Salomon 3 #176 Napisano 30 Kwietnia 2013 ja mam na razie 1 Orienta - słownie JEDEN - Mako Black..i jestem mu wierny.. jak to w Star Wars powiedział jeden gość: "to piękna broń na cywilizowane czasy" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #177 Napisano 30 Maja 2013 Hm, pokazywałem tu kiedyś dawno jakieś Orienty, ale od tamtego czasu sporo przybyło No to hurtem Najnowszy nabytek zielony pilot SeaKing (reedycja) niebieski Somes Sub, homar rolka czerwony Marshall się ich nazbierało i na pewno będą następne córka jeszcze nosi takiego: no i w międzyczasie była jeszcze czarna Symfonia i taki bling-bling bikolorowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldon7 0 #178 Napisano 1 Czerwca 2013 Witam.Znaleziony kiedyś Orient(z porysowaną szybką, niestety...) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diter 2 #179 Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) https://www.dropbox....0mcj/rc69DmUCcX Uploaded with ImageShack.us Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Diter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #180 Napisano 11 Czerwca 2013 Moje nowe pepsi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annika 18 #181 Napisano 23 Czerwca 2013 No to pora na mojego pierwszego Oriencika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #182 Napisano 23 Czerwca 2013 Tym się jeszcze nie chwaliłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanwbd 1 #183 Napisano 25 Czerwca 2013 To i ja się pochwalę moim jedynym Orientem. Kupiony kilka miesięcy temu na forum i od tamtego czasu niezmiernie cieszy. Posiada jedną z najwygodniejszych (jak nie najwygodniejszą) bransolet jakie nosiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4492 #184 Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) powtórzę:nietuzinkowy solar - niech służy!trochę ten bezel w formie kapsla od piwa do mnie nie przemawia, ale czyni go innym... Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goTomek 17 #185 Napisano 26 Czerwca 2013 To i ja się pochwalę moim jedynym Orientem. Kupiony kilka miesięcy temu na forum i od tamtego czasu niezmiernie cieszy. Posiada jedną z najwygodniejszych (jak nie najwygodniejszą) bransolet jakie nosiłem. Bardzo fajny zegar, wiem, bo miałem (na 7 stronie tego wątku) Mam wrażenie nawet, że to ten sam http://zegarkiclub.pl/forum/topic/32066-orienty-forumowiczow/page-7?do=findComment&comment=948655Trochę żałuję że się pozbyłem, ale tyle jest fajnych zegarków, a nadgarstki tylko dwa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanwbd 1 #186 Napisano 26 Czerwca 2013 Tak widziałem, i także odnoszę wrażenie że całkiem możliwe że wcześniej był Twój. Zgadzają się mniej więcej daty Twojego pozbycia się go, a mojego kupienia.Powiem Ci szczerze że bardzo sie cieszę że się go pozbyłeś W innym przypadku pewnie by do mnie nie trafił :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej123z 1 #187 Napisano 27 Czerwca 2013 Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #188 Napisano 24 Lipca 2013 (edytowane) Moje OrientyKingDiver Czarne Mako OS WZ0071DG OS WZ0221FD OS WZ0051ER Jeszcze takiego M-Force miałem, ale wrócił do ojczyzny i takiego malucha Niedługo pewnie jakiś kolejny przybędzie. Edytowane 24 Lipca 2013 przez Mariusz D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sekret 0 #189 Napisano 25 Lipca 2013 Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum.Poniżej moje 3 Orienty 1. Old schoolowy 21 Crystal po tatusiu, czyli powrót do lat 90., Od niego wszystko się zaczęło. 2. Diver Quartz Fune 3005D. Tani kwarc na wakacje ale jak na tę cenę bardzo cieszy oko. 3. Subaru BRZ GT300 Limited Edition - obejrzałem go i przymierzyłem kiedy kupowałem divera i po 3 dniach wróciłem do sklepu i kupiłem, gdyż nie mogłem spać Pozdrawiam wszystkich fanów Orient'a.Sekret 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maryousz 0 #190 Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) WitamPoniżej moja "Sparta" Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez maryousz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #191 Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam, Jest to mój pierwszy post, pierwszy automat i jednocześnie pierwszy Orient. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orient 0 #192 Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich serdecznie!!! Mam pytanie i prośbę.Jako nowy szczęśliwy posiadacz Orienta poszukuję do niego instrukcji bo ta,którą dostałem w sklepie jawi mi się jako bardzo,bardzo skromna.Jeśli ktoś ma to chętnie skorzystam. ORIENT WL TDOT-C1-A CA. Gorąco pozdrawiam ze wschodniej Polski .MaciejCze. Mam instrukcję do niego jeśli temat aktualny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darmar41 15 #193 Napisano 16 Sierpnia 2013 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof. Avenarius 0 #194 Napisano 18 Sierpnia 2013 Witam, fotograf ze mnie żaden, ale wrzucę fotki mojego ostatniego nabytku, z którego na razie, po kilku tygodniach użytkowania jestem bardzo zadowolony. Czaiłem się co prawda na wersję z żółto- niebieskim bezelem, ale akurat na niemieckim Amazonie trafiła się przyjemna promocja na jednolicie niebieską i to ona trafiła pod mój dach: 0 keep cool but care Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 #195 Napisano 21 Sierpnia 2013 Piękne te Wasze Orienty i muszę się pochwalić też swoim świeżym: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #196 Napisano 22 Sierpnia 2013 Wybrałem się do zegarmistrza po Speedwaya, a wróciłem z Orientem. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #197 Napisano 22 Sierpnia 2013 i jeszcze kilka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #198 Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Przez kilka dni taki u mnie gościł: King Master WZ0361EM ANA edition Wkrótce zaś powinien dotrzeć WZ0051FE Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Mariusz D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lach 0 #199 Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam. A oto mój Orient. Dostałem go od ojca na 18. Noszę go jakoś 2,5 roku . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #200 Napisano 23 Sierpnia 2013 A gdzie ten orient? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach