TAG 1 #17976 Napisano 14 Listopada 2010 @y60Naprawde zacny. No i ten fikusny koniec paska... 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #17977 Napisano 14 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17978 Napisano 14 Listopada 2010 (edytowane) Mido boskie Co by OT nie było Edytowane 14 Listopada 2010 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #17979 Napisano 14 Listopada 2010 Jak do tej pory to wszystkie zegarki z tej strony w moim stylu 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17980 Napisano 14 Listopada 2010 To Mido jest rewelka. Nie rozumiem posuniecia tej firmy, mieli tak ładnego diverka a zastąpili go takim kiczem. Jecek, strasznie mi sie Twoj Candino podoba. Moze chcesz sprzedać? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17981 Napisano 14 Listopada 2010 Michał, przecież wszyscy wiedzą żeś oszalał Wiem Piotruś, ale jak tu nie być szalonym przebywając z wariatami? zresztą słysze to codziennie więc zdążyłem sie przyzwyczaić 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17982 Napisano 14 Listopada 2010 (edytowane) To Mido jest rewelka. Nie rozumiem posuniecia tej firmy, mieli tak ładnego diverka a zastąpili go takim kiczem. Jecek, strasznie mi sie Twoj Candino podoba. Moze chcesz sprzedać? Michał to samo co Mido spotkało mój model Candino i też za cholerę nie jestem w sranie tego zrozumieć. Co do sprzedaży na chwilę obecną nie ma takiej opcji, ale jak coś jesteś gdzieś pewnie 15 w kolejce Tak na poważnie to jedyny zegarek jaki mam, więc nie sprzedam. Poza tym bardzo go lubię.EDYTA:Kurcze mogłem mieć kiedyś to Mido nówkę sztukę w fajnej cenie prosto z fabryki i nie kupiłem, eh. Edytowane 14 Listopada 2010 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17983 Napisano 14 Listopada 2010 15 w kolejce - dobre ale wcale sie nie dziwie bo to jeden z ładniejszych diverków jest... A co do tego : Kurcze mogłem mieć kiedyś to Mido nówkę sztukę w fajnej cenie prosto z fabryki i nie kupiłem, eh. Nie darowałbym sobie. Sam poluje na to Mido w stanie idealnym, gdybys cos wiedzial daj prosze mi znac. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17984 Napisano 14 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17985 Napisano 14 Listopada 2010 Zazdroszczę tego Maurice Wspaniałe zegarki masz w kolekcji ... 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17986 Napisano 14 Listopada 2010 Dziękuje sikkens, miło to słyszeć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #17987 Napisano 14 Listopada 2010 MIDO, Candino - palce lizać XD PS. Jash jakby co to jestem na pole position oki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #17988 Napisano 14 Listopada 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #17989 Napisano 14 Listopada 2010 Kurcze mogłem mieć kiedyś to Mido nówkę sztukę w fajnej cenie prosto z fabryki i nie kupiłem, eh. Kupiłbym w ciemno jeszcze jednego... Szkoda tylko , że ostatnie modele miały takie kanciaste logo Mido (IMO brzydsze) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17990 Napisano 14 Listopada 2010 Kupiłbym w ciemno jeszcze jednego... Szkoda tylko , że ostatnie modele miały takie kanciaste logo Mido (IMO brzydsze) Nie no to kanciaste logo zepsuło cały smak tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #17991 Napisano 14 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #17992 Napisano 14 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej0070 1 #17993 Napisano 14 Listopada 2010 0 "Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #17994 Napisano 14 Listopada 2010 Dzień jak co dzień 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17995 Napisano 14 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #17996 Napisano 15 Listopada 2010 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17997 Napisano 15 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #17998 Napisano 15 Listopada 2010 Jak się nie zepsuje, będzie ok. Bo z pyska mi się podoba.Tylko to logo by sobie mogli podarować. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #17999 Napisano 15 Listopada 2010 @KrzyzolA cio to??? Ja dzis w Monaco... 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #18000 Napisano 15 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 15 Listopada 2010 przez Krzyzol 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach