pisar 4438 #20276 Napisano 2 Lutego 2011 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #20277 Napisano 2 Lutego 2011 Wczoraj i dzisiaj tak samo Uploaded with ImageShack.us 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bohush 1 #20278 Napisano 2 Lutego 2011 Wczoraj i dzisiaj tak samo Ja też tak, ale przed wczoraj jeszcze go nie było, a jako że przyjechał do mnie z Polski, to się tutaj pochwalę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #20279 Napisano 2 Lutego 2011 Uploaded with ImageShack.us ps. chyba dostaję świra , od kilku lat mam dziwną fazę na czachy , mam ich poprostu od pytki , w różnej postaci 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 146 #20280 Napisano 2 Lutego 2011 Poprzedni właściciel? Nie chciał oddać? 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #20281 Napisano 2 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20282 Napisano 2 Lutego 2011 A u mnie dzisiaj na ręce ML gości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20283 Napisano 2 Lutego 2011 Bohush, jak nie lubie Breitlingów (prócz paru modeli) tak ten jest fantastyczny ! Zresztą chyba powoli dorastam do jakiegoś takiego brajtka... Powoli się przekonuje Serdecznie gratuluje nowego nabytku. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #20284 Napisano 2 Lutego 2011 Ja niektóre B. lubię, kiedyś sobie jeszcze raz kupię.Ten na zdjęciu fajny bo w miarę prosty i o to chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #20285 Napisano 2 Lutego 2011 Dokładnie - ten Breitling na prawdę super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20286 Napisano 2 Lutego 2011 A był on przecież na bazarku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20287 Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Edytowane 2 Lutego 2011 przez TAG 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20288 Napisano 2 Lutego 2011 Tomek, zniszczyłeś ten zegarek tym paskiem Tylko brąz. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20289 Napisano 2 Lutego 2011 Michał,Zniszczyłbym jakbym podmienił indexy albo koronke W oryginale jest tez czarny - a ten to tak na chwilke, chce sprawdzic jak bedzie lezal. Powrot do bransolety to max. 10 minut. 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20290 Napisano 2 Lutego 2011 Tak tylko mówie bo nie lubie czarnych pasków (czarna tarcza + czarny pasek = nuda)Sam do mojej szukałem wiele pasków, ale jednak na tej jej oryginalnej bransolecie wygląda najlepiej 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2305 #20291 Napisano 2 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #20292 Napisano 2 Lutego 2011 Super to Seiko, szkło jest wypukłe czy ma wcięcie przy bezelu? U mnie na zmianę, dwa ulubione i oba wymarzone 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20293 Napisano 2 Lutego 2011 Ile ma w uszach ten Breitling Bohusha? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2305 #20294 Napisano 2 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #20295 Napisano 2 Lutego 2011 Ile ma w uszach ten Breitling Bohusha? 22mm, bransoletka o tym numerze kosztuje w USA 975$, patrzę właśnie na nią w esklepie USA. Świetny jest, do tego gwarancja, no i cena była niezgorsza na bazarku eh. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #20296 Napisano 2 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20297 Napisano 2 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20298 Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) 22mm, bransoletka o tym numerze kosztuje w USA 975$, patrzę właśnie na nią w esklepie USA. Świetny jest, do tego gwarancja, no i cena była niezgorsza na bazarku eh.No to po Monaco bede miał piekny ból głowy. Mam 4 faworytów Moge zrobić ankiete? Edytowane 2 Lutego 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9195 #20299 Napisano 2 Lutego 2011 Ja dzisiaj daję pochulać dziaduniowi waszych Amfibii 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #20300 Napisano 2 Lutego 2011 Dajesz Michał . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach