SphinX 77 #20676 Napisano 13 Lutego 2011 SphinX, po raz kolejny nie odpisujesz na pytania.co ty taki nerwowy jesteś...ja nie siedzę na forum 24/7 tak jak ty..spokojnie. Cena około 25-30k limitacja 150 sztuk. Recenzja niebawem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #20677 Napisano 13 Lutego 2011 coś czuje, że Bartek nas w jajko robi z tymi zegarkami No co ty ....ja ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #20678 Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) Edytowane 13 Lutego 2011 przez Lawnowerman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20679 Napisano 13 Lutego 2011 Fajne zegarki pokazujesz 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #20680 Napisano 13 Lutego 2011 Bartek, a co to za Speedmaster? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #20681 Napisano 13 Lutego 2011 Navi 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20682 Napisano 13 Lutego 2011 co ty taki nerwowy jesteś...ja nie siedzę na forum 24/7 tak jak ty..spokojnie. Ale ja jestem nad wyraz spokojny, nie wiem dlaczego pomyślałeś, że się denerwuje Zwróciłem tylko uwage na fakt, że coś się Ciebie pytam a Ty to ignorujesz, nie wiem, może nie widzisz a zaraz potem odpisujesz komuś innemu. Mniejsza o to. Dzięki za odp. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #20683 Napisano 13 Lutego 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binio 0 #20684 Napisano 13 Lutego 2011 Fajny Dało by rade w galerii kilka fotek umieścić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20685 Napisano 13 Lutego 2011 Świetny jest BULLHEAD Seiko pokazany kilka postów wyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #20686 Napisano 13 Lutego 2011 Oooo wreszcie jakiś Patek który mi się w miarę podoba.Co to za model? Aquanaut 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #20687 Napisano 13 Lutego 2011 Świetny jest BULLHEAD Seiko pokazany kilka postów wyżej. Dziękuje Tu mam w ręku ... A tu na klacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20688 Napisano 13 Lutego 2011 Przepraszam, za małą dygresję ale widzę, że ten post zmienił temat z "Jaki zegarek masz dziś na ręku?" na "Pochwalę się ile mam zegarków". No chyba, że Koledzy zmieniają zegarki parę razy w ciągu dnia i stąd taka mnogość czasomierzy w wypowiedziach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20689 Napisano 13 Lutego 2011 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #20690 Napisano 13 Lutego 2011 Przepraszam, za małą dygresję ale widzę, że ten post zmienił temat z "Jaki zegarek masz dziś na ręku?" na "Pochwalę się ile mam zegarków". Jeśli pijesz do Lawnowermana, to obstawiam podwójne pudło ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #20691 Napisano 13 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20692 Napisano 13 Lutego 2011 Ja tez nie widze z tym problemow , juz z samej nazwy klubu "Klub Milosnikow...." wynika ze Ci ktorzy sie tu rejestruja lubia zegarki . Jezeli o mnie chodzi to lubie je pogladac i nie ma znaczenia czy sa drogie czy tanie . Jeden z ladniejszych zegarkow jakie ostatnio tu widzialem to Sea Gull. Wiec jak ktos ma ich duzo niech pokazuje . Osobiscie uwazam ze wiecej czlonkow mogloby w tym dziale uczestniczyc .Jestem czlonkiem kilku forow angielskojezycznych i nikt nigdy drugiemy nie zwracal uwagi za to ze pokazuje kolekcje lub kilka swoich bardzo drogich zegarkow . Inna mentalnosc ludzi - tak mi sie wydaje . Dlaczego tutaj tak czesto jest to uwazane za przechwalanie ???? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20693 Napisano 13 Lutego 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20694 Napisano 13 Lutego 2011 Irek, piękny Cartierek Nowy nabytek? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20695 Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) Przepraszam, za małą dygresję ale widzę, że ten post zmienił temat z "Jaki zegarek masz dziś na ręku?" na "Pochwalę się ile mam zegarków". No chyba, że Koledzy zmieniają zegarki parę razy w ciągu dnia i stąd taka mnogość czasomierzy w wypowiedziach Michale, poniżej odpowiedź na Twoje wątpliwości. Trochę więcej luzu... Kojiro napisał:Spotkanie klubowe, zamiast popijać i dyskutować, to ten foty na forum zamieszcza Edytowane 13 Lutego 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #20696 Napisano 13 Lutego 2011 Spinner jak zwykle świetna fota. Zazdroszczę umiejętności 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #20697 Napisano 13 Lutego 2011 Irek, piękny Cartierek Nowy nabytek? Tak , byl w paczce 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20698 Napisano 13 Lutego 2011 Spinner jak zwykle świetna fota. Zazdroszczę umiejętności Dziekuję bardzo 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #20699 Napisano 13 Lutego 2011 Michał 73 ma troche racji - maly chaosik sie zrobil w tym topicu... Nie mam nic przeciwko pokazywaniu kolekcji - sa swietne tematy/galerie na tym forum do ktorych z radoscia zagladam i podziwiam Wasze kolekcje. Tutaj zagladam zobaczyc co dzisiaj nosimy i jakos zrobil sie magiel bo na malo ktorym zegarku data sie zgadza... 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #20700 Napisano 13 Lutego 2011 Bardzo lubię Wasze foty i uważam, że powinno być ich tutaj jak najwięcej, czasami wręcz sam o nie proszę Nie mniej jednak, skoro temat wątku jest "Jaki zegarek masz dziś na ręku?" to umieszczanie kilku zegarków w jednej wypowiedzi ma się nijak do tematu... To tyle w temacie, więcej już nie będę spamował Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników zegarmistrzostwa i zachęcam do dzielenia się fotami swoich kolekcji:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach