Gość Pagaj #901 Napisano 25 Kwietnia 2006 88 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #902 Napisano 25 Kwietnia 2006 :shock: :shock: :shock: Jest wspaniały. Amen.Te komplementy i tak nic nie zmienią, Nomosa nie oddam :!: :evil: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #903 Napisano 25 Kwietnia 2006 :shock: MasterFan :!: fajowy gdzie go opisywałeś? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #904 Napisano 25 Kwietnia 2006 :shock: Paweł przegapiłeś :?: No cóż i tak zdjęcia zrobione po zakupie wcięło, więc jestem zmuszony na razie powielić te co były zrobione na początku. Nowa sesja będzie dopiero po zmianie aparatu :twisted: Paweł, zdjęcia pojawią się zaraz ponownie w 'moim' wątku Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #905 Napisano 25 Kwietnia 2006 Marcin juz znalazłem!piękna ,,maszyna'' 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #906 Napisano 25 Kwietnia 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #907 Napisano 25 Kwietnia 2006 No piękny, nawet kolor ten sam, tylko tarczki się rozmnożyły 8) Muszę przyznać, że na ręku, w naturalnej sytuacji ten zegarek wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach katalogowych. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #908 Napisano 25 Kwietnia 2006 IWC, Patki i Atlantic'ki (ale zestaw) zawsze lepiej wyglądają na zdjęciach użytkowników, niż na zdjęciach z www producenta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #909 Napisano 25 Kwietnia 2006 :wink: Ożeszsz, w morrrdę jeża !: :!: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #910 Napisano 25 Kwietnia 2006 :wink: Ożeszsz, w morrrdę jeża !: :!: Marcin ja powiem dokladnie to samo... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #911 Napisano 25 Kwietnia 2006 kolor też nie taki! ten ma dyskretny ciepły i urokliwy poblask białego złotano i grafitową tarczę ! kierowany niskimi pobudkami mogę jedynie mieć nadzieję że " :wink: " na dole wiadomości znaczy to co myślę ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #912 Napisano 25 Kwietnia 2006 BOMBOWY IWC MAVERICK! :shock: :shock: musialem z Capsem! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24832 #913 Napisano 25 Kwietnia 2006 Maverick, rozumiem, że dostałeś zegarek zastepczy na czas naprawy 8) ? @"Pagaj - ta Eterna to ile ma średnicy, 38mm? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #914 Napisano 25 Kwietnia 2006 Qrde rękawiczek tak często nie zmieniam jak Maverick IWC Piękny jest....Ale pewnie kwarc tak jak Omega tessia.Tyle że modyfikowany :wink: Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #915 Napisano 25 Kwietnia 2006 Qrde rękawiczek tak często nie zmieniam jak Maverick IWC Ech, żeby to była prawda . Emotikon pod zdjęciem oznacza dokładnie to o czym Piotrek myślał. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #916 Napisano 25 Kwietnia 2006 No to nie wiem co powiedzieć...Współczuję? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #917 Napisano 25 Kwietnia 2006 No to nie wiem co powiedzieć...Współczuję? Spoko, jeszcze kiedyś sobie taki kupię . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #918 Napisano 25 Kwietnia 2006 Czego ci życzę (i sobie też :wink: )! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #919 Napisano 26 Kwietnia 2006 IWC to klasa, widac nawet na zdjęciu. Ech, żeby były w zasięgu.... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #920 Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzisiaj cieplutko 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość energit25 #921 Napisano 27 Kwietnia 2006 Co sadzicie o moim cacku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #922 Napisano 27 Kwietnia 2006 rip, fajna koszula 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #923 Napisano 28 Kwietnia 2006 Twoja hawajska rowniez Chyba mamy podobny gust co do ubioru. A sweterki rzadza! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #924 Napisano 29 Kwietnia 2006 No piękny, nawet kolor ten sam, tylko tarczki się rozmnożyły 8) Muszę przyznać, że na ręku, w naturalnej sytuacji ten zegarek wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach katalogowych. Fakt, zobacz Klaudiusz - znalazłem jeszcze inną, bardzo ładną fotkę tego zegarka. :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #925 Napisano 29 Kwietnia 2006 No piękny, nawet kolor ten sam, tylko tarczki się rozmnożyły 8) Muszę przyznać, że na ręku, w naturalnej sytuacji ten zegarek wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach katalogowych. Fakt, zobacz Klaudiusz - znalazłem jeszcze inną, bardzo ładną fotkę tego zegarka. :shock: Mogę tylko jeszce raz napisać, jest wspaniały.Bardzo bym chciał zobaczyć go na żywo. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach