Napisano 5 Sierpnia 2010 RUSKI, SphinX, Będzie i galeria, tylko muszę godne zdjęcia pstryknąć, może w weekend mi się uda, Taktic, Wskazówki są niebieskie, tarcza księżyca ciemno granatowa, kwestia kąta fotografowania: lechu_wroc dzięki 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16418 Napisano 5 Sierpnia 2010 Teraz znowu coś za jasne Ale serio to naprawdę boski zegarek. Ten kalendarz wskazówkowy ma obłędny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16419 Napisano 5 Sierpnia 2010 TeJot nie moge pisac pw bo jestem w trasie. Kupowales w aparcie ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16420 Napisano 5 Sierpnia 2010 Teraz znowu coś za jasne Ale serio to naprawdę boski zegarek. Ten kalendarz wskazówkowy ma obłędny! jasne bo to podróba A tak na serio, to wiem carlito1, tak 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #16421 Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) jasne bo to podróba Nie no, tak myślałem, że to kwestia wykonania zdjęcia, kąt padania światła i te sprawy... Przy oksydowanych wskazówkach, to jest właśnie problem z oddaniem rzeczywistości.Ale za to rzeczywistość przerasta to co widzimy na zdjęciach . Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #16422 Napisano 5 Sierpnia 2010 A ja taki mam Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #16423 Napisano 5 Sierpnia 2010 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #16424 Napisano 5 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #16425 Napisano 5 Sierpnia 2010 A ja taki mam Uploaded with ImageShack.usTak powinien wyglądać klubowy dajwerek:) 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach