Gość Majowy Diabeł #9401 Napisano 18 Stycznia 2009 to co Robercie? Przywieziesz ją 6-ego na meeting? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9402 Napisano 18 Stycznia 2009 to co Robercie? Przywieziesz ją 6-ego na meeting? 6 lutego ? bo nie jestem na bieżąco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9403 Napisano 18 Stycznia 2009 Niech mi ktoś powie, że ruski nie są ładne: 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingischan1 2 #9404 Napisano 18 Stycznia 2009 Doszedł do mnie w piątek pocztą,dziś pierwszy raz publicznie będę go prezentował wieczorem u znajomych przy piwku. Oto i on: Teraz tylko znaleźć pasek.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #9405 Napisano 18 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9406 Napisano 18 Stycznia 2009 Niech mi ktoś powie, że ruski nie są ładne:mówisz, masz - nie są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9407 Napisano 18 Stycznia 2009 666 młodafoka. A tak na serio Diabełku to degustibus, czy jak to się pisze. 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9408 Napisano 18 Stycznia 2009 666 młodafoka. A tak na serio Diabełku to degustibus, czy jak to się pisze.więc nie narzucaj swojej opinii proszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9409 Napisano 18 Stycznia 2009 Ja odebrałem to w kontekście żartobliwym i w podobnym tonie więc nie bądźmy zgryźliwi Majowy Diable 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9410 Napisano 18 Stycznia 2009 Diabeł się drażnił. Sam ma ruskie zegarki. Pozdrawiam 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9411 Napisano 18 Stycznia 2009 bo diabły tak majom,przepraszam PSa ruska u mnie nie znajdziesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smariusz 0 #9412 Napisano 18 Stycznia 2009 mówisz, masz - nie sąDobry rusek nie jest zły... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #9413 Napisano 18 Stycznia 2009 W tej całej dyskusji Majowemu chodzi o to że to nie jest ruski zegarek tylko radziecki, no chyba że się mylę 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maciej Kotlińsk #9414 Napisano 18 Stycznia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich!!! Obserwuję Wasze forum od pewnego czasu i postanowiłem zamieścić moje skromne zegarki. Od pewnego czasu podziwam piękno różnych czasomierzy. Zegarki mi się podobają, ale jestem prawie kompletnym dyletantem w temacie Od blisko 20 lat mam Citizena, niedawno sprawiłem sobie Adriaticę, a 50-letnia Herma na 15 kamieniach czeka na mały "remont". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maciej Kotlińsk #9415 Napisano 18 Stycznia 2009 jak się dodaje zdjęcia??? bo coś mi nie wychodzi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9416 Napisano 18 Stycznia 2009 jak się dodaje zdjęcia??? bo coś mi nie wychodzi...http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?show...rt=#entry223363 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9417 Napisano 19 Stycznia 2009 Dzisiaj Rakieta w rozmiarze XL 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9418 Napisano 19 Stycznia 2009 A krew Ci do dłoni dopływa? 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9419 Napisano 19 Stycznia 2009 Dopływa, na zdjęciu tylko to tak wygląda, min. przez własne futro 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9420 Napisano 19 Stycznia 2009 POwitołOd czwartku cieszy przegub Dzisiaj idziemy na imprezkę :]Mgliście, bo zaprawa w domu już poczyniona 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #9421 Napisano 19 Stycznia 2009 gratulacje uważaj tylko żebyś z imprezki nie wrócił lżejszy, bo już kilku takich bylo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #9422 Napisano 19 Stycznia 2009 POwitołOd czwartku cieszy przegub Dzisiaj idziemy na imprezkę :]Mgliście, bo zaprawa w domu już poczyniona Widzę czaszki - zaprawa poczyniona była denaturatem?!?!?!?!?!?!?!? 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #9423 Napisano 19 Stycznia 2009 Mam nadzieję że Slayera nie zabraknie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9424 Napisano 19 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9425 Napisano 19 Stycznia 2009 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach