carlito1 59 #30851 Napisano 1 Kwietnia 2012 Co tu się dzieje? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30852 Napisano 1 Kwietnia 2012 2009-2010 (V serii i niektore G i random). Dobrze wiedzieć,miałem suba z 2006r i gosć od któregogo kupowałem napomknął ,że to ostatni wypust tego modelu..Mylił się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30853 Napisano 1 Kwietnia 2012 Co tu się dzieje? Świadomość społeczeństwa wzrasta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30854 Napisano 1 Kwietnia 2012 Wiedzą chłopaki co dobre 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #30855 Napisano 1 Kwietnia 2012 O Wy cholery wstrętne !!! Ale mnie wkręciliście :) Nie gadam z Wami 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30856 Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Cóż,też o tym pomyślałem ,ale pojechali po bandzie :rolleyes:Zaraz poszukam foty nautilusa Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #30857 Napisano 1 Kwietnia 2012 Ilość rolexów na forum będzie za chwilę większa niż PO A jeszcze miesiąc temu chciałeś się zakładać http://zegarkiclub.pl/forum/topic/69881-omega-vs-rolex/page__st__80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30858 Napisano 1 Kwietnia 2012 Podtrzymuję zakład Z pewnością PO jest więcej niż submarinerów.Dzisiejszego "wykwitu" na forum nie bierz pod uwagę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #30859 Napisano 1 Kwietnia 2012 By ygrene83 at 2012-04-01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #30860 Napisano 1 Kwietnia 2012 Podtrzymuję zakład Z pewnością PO jest więcej niż submarinerów.Dzisiejszego "wykwitu" na forum nie bierz pod uwagę Ani mi przez myśl nie przeszło. Wchodzę w zakład 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30861 Napisano 1 Kwietnia 2012 By ygrene83 at 2012-04-01 Świetna bryła koperty i taka niska...Mam tylko obawę ,że przy użytkowaniu między lunete a koperte brudu nawłazi i nie będzie jak go usunąć bez zdejmowania ringu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #30862 Napisano 1 Kwietnia 2012 Wypraszam sobie. Mój egzemplarz to nie Submariner 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ygrene 54 #30863 Napisano 1 Kwietnia 2012 Świetna bryła koperty i taka niska...Mam tylko obawę ,że przy użytkowaniu między lunete a koperte brudu nawłazi i nie będzie jak go usunąć bez zdejmowania ringu.. Póki co nie zaobserwowałem, żeby zbierał się brud i mam nadzieję, że tak zostanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #30864 Napisano 1 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 26984 #30865 Napisano 1 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #30866 Napisano 1 Kwietnia 2012 Weekendowy wypad do Drezna okazał się owocny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #30867 Napisano 1 Kwietnia 2012 Dziś tytanowo.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #30868 Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Krystian, zupełnie Cię nie rozumiem Ile to ja się naczytałem jak wypisywałeś, że Suby są be... Sporo tego było. Niemniej jednak gratuluję.Ty omegomaniak rolexa?! Widzę,że magia rolka zadziałała i na Ciebie,prawda,że ten sub jest duużo wygodniejszy od omci PO?Gratuluję zegara.. Przepraszam, że na niego bluźniłem bo jest genialny. Przecież po tym zdaniu od razu wiadomo, że żart :) Nigdy bym Alaski na tego brzydala nie zamienił Ps. Jacek gratuluję Patka Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30869 Napisano 1 Kwietnia 2012 Weekendowy wypad do Drezna okazał się owocny Gratuluję "cygańskiego" speedka,a co to za przetarcie na koronce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #30870 Napisano 1 Kwietnia 2012 to nie speedek, tylko PO ja bym jednak poczekał na nową, tudzież kupił nową w stali...nie mniej jednak gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #30871 Napisano 1 Kwietnia 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30872 Napisano 1 Kwietnia 2012 to nie speedek, tylko PO ja bym jednak poczekał na nową, tudzież kupił nową w stali...nie mniej jednak gratulacje Faktycznie,gapa ze mnie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #30873 Napisano 1 Kwietnia 2012 Miejsce, do którego przeprowadza się Mikołaj wymusza niestety zakup takiego sikora. No gold, no respect 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #30874 Napisano 1 Kwietnia 2012 O Wy cholery wstrętne !!! Ale mnie wkręciliście Nie gadam z Wami Hahahaha!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 295 #30875 Napisano 1 Kwietnia 2012 Miejsce, do którego przeprowadza się Mikołaj wymusza niestety zakup takiego sikora. No gold, no respect Tym miejscem jest Kreml? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach