don marco 0 #6051 Napisano 25 Listopada 2007 0 pozdrawiam Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #6052 Napisano 25 Listopada 2007 Moderatorze, proszę o pomoc :roll:Kiedyś usiłowałem posprzatać ten temat. Jest tak wielgaśny, że wymiękłem po pół godzinie ładowania się tematu w trybie moderatora - ładuje się cały, bez podziału na strony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iceman #6053 Napisano 25 Listopada 2007 MichałS,najpierw robisz galerie swoich timexów w temacie "jaki zegarek masz dziś na ręku",następnie wykłucasz się z kolegami i wklejasz zdjęcia zegarków które chciałbyś kupić również w tym samym temacie,jednym słowem delikatnie spamujesz,jak już jesteś członkiem tego forum to postaraj się szanowac zasady na nim obowiązujące..Tak żeby nie było ot... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #6054 Napisano 25 Listopada 2007 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6055 Napisano 25 Listopada 2007 MichałS,najpierw robisz galerie swoich timexów w temacie "jaki zegarek masz dziś na ręku",następnie wykłucasz się z kolegami i wklejasz zdjęcia zegarków które chciałbyś kupić również w tym samym temacie,jednym słowem delikatnie spamujesz,jak już jesteś członkiem tego forum to postaraj się szanowac zasady na nim obowiązujące.. Wybaczcie. Ale choćby na pierwszych stronach tego wątku znajdziecie zdjęcia zegarków, które ludzie chcą kupić w przyszłości. Zasugerowąłem sie tamtym. W przyszłości postaram się trzymać reguł. Regards. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6056 Napisano 25 Listopada 2007 jacus - zegarek CUDO! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don marco 0 #6057 Napisano 25 Listopada 2007 0 pozdrawiam Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grizzly 0 #6058 Napisano 25 Listopada 2007 Piękny ten Vulcain :shock: jacus, wrzuć więcej zdjęć do galerii. Pozdrawiam wszystkich w ten ponury weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #6059 Napisano 25 Listopada 2007 Piękny ten Vulcain :shock: jacus, wrzuć więcej zdjęć do galerii. Pozdrawiam wszystkich w ten ponury weekend kadarius, GrizzlyDzięki a fotki są w galeriihttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=12986 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #6060 Napisano 25 Listopada 2007 Dzis Rakieta (zwana na forum Pakema lub PAKETA ) - model 24-godzinny podwodno-arktyczny.Gdyby nie ta zlota koperta, zegarek zasadniczo miescilby sie we wspolczesnych kanonach wzornictwa, tym bardziej, ze srednica to spore 40 mm. PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 3 #6061 Napisano 25 Listopada 2007 Fajna Rakieta!A co to za pasek :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6062 Napisano 25 Listopada 2007 IKO - mam model z chromowaną kopertą i czarnym bezelem - sprobuj z lakierowanym czarnym paskiem - MIODZIO! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #6063 Napisano 25 Listopada 2007 to firmowy Atlantic 19 mm, choc powinien byc wlasciwie 18, ale pewnie sie "zejdzie" w uszach. Dzieki za uznanieIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6064 Napisano 25 Listopada 2007 a ja taki[/img] 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6065 Napisano 25 Listopada 2007 a ja taki[/img] cos malo ciekawy ten moj zegarek , sprobuje jeszcze raz 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6066 Napisano 25 Listopada 2007 a ja taki[/img] cos malo ciekawy ten moj zegarek , sprobuje jeszcze raz Dlaczego mało ciekawy - a od czego WYOBRA?ąNIA :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6067 Napisano 25 Listopada 2007 a ja taki[/img] cos malo ciekawy ten moj zegarek , sprobuje jeszcze raz Dlaczego mało ciekawy - a od czego WYOBRA?ąNIA :wink: Tak to jest , jak sie ktos do lopaty urodzil :oops: , musze poczekac na zone zeby mi zdjecia wkleila :roll: 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6068 Napisano 25 Listopada 2007 Tak to jest , jak sie ktos do lopaty urodzilSpróbuj przekopać się przez forumowe instrukcje do wklejania fotek :roll: :!: jeśli jesteś w tym dobry - jak sam twierdzisz - powinno się udać :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6069 Napisano 25 Listopada 2007 Tak to jest , jak sie ktos do lopaty urodzilSpróbuj przekopać się przez forumowe instrukcje do wklejania fotek :roll: :!: jeśli jesteś w tym dobry - jak sam twierdzisz - powinno się udać :roll: Teraz w koncu moj... 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6070 Napisano 26 Listopada 2007 Teraz w koncu moj... Fajny "ślimak". 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #6071 Napisano 26 Listopada 2007 Jak nazywa sie ten model ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6072 Napisano 26 Listopada 2007 Ja dzisiaj ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #6073 Napisano 26 Listopada 2007 Ja dzisiaj ten:jak odkręcisz koronke to leci woda? ;D:D:D 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6074 Napisano 26 Listopada 2007 Ja dzisiaj ten:jak odkręcisz koronke to leci woda? ;D:D:D...albo jakis gaz Na mnie tez podobne wrazenie ta koronka zrobila W rzeczywistosci w oczy tak strasznie sie nie rzuca, jest rowniez wygodna do manipulowania nia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #6075 Napisano 26 Listopada 2007 Jak nazywa sie ten model ? A3000/2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach