Gość Ambasador #17776 Napisano 5 Listopada 2010 A mnie jakoś chrono nie powala. Ten natomiast jest świetny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #17777 Napisano 6 Listopada 2010 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17778 Napisano 6 Listopada 2010 pełny dekiel ,średnica bodajże 38mm,wersja chrono ma 40,szkło :plexi(hesalit) czy jak tam sobie firma nazwała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #17779 Napisano 6 Listopada 2010 W 312 podoba mi się napis LUMINOR MARINA,w 320 /moim skromnym zdaniem/OP powinna tak to rozwiązać. Oddam napis za Twoją rezerwę chodu:) Świetny zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #17780 Napisano 6 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #17781 Napisano 6 Listopada 2010 edi17 Choć wielokrotnie pokazywany i być może dla niektórych oklepany, dla mnie to piękny klasyk... Ładne zdjęcie podkreślające te wszystkie smaczki, detale tarczy i koperty... Diver, do którego powoli zmierzam...Dla mnie jako miłośnika marki, PO to danie obowiązkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17782 Napisano 6 Listopada 2010 Tomeczku podpisuje sie pod tym co napisałes w 100% choc moja PO lezy teraz obrazona na mnie ze wciąż ją zdradzam z dosią 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #17783 Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Carlito, tez bym zdradzal jakbym byl w takiej sytuacji Twoja Doxa Carlito to jest miod a nie zegarek!Zmierzam powoli do takiej U mnie skromniutko, ale cieszy Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Listopada 2010 przez sanka 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17784 Napisano 6 Listopada 2010 Twoja Doxa Carlito to jest miod a nie zegarek! Nic dodać nic ująć ! Dzięki Sanka za miłe słowa 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17785 Napisano 6 Listopada 2010 Żeby nie było Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17786 Napisano 6 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #17787 Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Żeby nie było Znalazłem kilka podobnych na Ebayu.Oczywiście należało by je doprowadzić do kultury.No i trzeba by mieć żonę co robi piękne zdjęcia.A wtedy na zdjęciach będą wyglądały tak pięknie jak ta carlita. Proszę linki Proszę zapoznać się z regulaminem - kolejny taki wpis = ostrzeżenie plus blokada czasowa pisania postów , dziękuję i pozdrawiam mod. Edytowane 8 Listopada 2010 przez STARUSZEK 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17788 Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #17789 Napisano 6 Listopada 2010 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17790 Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) Chomior kapitalna fotka..taka... MadMaxowa.. sorry nie mogłem się powstrzymać i trochę .."dłubnąłem"..: Edytowane 6 Listopada 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17791 Napisano 6 Listopada 2010 Ja dzisiaj testuje nie swoja maszyne -- mlotek jest w pogotowiu 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #17792 Napisano 6 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17793 Napisano 7 Listopada 2010 Panowie przesadzacie z tymi zegarkami ! Doxy miażdzą tą stronę y60 - Twój Speedmaster i Mac są rewelacyjne ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #17794 Napisano 7 Listopada 2010 Żaba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17795 Napisano 7 Listopada 2010 No dobra żeby nie było że całyczas latam w dosi Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #17796 Napisano 7 Listopada 2010 Data nie aktualna, bezel przestawiony.Hej Carlito Ty naprawdę zakochałeś się w dośce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17797 Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) hehe nawet godzina zle ustawiona Spokojnie, dopiero co ją wyciągnąłem z rotomatu - już wszystko jest ok Edytowane 7 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #17798 Napisano 7 Listopada 2010 Ponad 4 godziny opoznieniaa w tym PO no no 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17799 Napisano 7 Listopada 2010 oj czepiacie sie, tak naprawde to stare zdjęcie jest 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #17800 Napisano 7 Listopada 2010 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach