Woytec60 142 #29651 Napisano 14 Lutego 2012 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #29652 Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Ma coś w sobie Ma napis na tarczy Corum. Przypuszczam, że gdyby go tam nie było nie zwrócilibyście uwagi na ten zegarek. Edytowane 14 Lutego 2012 przez PustyRZE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej F. 2 #29653 Napisano 14 Lutego 2012 Zrobię Corumowi więcej zdjęć i zapewniam, że zegarek jest świetny. Ostatnio podjąłem decyzję o wietrzeniu kolekcji i nie miałem wątpliwości, że akurat on u mnie zostanie. Na wyjścia do Sopotu wieczorem jest w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pavulon 2 #29654 Napisano 14 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29655 Napisano 14 Lutego 2012 Rewelacyjny zegar, mój cel na 2012 rok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #29656 Napisano 14 Lutego 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #29657 Napisano 14 Lutego 2012 Dziś ostatni dzień z Anantą, jutro coś innego trzeba przywdziać, bo jeszcze mi się znudzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29658 Napisano 14 Lutego 2012 Kurka wodna, szkoda, że ona jest taka duża 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3996 #29659 Napisano 14 Lutego 2012 na tym foto lechu wyszła jakby była pociągnięta pvd Michał....dla Ciebie za duża??!! dla ciebie idealna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #29660 Napisano 14 Lutego 2012 Widzę, że po Rolku ostro się u Ciebie pozmieniało i masz parcie na małe zegarki. Ja obiecałem sobie że następny (po Stenku) też nie będzie miał więcej niż 42mm. Ale na chwilę obecną uważam że Seiko wcale wielkie nie jest dzięki temu jak się układa na nadgarstku i stosunkowo niewielkiej długości (50mm). Na takim jak Twój nadgarstku powinno być jeszcze sporo luzu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #29661 Napisano 14 Lutego 2012 Michał....dla Ciebie za duża??!! dla ciebie idealna Dokładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4058 #29662 Napisano 14 Lutego 2012 Zdjęcie nie dzisiejsze , ale z łapki nie schodzi. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #29663 Napisano 14 Lutego 2012 piękna OMEGA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej F. 2 #29664 Napisano 14 Lutego 2012 Dziś na poważnie. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #29665 Napisano 14 Lutego 2012 trochę cieplej, a więc Dosia. Dziś ma 75 lat... około ' 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29666 Napisano 14 Lutego 2012 Piękny Blancpain. Marcin, zapewne nie będzie to zegarek za duży na mój nadgarstek, ale obiecałem sobie, że nie kupię już więcej zegarka większego niż 44mm. Być może dla Ananty zrobie jednak wyjątek Lechu, rzeczywiście Rolex dużo namieszał w moich upodobaniach. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #29667 Napisano 14 Lutego 2012 Back in black... Pozdrawiam, Czysta forma i treść 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29668 Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) ...ale obiecałem sobie, że nie kupię już więcej zegarka większego niż 44mm. Mogę się zapytać czemu?odpowiedź mnie interesuje, bo ja akurat zamierzam kupować minimum 44mm.a nadgarstek chyba masz większy nawet niż mój. Edytowane 14 Lutego 2012 przez blake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29669 Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Poprostu z wiekiem mija mi powoli upodobanie do dużych zegarków Ty się natomiast mną nie sugeruj, każdy lubi to co lubi. Mój nadgarstek to ok. 20cm. ps. jak jeszcze jestem w stanie rozważyć zegarek typu diver bądz lotnik w rozmiarze do 44mm, tak nie wybrażam sobie, żebym przekroczył próg 42mm w przypadku wyboru zegarka bardziej eleganckiego. Edytowane 14 Lutego 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 843 #29670 Napisano 14 Lutego 2012 Dla mnie także 44mm to wystarczająca średnica zegarka.Dla garniturowca 40mm także pasuje.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4225 #29671 Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Bardzo lubię ten model Rakiety i fajnie mu z podkładką. Co to za pasek? Jak z dokładnością Rakietki? Edytowane 14 Lutego 2012 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #29672 Napisano 14 Lutego 2012 Leman super, gratuluję. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirtom 0 #29673 Napisano 14 Lutego 2012 Tag klasa - gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #29674 Napisano 14 Lutego 2012 Andrzej F. Blancpain jest świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29675 Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Trzeba go przeczyścić, nasmarować i wyregulować, pasek też do wymiany, ale już cieszy oko: Edytowane 14 Lutego 2012 przez .misha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach