Yaro 1 #21876 Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21877 Napisano 15 Kwietnia 2011 Yaro, coś mi sie wydaje, że jakiś Breitling 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #21878 Napisano 15 Kwietnia 2011 Yaro oj drażnisz się z nami tymi zdjęciami nadal podtrzymuję,że podoba mi się ten Tag...A co będzie nowego? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #21879 Napisano 15 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #21880 Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Carlito, Orisy to absolutna czołówka Twojej kolekcji! Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez MacieK_K 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lachu 0 #21881 Napisano 15 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21882 Napisano 16 Kwietnia 2011 Maciek, rzeczywiście są to wyjątkowe zegarki, które zresztą bardzo, ale to bardzo lubie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21883 Napisano 16 Kwietnia 2011 Taki nurasek 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #21884 Napisano 16 Kwietnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21885 Napisano 16 Kwietnia 2011 Michał, co to za pasek? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #21886 Napisano 16 Kwietnia 2011 Michał, co to za pasek?Di-Modell "Caracas", jedyny jaki znalazłem, który zwęża się do 18 mm i jest na tyle cienki, że wchodzi na niego oryginalny motylek od ML'a:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corel 2 #21887 Napisano 16 Kwietnia 2011 Carlito1 piękne te Oriski Szczególnie bardzo mi się podoba ten na bransolecie.Co to za model? 0 Życzę wszystkim miłego dnia. Kornel, syn MirosławaMiłośnik zegarków i fotografii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21888 Napisano 16 Kwietnia 2011 Dziekuje. Jest to wg mnie jeden z najładniejszy nurków Orisa - Titan C small second. Na żywo robi naprawde spore wrażenie - polecam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corel 2 #21889 Napisano 16 Kwietnia 2011 Na żywo robi naprawde spore wrażenie - polecam.Domyślam się.Chyba wszystkie Orisy na żywo bardzo zyskują. Szczególnie ich bransolety są świetnej jakości... 0 Życzę wszystkim miłego dnia. Kornel, syn MirosławaMiłośnik zegarków i fotografii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21890 Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Żebyś wiedział, że zyskują - i to bardzo. W tej cenie, to naprawde świetny wybór. Co do bransolety, to mierzyłem za żywota już sporo zegarków na bransolecie ale wierz mi, że z taką kozacką bransoletą jaka jest w tym zegarku się jeszcze nie spotkałem Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #21891 Napisano 16 Kwietnia 2011 to jeszcze dwa, wybaczcie .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #21892 Napisano 16 Kwietnia 2011 Bardzo fajny ten IWC, jeśli się nie mylę to ma średnicę ok 45mm, mogę wiedzieć jak wielki masz nadgarstek? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21893 Napisano 16 Kwietnia 2011 Żeglarski Iwuc obłędny U mnie chwilowo dziwaczna kombinacja. Nurek na pilocie.. he, he.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #21894 Napisano 16 Kwietnia 2011 Bardzo fajny ten IWC, jeśli się nie mylę to ma średnicę ok 45mm, mogę wiedzieć jak wielki masz nadgarstek?Owszem..nawet 45.4mm średnicy nadgarstek 21.5cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #21895 Napisano 16 Kwietnia 2011 No cóż poza ceną eliminuje mnie jeszcze mały nadgarstek (ok.16,5-17cm) 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #21896 Napisano 16 Kwietnia 2011 Dziś wróciła na nadgarstek mesia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #21897 Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Yaro, coś mi sie wydaje, że jakiś Breitling Ciepło, ciepło . . . . . . Yaro oj drażnisz się z nami tymi zdjęciami nadal podtrzymuję,że podoba mi się ten Tag...A co będzie nowego? Zegarek na 100% cierpliwości. Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noxiss 0 #21898 Napisano 16 Kwietnia 2011 Longin : / 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #21899 Napisano 16 Kwietnia 2011 Żeglarski Iwuc obłędny U mnie chwilowo dziwaczna kombinacja. Nurek na pilocie.. he, he.. I to nie jest głupi pomysł...nie wygląda to wcale źle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21900 Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Może trochę tak ponoszę. Pasek docelowo ma być na pilota, którego chwilowo brat mi zajumał i gdzieś uciekł... więc pasek założyłem na nurka, żeby sobie go "ułożyć" na nadgarstku . Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach