irekm 1050 #7926 Napisano 16 Lipca 2008 Lewy tez GP, a prawy Fortis, AFAIK Zaluje teraz troche ze sprzedalem dwa dni temu jednego GP ref 4952 bo wygladal bardzo ladnie ,zreszta zawsze po czasie zaluje ze cos sprzedalem , ale przynajmniej co troche mam cos innego na rece 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #7927 Napisano 17 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #7928 Napisano 17 Lipca 2008 dzięki :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #7929 Napisano 17 Lipca 2008 Żona stwierdzała, że jej bardziej pasuje, no i zostałem bez zegarka Ale z drugiej strony to się nawet cieszę - jest okazja kupić coś nowego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #7930 Napisano 17 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7931 Napisano 17 Lipca 2008 ja dzisiaj z nowa miloscia:)By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #7932 Napisano 17 Lipca 2008 Ja dzis z nią . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #7933 Napisano 17 Lipca 2008 JLC przepiękny - szczerze zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym kontekście) 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #7934 Napisano 17 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #7935 Napisano 17 Lipca 2008 ja dzisiaj z nowa miloscia:) piękny - zegarek legenda ! 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7936 Napisano 18 Lipca 2008 dzieki Panowie, zakochalem sie nie ma co, we wrzesniu postaram sie uzuplenic brakujacy fosfor , wygral z innym memo ale tez juz moge pokazac bo ukonczony:)By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex 0 #7937 Napisano 18 Lipca 2008 Witam,Jako, ze dzis piatek - "dzien bez krawata" na reku siedzi (i zejsc nie chce) Avenger 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #7938 Napisano 18 Lipca 2008 Cytochrom piękny JLC- MEMOVOX !Alex świetny Breitling ! U mnie dzisiaj i napewno jutro ML pontos. :mrgreen: ps.prosze się nie sugerować datą :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7939 Napisano 18 Lipca 2008 rossi77, piekny bardzo podoba mi sie stylistyka - uwielbiam zegarki w stali:), moze kiedys:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #7940 Napisano 18 Lipca 2008 piekny bardzo podoba mi sie stylistyka - uwielbiam zegarki w stali:)dzięki.. :mrgreen: moze kiedys:)Cóż jak zawsze dyplomatycznie i uprzejmie.Poznałem Twoje gusta i wiem ,że nigdy. :wink: :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #7941 Napisano 18 Lipca 2008 ja dziś z białym pomykam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #7942 Napisano 18 Lipca 2008 cytochrom - no co ja mogę powiedzieć... chyba jedynie WOW 2x super JLC/LC - ja już powoli wydobyłem się z tego wiru żeby wpaść w inny, który swoją drogą jest bardziej konieczny i niezbędny to się okazuje że ten wir i tak mnie prędzej czy później znajdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7943 Napisano 18 Lipca 2008 Mariusz888, Coz u mnie podobnie realia sa takie iz nie moge niestety obu zatrzymac, decyzje juz podjalem i zostanie JLC, ale LC bardzo mi szkoda, mam nadzieje ze wkrotce tez sie tutaj pokazesz z jakims LC lub co gorsza JLC 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7944 Napisano 19 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #7945 Napisano 19 Lipca 2008 Od 3 dni nie schodzi z nadgarstka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #7946 Napisano 19 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7947 Napisano 19 Lipca 2008 Dziś garniak w uzyciu - zupełnie jak nie weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #7948 Napisano 19 Lipca 2008 po dzisiejszych zakupach: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #7949 Napisano 19 Lipca 2008 kadarius, JLC RZADZI:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytoos 0 #7950 Napisano 19 Lipca 2008 Czwartkowym popołudniem przyjechał i zostanie na dłużej Maciek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach