Robnyc 3916 #19201 Napisano 1 Stycznia 2011 nadal 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #19202 Napisano 1 Stycznia 2011 nadal Robert normalnie oszalałeś na JEJ punkcie. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3916 #19203 Napisano 1 Stycznia 2011 Robert normalnie oszalałeś na JEJ punkcie. zgadza sie 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #19204 Napisano 1 Stycznia 2011 Zdjęcie, duża klasa! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19205 Napisano 1 Stycznia 2011 (edytowane) Kiedyś ujrzałem takie zdjęcie.Pomyślałem -jak się czuje osoba z takimi zegarkami na ręku ?Teraz wiem Szczęśliwego Nowego Roku 2011 Edytowane 1 Stycznia 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaudi 3 #19206 Napisano 2 Stycznia 2011 Kiedyś ujrzałem takie zdjęcie.Pomyślałem -jak się czuje osoba z takimi zegarkami na ręku ?Teraz wiem Kopiujesz cudze marzenia? To smutne.. Więcej fantazji chłopie 0 czas nie chodzi spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19207 Napisano 2 Stycznia 2011 Kopiujesz cudze marzenia? To smutne.. Więcej fantazji chłopie Chłopie,jak byś nie wiedział to marzenia są po to aby je realizować,prawda?To po pierwsze Po drugie myśli a marzenia to dwie różne sprawy 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaudi 3 #19208 Napisano 2 Stycznia 2011 Chłopie,jak byś nie wiedział to marzenia są po to aby je realizować,prawda? Prawda, tyle, że własne. 0 czas nie chodzi spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #19209 Napisano 2 Stycznia 2011 Prawda, tyle, że własne.Kupując pieczywo na śniadanie, ile czyichś marzeń skopiowałeś ? Potraktuj to pytanie jako retoryczne 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19210 Napisano 2 Stycznia 2011 gaudi czyli Ty masz jedynie zegarki limitowane do 1szt.? ale pojechałeś... 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaudi 3 #19211 Napisano 2 Stycznia 2011 Kupując pieczywo na śniadanie, ile czyichś marzeń skopiowałeś ? Potraktuj to pytanie jako retoryczne kiepski przykład jestem piekarzem i nie kupuje, bo sam wypiekam pozdrawiam ludzi z fantazją i pomysłami. 0 czas nie chodzi spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaudi 3 #19212 Napisano 2 Stycznia 2011 gaudi czyli Ty masz jedynie zegarki limitowane do 1szt.? ale pojechałeś... chodziło mi o ten tandem na ręce. 0 czas nie chodzi spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19213 Napisano 2 Stycznia 2011 jak sie przypatrzysz to ten tandem nie jest taki sam... 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #19214 Napisano 2 Stycznia 2011 wrócił na łapę 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #19215 Napisano 2 Stycznia 2011 Rafał pyszności 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19216 Napisano 2 Stycznia 2011 Dareczku, cudne łakocie, ten po lewo musi być mój Pozdrawiam Cie serdecznie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #19217 Napisano 2 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28761 #19218 Napisano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 2 Stycznia 2011 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #19219 Napisano 2 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #19220 Napisano 2 Stycznia 2011 Widzę Majowy że idziesz w większe Kto ode mnie kupi te małe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #19221 Napisano 2 Stycznia 2011 spokożeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczekmałe, średnie, duże, pręgowane, a nawet skrzydlate - wszystkie się przydają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #19222 Napisano 2 Stycznia 2011 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #19223 Napisano 2 Stycznia 2011 Bardzo mi się podoba ten ML . Ja dzisiaj tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19224 Napisano 2 Stycznia 2011 Waldii, zazdroszcze 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #19225 Napisano 2 Stycznia 2011 Bardzo mi się podoba ten ML . Ja dzisiaj tak. Gdyby kiedyś znudził Ci się ten Sumiaczek, to chętnie się nim zaopiekuję. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach