Lestaf 452 #27401 Napisano 23 Listopada 2011 Ładnie żeś bezel porysował... Domyślam się, że nawet jeśli lubisz tą Doxe, to ona Ciebie już nie lubi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #27402 Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) haha domyślam się, że nigdy SUBa w rękach nie miałeś w SUBach bezele rysują się od samego patrzenia jednak sa to bardzo delikatne mikroryski widoczne jedynie pod pewnym nachyleniem.Zobacz na inne zdjęcie zrobione w tym samym czasie Uploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Listopada 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #27403 Napisano 23 Listopada 2011 Rychu, Karol, przez Was (albo dzięki Wam) zaraziłem się Doxą i jakiś SUB na pewno kiedyś zagości na moim nadgarstku. Irku, ten AP jest kropką nad moim i w kwestii dążenia do posiadania zegarka marzeń. A ja dziś, żeby nie było OT, od wczoraj mój Apollon (trochę ponoszę i zrecenzuję bo jest co recenzować). Przepraszam za jakość zdjęć ale się uczę dopiero. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #27404 Napisano 23 Listopada 2011 No no Piotruś juz ci gratulowalem ale zrobię to jeszcze raz. Bardzo fajny ten Apollon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #27405 Napisano 23 Listopada 2011 Dzięki Krzyś Kawał żelastwa muszę Ci powiedzieć, pozwala myśleć, że będziecie zadowoleni z Wodnika. 45 mm szerokości i 17 wysokości wcale nie czuć na ręce. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #27406 Napisano 23 Listopada 2011 haha domyślam się, że nigdy SUBa w rękach nie miałeś No i po obejrzeniu Twojej fotki, już pewnie mieć nie będę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27407 Napisano 23 Listopada 2011 Doxy super, Piotr super Apollon, ile masz w nadgarstku,że tak dobrze leży?Irku,na początku AP w ogóle do mnie nie przemawiało, a teraz zaczynam patrzeć już troszku inaczej na ten zegarek 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27408 Napisano 23 Listopada 2011 Jeszcze raz dzięki Koledzy Co ludzie widza w tych Dosiach ?też tego nie wiem i nie rozumiem IMHO wymieka przy MMTeż tak mi się to widzi, ale za miesiąc będę mógł to w miarę uczciwie powiedzieć- na razie cieszy bardziej Dosia- jak to nowy zakup, w dodatku dobrze trafiony w gust i wielkość Dziś i pewnie jutro i pojutrze na ręce będzie pewnie to samo, bo trzeba się nacieszyć choć trochę, ale postaram się już Was za bardzo takimi nędznymi fotami nie męczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dud@gracz 0 #27409 Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) ja od jakiegoś czasu zakładam edoxika Uploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Listopada 2011 przez dud@gracz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piras 0 #27410 Napisano 23 Listopada 2011 Faktycznie "edoxik" wygląda niezwykle interesująco...pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #27411 Napisano 23 Listopada 2011 Doxy super, Piotr super Apollon, ile masz w nadgarstku,że tak dobrze leży?Irku,na początku AP w ogóle do mnie nie przemawiało, a teraz zaczynam patrzeć już troszku inaczej na ten zegarek 19 cm, leży jak ulał. Jeszcze jedno: 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27412 Napisano 23 Listopada 2011 Kurcze pozazdrościć takich nadgarstków (ja mam skromne 16,5,17cm) no i oczywiście zegarków 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #27413 Napisano 23 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #27414 Napisano 23 Listopada 2011 19 cm, leży jak ulał. Jeszcze jedno: Niby fajny, ale kolorek jużschodzi z lunety... Niestety jakość Stenka jest taka se. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #27415 Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Piotrze gratuluję Apollona, faktycznie jest coś nie tak z lunetą ? Lechu świetny ten PZL, dzięki niemu już wiem, kto zaś Bibliotekarzem się zwie Edytowane 23 Listopada 2011 przez SIRLUKE1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #27416 Napisano 23 Listopada 2011 Myślałem, że wiesz Tutaj jakiś czas temu zmieniłem nick, ale na CW mi nie pozwolili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #27417 Napisano 23 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #27418 Napisano 23 Listopada 2011 Niby fajny, ale kolorek jużschodzi z lunety... Niestety jakość Stenka jest taka se. co do jakosci Steinharta ( w porownaniu do ceny ) to mam odmienna opinie, ja mam Apollona 2 miesiace i go nie oszczedzam i nic z niego nie schodzi....., sorry za niedzisiejsze zdjecie 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #27419 Napisano 23 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us Rano ten po lewej, teraz ten po prawej 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #27420 Napisano 23 Listopada 2011 Mikołaj, powiem Ci szczerze, że obejrzałem Apollona ze wszystkich stron i nie dostrzegłem żadnych ubytków koloru. Nigdzie. Może to gra światła. Jakość tego zegarka powala, choć dekiel dotarł do mnie już leciutko porysowany. Miałem Nav B Uhra II przez niecały miesiąc i tam dekiel się porysował od samego patrzenia. 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #27421 Napisano 23 Listopada 2011 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #27422 Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) dubel Edytowane 23 Listopada 2011 przez dago 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #27423 Napisano 23 Listopada 2011 Super jest ten edox . Nasz Lotnik też jest bardzo ładny. 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #27424 Napisano 23 Listopada 2011 PowitołDennis the Menace set Chyba wykastruję tego NATO z dodatkowych ringów. Wygodne to jest, ale wyszarpnąć spod mankietu polara i kurtki to masakra 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ch_arkadiusz 0 #27425 Napisano 23 Listopada 2011 a dziś miałem laco -tylko jak wstawić zdjęcie?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach