Solve 200 #31301 Napisano 19 Kwietnia 2012 czy ból żołądka szybko nie minie gratuluje i niech się dobrze nosi 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #31302 Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzisiaj był Zenek: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Yurrek 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #31303 Napisano 19 Kwietnia 2012 Od dziś będzie częściej na ręce: 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #31304 Napisano 19 Kwietnia 2012 Nowy nabytek - genialny jest Naprawdę fajny! 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #31305 Napisano 20 Kwietnia 2012 Od rana... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #31306 Napisano 20 Kwietnia 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #31307 Napisano 20 Kwietnia 2012 Sylwek - jednak zaczyna mi się ten Tag podobać. Początkowo ta płaskość tarczy mi się nie widziała, ale teraz... no nie wiem, nie wiem - chyba bym nosił Poza tym to tylko Seiko A u mnie niezmiennie od ponad tygodnia: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #31308 Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) U mnie dziś poczciwa Doxia, ale za to na nowym, "emeryckim" pasku:-) Tworzą razem fajny klimat, prawda? Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #31309 Napisano 20 Kwietnia 2012 Pasek średnio jej pasuje, ale Dosia przepiękna - uwielbiam Doxy z tego okresu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #31310 Napisano 20 Kwietnia 2012 Według mnie właśnie pasek bomba, bardzo klimatyczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #31311 Napisano 20 Kwietnia 2012 Pojawia się i znika z kolekcji. A potem znowu wraca.... Uploaded with ImageShack.us 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #31312 Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Mi tam się podoba, przywołuje na myśl lata 50-te, w połączeniu z tarczą w oryginalnym stanie całość robi wrażenie "zegarka po dziadku". Tylko koperta musi się trochę porysować, bo za bardzo się świeci po renowacji:-) Jak dla mnie ta Dosia zyskała wyraz na tym pasku. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #31313 Napisano 20 Kwietnia 2012 Kliknij na wołka roboczego.. 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #31314 Napisano 20 Kwietnia 2012 a mnie tam się podoba. Ale ja lubię emeryckie paski Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #31315 Napisano 20 Kwietnia 2012 Nie napisałem, że pasek nie jest fajny, sam taki nosiłem swego czasu, ale przy chronografie w racingowym stylu, a nie przy zegarku w tak klasycznym kroju jak ta Doxa Tropiki jak najbardziej mają super klimat, ale pasują do zegarków sportowych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #31316 Napisano 20 Kwietnia 2012 I żeby dołączyć do emeryckiego klimatu - po podrasowaniu alarmu do głośności "łeb urywa", na nadgarstek wrócił JLC Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #31317 Napisano 20 Kwietnia 2012 Nie napisałem, że pasek nie jest fajny, sam taki nosiłem swego czasu, ale przy chronografie w racingowym stylu, a nie przy zegarku w tak klasycznym kroju jak ta Doxa Tropiki jak najbardziej mają super klimat, ale pasują do zegarków sportowych.To są dwie twarze tropiców.Pierwsza - sportowa - i tu się zgadzam - stare chrono wyglądają na nich jak marzenieDruga - nieco przewrotna - emerycka właśnie. Skojarzenie ze starszym panem w siatkowym podkoszulku i słomkowym kapeluszu krzątającym się po swojej zadbanej działce. I przy tej doxie mamy ten drugi wariant Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #31318 Napisano 20 Kwietnia 2012 To są dwie twarze tropiców.Pierwsza - sportowa - i tu się zgadzam - stare chrono wyglądają na nich jak marzenieDruga - nieco przewrotna - emerycka właśnie. Skojarzenie ze starszym panem w siatkowym podkoszulku i słomkowym kapeluszu krzątającym się po swojej zadbanej działce. I przy tej doxie mamy ten drugi wariant Pozdrawiam, Otóż to - chciałem wystylizować Doxę na zegarek "po dziadku". 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strajker 9 #31319 Napisano 20 Kwietnia 2012 Wczoraj i dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #31320 Napisano 20 Kwietnia 2012 Bardzo ładny marsik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #31321 Napisano 20 Kwietnia 2012 Przez chwile bylo tak:a pozniej powrot do rzeczywistosci Dobrego weekendu! 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbert G. 8 #31322 Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja dziś na sportowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #31323 Napisano 20 Kwietnia 2012 Jędrzej, jak wrażenia po przymiarce Explorera? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #31324 Napisano 20 Kwietnia 2012 Jędrzej, jak wrażenia po przymiarce Explorera?Jednym slowem rewelacja!. Dojrzewam do niego powoli ale przedemna dluga droga Nie ma sie do czego przyczepic, jakos wykonania jest miazdzaca.Oprocz tego mierzylem nowe PO 42mm i kilka Pamow, Tudora i czarnego Explorera. Rolex jest na moim celowniku 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #31325 Napisano 20 Kwietnia 2012 Jednym slowem rewelacja!. Dojrzewam do niego powoli ale przedemna dluga droga Nie ma sie do czego przyczepic, jakos wykonania jest miazdzaca.Oprocz tego mierzylem nowe PO 42mm i kilka Pamow, Tudora i czarnego Explorera. Rolex jest na moim celowniku A ja troche na tudora "zachorowałem" . Jak wrażenia w stosunku do Rolexa? 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach