Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Ehhh,slicznotka.

I pasek chyba tez od stowy?

:) Tak, wbrew pozorom jest niezłej jakości.

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Już trzeci raz powróciłem do tego zegarka. To chyba znak, że nie ma sensu po raz kolejny go sprzedawać, bo stara miłość jednak nie rdzewieje. Jak go dzisiaj założyłem ponownie, po dłuższej przerwie, stwierdziłem krótko, że jest za***isty i tyle. Pogniewaliśmy się kiedyś, ale mój stary dobry, antracytowy kumpel wrócił :). Kieruję przy okazji kolejne podziękowania do butiku "U Staszka".

c3f6df8163f97d89med.jpg

Pozdr

m.

IMG_9211--4.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

uno2y.jpguno1w.jpg

Piękny zegarek, nie sądzę zeby wielu go doceniło ale design bije na głowę to co jest na rynku. Sam nad nim mysle od jakiegos czasu i bylbym bardzo wdzięczny za galere.

carlito pierwszy rolex który mi się podoba, choć pewnie tez spora zasługa zdjęcia :)

carlito pierwszy rolex który mi się podoba, choć pewnie tez spora zasługa zdjęcia :)

Rolexy to świetne maszyny, na żywo prezentują się napewno lepiej, niż na moich zdjęciach :)

Jutro będzie GMT :

IMG_6652-2.jpg

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Trzeba przyznać, że w powyższym Glycine super komponuje się to Nato z indeksem 24 i 12 :)

To była miłość od pierwszego wejrzenia.

Znam całą kolekcję - wszystkie wysmakowane ale ten najlepszy - gratuluję i czekam na galerię :)

uno2y.jpguno1w.jpg

Piękny manometr i rozmiar imponujący. Właśnie tych paru milimetrów średnicy więcej brakuje mojemu Łuczowi z jedną wskazówką.

[wysłane z mojego Atari 65XE]

W tym tygodni jakiś niekonsekwentny jestem.

img2012083100330.jpg

Ale jeśli wszystko pójdzie dobrze, w przyszłym tygodniu ba łapie zagości Bond po powrocie z odbudowy :)

Pozdrawiam,

Edited by Wasyl

Wasyl
Mam różne zegarki

8B23287E-6CB7-4BD9-A36E-E16AF47D5A56-4029-00000685266A53C4.jpg

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Pilotka

rtl02.jpg

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.