tarrantul 0 #13726 Napisano 6 Grudnia 2009 odkąd tissot atollo rozpadł się w mak ( niby sportowy) to na ręku casio gulfman w tytanie i tak bez fotki?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #13727 Napisano 7 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #13728 Napisano 7 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferdii 0 #13729 Napisano 7 Grudnia 2009 (edytowane) /[ Edytowane 7 Grudnia 2009 przez ferdii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #13730 Napisano 7 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #13731 Napisano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Robert, Bardzo ładny. Jakie toto jest duże? Bo jakby co to wiesz... Mirek Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Dommir 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calmdabtuz 0 #13732 Napisano 7 Grudnia 2009 Jaki masz dziś zegarek na ręku ?Proponuję żeby mod dopuszczał tylko zegarki na ręku.Dla mnie to jest oczywiste.Pozdr. D, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #13733 Napisano 7 Grudnia 2009 ...czyżby się komuś zsunął z nadgarstka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #13734 Napisano 7 Grudnia 2009 Cyt:"Jaki masz dziś zegarek na ręku ?Proponuję żeby mod dopuszczał tylko zegarki na ręku.Dla mnie to jest oczywiste.Pozdr. D, " Kiedyś już to napisałem -tytuł wątku brzmi:" Jaki zegarek masz dziś na ręku?" a nie "Pokaż ,że go masz na ręku..." więc nie bardzo widzę problem .. jakby się tamat zwał :"zdjęcia nadgarstkowe" to OK,rozumiem..ale tak?.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13735 Napisano 8 Grudnia 2009 (edytowane) "/ Edytowane 8 Grudnia 2009 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #13736 Napisano 8 Grudnia 2009 (edytowane) A od dzisiaj Meistersinger Scrypto AM503 Pozdrowienia! Edytowane 8 Grudnia 2009 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #13737 Napisano 8 Grudnia 2009 Rafał, kolejny świetny nabytek jeśli to ten który widziałem to wyszło lepiej niż wynikało z fotek, albo ... pięknie go odrestaurowałeś. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elite2 0 #13738 Napisano 8 Grudnia 2009 A od dzisiaj Meistersinger Scrypto AM503 Pozdrowienia! Świetny! Taki techniczno - minimalistyczny design bardzo mi odpowiada. Jeszcze ten napis: MECHANIK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13739 Napisano 8 Grudnia 2009 Rafał, kolejny świetny nabytek jeśli to ten który widziałem to wyszło lepiej niż wynikało z fotek, albo ... pięknie go odrestaurowałeś. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/38271-nasze-nowe-nabytki-vintage/page__view__findpost__p__444504 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #13740 Napisano 8 Grudnia 2009 A od dzisiaj Meistersinger Scrypto AM503 Pozdrowienia! a ja takiego "śpiewaka" dzisiaj : 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #13741 Napisano 8 Grudnia 2009 (edytowane) Fajny BUCHERER Janku:), nie przejmuj sie jak ci Hemig docina Ech nie przejmuję się docinkami Hemiga Widzę kolejny JLC hehe nie będzie świecił ... za bardzo ! Wiesz kupiłem masę świecącą może Tobie podeślę ( nie musisz nakładać na zegarek ale choć naświetlisz i postawisz obok ) gratuluję wytrwałości w kolejnych zakupach JLC i oby tak dalej lub jeszcze lepiej Tak teraz patrze to ogon kota ? ? Edytowane 8 Grudnia 2009 przez KURNAJANEK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13742 Napisano 8 Grudnia 2009 (edytowane) Ech nie przejmuję się docinkami Hemiga Widzę kolejny JLC hehe nie będzie świecił ... za bardzo ! Wiesz kupiłem masę świecącą może Tobie podeślę ( nie musisz nakładać na zegarek ale choć naświetlisz i postawisz obok ) gratuluję wytrwałości w kolejnych zakupach JLC i oby tak dalej lub jeszcze lepiej Tak teraz patrze to ogon kota ? ? Dzieki Janku,Tak tylko to nie ogon a lapa maszkary:) ciagnie do zegarkow a reczaj ciepla zarowki 100 wat:), mase swiecaca mam - Bergeron- jak cos moge uzyczyc - ale zwykla sl pozdrawiam ps. reszta kota jest w dziale vintage:) Edytowane 8 Grudnia 2009 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #13743 Napisano 9 Grudnia 2009 dziś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okocz 0 #13744 Napisano 9 Grudnia 2009 Sobie nosze nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciurlas 0 #13745 Napisano 10 Grudnia 2009 Sobie nosze nowy nabytek Ładny . 0 Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)Gotfryd ze Strasburga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #13746 Napisano 10 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #13747 Napisano 10 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13748 Napisano 10 Grudnia 2009 Numerek 078/500 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #13749 Napisano 10 Grudnia 2009 szybko dotarł,jakie pierwsze wrażenia?cieszymy się..? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #13750 Napisano 10 Grudnia 2009 jeneeek co Ty znów kupiłeś?? Jacek, bardzo fajny zegarek, chyba muszę odwiedzić Arkady. Gratuluję nowych nabytków. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach