Degustatorr Noir 13 #19076 Napisano 28 Grudnia 2010 Jak już tak lecimy offtopem, to warto też wspomnieć świetne zdjęcia kolegi tessio, kolega zero-jedynkowy również wart jest wspomnienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19077 Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Wrzucilbym do tego wora jeszcze kolegów takich jak - Maro, 00110010000010011001, Darek-zegarek. Edytowane 28 Grudnia 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19078 Napisano 28 Grudnia 2010 Tylko zastanawiam sie który z nich jest lepszy...To nie jest tak łatwo określić, bo nie jest to taka dyscyplina, gdzie można podliczyć punkty i postawić kogoś na najwyższym stopniu podium.Bardzo dobrze, że jest właśnie kilku mistrzów, i każdy ma swój styl..y60 na pewno jest mistrzem scenariusza. Facet bierze kawał zardzewiałej blachy albo starą szmatę, i jakoś to wszystko ustawi, podświetli, że wychodzi świetny klimat No to trzeba mieć niezły talent bez dwóch zdań 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #19079 Napisano 28 Grudnia 2010 Szybka przymiarka pasiorka i fota telefonem... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19080 Napisano 28 Grudnia 2010 Niech mnie drzwi ścisną, co to za pasior? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #19081 Napisano 28 Grudnia 2010 Niech mnie drzwi ścisną - rozbawił mnie ten tekst heh Ja cały czas w Poljocie : y60 - jakiego szkła głownie używasz do robienie fotek zegarków ?Pełna klata tak btw? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #19082 Napisano 28 Grudnia 2010 Ten pasior to handmade: mistrz Denikleus chciał wyrzucic do kosza, zgrabnie więc przechwyciłem... 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19083 Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) A ja dziś MonsterowO . Edytowane 28 Grudnia 2010 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #19084 Napisano 28 Grudnia 2010 A ja dziś tak (cóż za zaskoczenie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #19085 Napisano 28 Grudnia 2010 Ta klapka w etui do iPada musi byc wsunieta pod niego - chodzi o to, by z niej nie wypadal... Bardzo fajny 005! Pozdrawiam z iPadem w reku i bratem (pam111) na reku, I. 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19086 Napisano 28 Grudnia 2010 bEEf, teraz Ci wyszedł fajny, nastrojowy Milgauss coś na lampe blyskową założyłeś? 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Jankowski 11 #19087 Napisano 28 Grudnia 2010 No i My Pozdrawiamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #19088 Napisano 28 Grudnia 2010 bEEf, teraz Ci wyszedł fajny, nastrojowy Milgauss coś na lampe blyskową założyłeś?Dzięki Rozproszyłem światło lampki biurkowej kartką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19089 Napisano 28 Grudnia 2010 Dzięki Rozproszyłem światło lampki biurkowej kartką.No i tak trzymaj.. dobre światło 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #19090 Napisano 29 Grudnia 2010 SEIKO 5 Aviator SNK805 K2 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19091 Napisano 29 Grudnia 2010 A fota? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #19092 Napisano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Wkleję wieczorem Proszę bardzo. Przepraszam, za słabą jakość fotek. Ładny? Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Kangie 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #19093 Napisano 29 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19094 Napisano 29 Grudnia 2010 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #19095 Napisano 29 Grudnia 2010 Szymon - nie przydługa ta bransoleta?U mnie też w kolorze blue 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2312 #19096 Napisano 29 Grudnia 2010 Szymon-gratualacje,ale koniecznie skróć bransoletę.. u mnie nadal: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #19097 Napisano 29 Grudnia 2010 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #19098 Napisano 29 Grudnia 2010 Dzieki:) bransoleta będzie skrócona na pewno;) to takie pierwsze zdjęcia na szybko! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #19099 Napisano 29 Grudnia 2010 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #19100 Napisano 29 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach