deem 1 #1276 Napisano 6 Czerwca 2006 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1277 Napisano 6 Czerwca 2006 Kwarc też zegarek: a ta certinka wyjątkowo fajna jest :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrov@ #1278 Napisano 6 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #1279 Napisano 7 Czerwca 2006 33 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1280 Napisano 7 Czerwca 2006 bez zmian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1281 Napisano 7 Czerwca 2006 Bo i po co coś zmieniać jak jest dobrze Pasek to Liberty czarny? Pasuje świetnie. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #1282 Napisano 7 Czerwca 2006 Tak, to Liberty. Trochę już zresztą przeszedł. Można nawet powiedzieć, że to Custom na bazie Liberty . Dopadła go typowa dla tego modelu choroba i musiałem trochę popracować nad krawędziami, czyniąc z niego coś na obraz pokazywanego jakiś czas temu na forum bodajże Dirka lub Dona w starym, surowym stylu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1283 Napisano 7 Czerwca 2006 Hehe, mój też jest już mocno "vintage" - w niektórych miejscach krawędzie oblazły niemiłosiernie. Ale im dłużej go noszę tym bardziej go lubię 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1284 Napisano 7 Czerwca 2006 a na moim ręku dziś stara mechaniczna amfibia(bez datownika) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1285 Napisano 7 Czerwca 2006 U mnie ostatni raz :cry: ... :roll: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1286 Napisano 7 Czerwca 2006 Czemu ostatni ??? 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24414 #1287 Napisano 7 Czerwca 2006 Rip czyżbyś sprzedawał zille? edit - już wiem rip kupuje doxe sub :idea: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #1288 Napisano 7 Czerwca 2006 rip kupuje doxe sub :shock: :shock: Pierwsza w Klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #1289 Napisano 7 Czerwca 2006 już wiem rip kupuje doxe sub :idea: Raz kupuje - raz nie kupuje (i wcale sie nie dziwie - decyzja nie jest prosta) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolmar 0 #1290 Napisano 7 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1291 Napisano 7 Czerwca 2006 Rip czyżbyś sprzedawał zille? edit - już wiem rip kupuje doxe sub :idea: Tak sprzedaje. Na szczescie trafia na taki nadgarstek, na ktorym bedzie spedzac wiecej czasu w swoim naturalnym srodowisku :wink: eye_lip: a skad taka mysl? :roll: :wink: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1292 Napisano 7 Czerwca 2006 też się pochwalę dziś ten: No no, gratuluje! Super wyglada! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1293 Napisano 8 Czerwca 2006 Gratulacje, Rolex - piękna klasyka gatunku i sweter jaki :shock: :wink: :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24414 #1294 Napisano 8 Czerwca 2006 eye_lip: a skad taka mysl?Tak jakoś mi przyszło do głowy :wink: Czego z całego serca życzę. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1295 Napisano 8 Czerwca 2006 kolmar Gratulacje. Jest piękny. Zasługuje na porządną sesję zdjęciową. Napisz jak Ci się go nosi. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #1296 Napisano 8 Czerwca 2006 Tak, Rolex to klastyka podobaja mi sie, ale tylko w stali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1297 Napisano 8 Czerwca 2006 Gratulacje kolmar ! To duża odwaga kupić sobie Rolexa :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1298 Napisano 8 Czerwca 2006 A dzisiaj taki 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24414 #1299 Napisano 8 Czerwca 2006 :shock: Uuu, Klaudiusz gratuluję tego Eposa! 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1300 Napisano 8 Czerwca 2006 ... i ja również ! ... przypomnij mi proszę , jak to było z tym ograniczaniem kupowania ? :twisted: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach