Gość #2501 Napisano 6 Grudnia 2006 A do mnie dzisiaj mikołaj przyszedł 8) Zaniemówiłem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #2502 Napisano 6 Grudnia 2006 Rewelka.Fajny ten Mikołaj. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #2503 Napisano 6 Grudnia 2006 A do mnie dzisiaj mikołaj przyszedł 8) Jeden z piekniejszych sikorow jakie widzialem na fotce 'nadgarstkowej' (czyli real, nie katalog/broszura/reklama)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #2504 Napisano 6 Grudnia 2006 Klaudiusz bombowy :!: Naprawdę fantastyczny zegarek. Nie da się u kryć, że na ręku eleganckiego mężczyzny. Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #2505 Napisano 6 Grudnia 2006 Mój serdeczny kolega użyłby z pewnością w tym wypadku tylko dwóch słów, i tu cytat: "...ja jebie..." :shock: :shock: :shock: Klaudiusz, serdeczne gratulacje...istna masakra... Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #2506 Napisano 6 Grudnia 2006 eee tam, a gdzie tourbillon ? a tak powaznie to niezly freak z Ciebie (w pozytywnym tego slowa znaczeniu ) gratulacje, ale wspolczuje porannego wyboru zegarka na caly dzien, to musi byc katorga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 #2507 Napisano 6 Grudnia 2006 Klaudiusz gratuluję. świetny zegarek :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2508 Napisano 6 Grudnia 2006 Pogratulować śpieszę ale rozpływał się (w przeciwieństwie do przedpiśców) nie będę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2509 Napisano 6 Grudnia 2006 Ładny, ale ja się już boję o Klaudiusza. Klod, ile Ty w tym roku wydałeś na zegarki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2510 Napisano 6 Grudnia 2006 Piękny, musiałeś być bardzo grzeczny :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #2511 Napisano 6 Grudnia 2006 To się nazywa Mikołaj!!! Prześliczny, gratuluję serdecznie Klaudiusz! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2512 Napisano 6 Grudnia 2006 Wolałbym jakąś fajnę Śnieżynką brunetkę, nawet bez zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #2513 Napisano 6 Grudnia 2006 Gdyby nie Klaudiusz nie wiedziałbym że tak piękne zegarki istnieją :shock: :shock: :shock: :shock: Gratulacje! Piękny zegarek do pięknej kolekcji, której coraz bardziej Ci zazdroszczę Aż dech zapiera w piersiach :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2514 Napisano 6 Grudnia 2006 Wolałbym jakąś fajnę Śnieżynką brunetkę, nawet bez zegarka. Śnieżynki to u estetów :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #2515 Napisano 6 Grudnia 2006 Dziękuję Panowie. Roger Dubuis to było moje skryte marzenie, które szczęśliwym trafem udało mi się zrealizować. Nie ma 44mm, ale w przypadku zegarka eleganckiego jednak max 40mm jest OK Tsuki, dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają :wink:Ale pod tym względem ten rok był udany, mam nadzieję że dobra passa mnie zbyt szybko nie opuści. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #2516 Napisano 6 Grudnia 2006 Ale pod tym względem ten rok był udany, mam nadzieję że dobra passa mnie zbyt szybko nie opuści. I tak trzymać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #2517 Napisano 6 Grudnia 2006 .. a sobie zacytuję A do mnie dzisiaj mikołaj przyszedł 8) :shock: :shock: :shock: :shock: Klaudiusz - wiedziałem że go będziesz miał - nie wiedziałem yulko że tak szybko ! serdeczne, szczere gratulacje - no i wybrałeś chyba najładniejszy pasek bym chyba jakiś półmatowy dał (może anakonda albo pyton?) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #2518 Napisano 6 Grudnia 2006 Dziękuję Panowie. Roger Dubuis to było moje skryte marzenie, które szczęśliwym trafem udało mi się zrealizować. pojechales znowu, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #2519 Napisano 6 Grudnia 2006 dziś zeno w hirschu piękny, elegancki zegarek w stylu brequetowskim.lubię takie spolaryzowanie kalendarza (day-date) - tarcza zachowuje wtedy równowagę.szkoda tylko, że dzien tygodnia po niemiecku :wink: (jak to strasznie brzmi :twisted: ).a i ..... koronka super! ten dzień tygodnie mi nie przeszkadza jestem dwujęzyczny :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #2520 Napisano 6 Grudnia 2006 Heh, trochę się spóźniłem, ale : Tessio, ładna ta Omega Myślałeś o innej marce ? :twisted: Klaudiusz... ręce mi po prostu opadają... członki wiotczeją i z mózgu robi się woda... :| ... kiedy pomyślę co już masz w kolekcji Serdecznie gratuluję Roger'a, jest piękny ! pasek bym chyba jakiś półmatowy dał (może anakonda albo pyton?) Zdecydowanie :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 351 #2521 Napisano 6 Grudnia 2006 Tessio, gratulacje Klod, wpędzasz ludzi w kompleksy... :wink: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #2522 Napisano 6 Grudnia 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Klaudiusz, wielkie szczere gratulacje, ten zegarek jest niebywały. Kopara mi opadła z hukiem, zaskoczenie totalne, kuźwa, że też ja w najbliższym czasie w Twoich okolicach nie bede :| 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #2523 Napisano 7 Grudnia 2006 Klaudiusz piękny. Gratulukę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2524 Napisano 7 Grudnia 2006 Klaudiusz jak zwykle zaskakujesz Tessio wiedziałem że zaczniesz sie do Planetki przekonywac :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #2525 Napisano 7 Grudnia 2006 Klaudiuszu gratulacje, piękny jest ten RD :shock: PS.Ja też chcę mieć takiego Mikołaja 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach