Tomek z Wrocławia 149 #3101 Napisano 13 Maja 2017 (edytowane) Moje millenium z docelowym paskiem (dobranym pod kolor wskazówek): Edytowane 14 Maja 2017 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3738 #3102 Napisano 13 Maja 2017 Codzienny esteem Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gomez85 47 #3103 Napisano 14 Maja 2017 Dobrze mu na tym pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daktarin 68 #3104 Napisano 16 Maja 2017 Bambino.. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71256 #3105 Napisano 16 Maja 2017 Jedna z ciekawszych wersji Bambino. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3106 Napisano 16 Maja 2017 Klasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #3107 Napisano 17 Maja 2017 Ten model jest super, jedyne co srednio do mnie gada to te wskazówki. Bardzo estetyczny jest i jakoś tak mi sie kojarzy bardziej ze Skandynawia niz Japonia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daktarin 68 #3108 Napisano 17 Maja 2017 Jedna z ciekawszych wersji Bambino. Klasa.Ten model jest super, jedyne co srednio do mnie gada to te wskazówki. Bardzo estetyczny jest i jakoś tak mi sie kojarzy bardziej ze Skandynawia niz Japonia Dziękuję Panowie za tak miłe wypowiedzi. Wiadomo - wskazówki rzecz chyba najbardziej dyskusyjna w tym modelu. Mnie urzekła biała tarcza, ascetyczna forma i duża linia (fajnie jest czuć 42 mm na łapce). Do tego to fajny klasyk, niekoniecznie do garnituru - również EDC. Taki do polówki a nie do t-shirta Pozdro Marcin Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #3109 Napisano 19 Maja 2017 Jakoś tak dzisiaj sobie o nim przypomniałem : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3110 Napisano 19 Maja 2017 Nie nosisz go często? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #3111 Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Nie nosisz go często?A Ty byś nosił często takiego brzydala? Edytowane 19 Maja 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 973 #3112 Napisano 19 Maja 2017 Trafił w punkt! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3113 Napisano 19 Maja 2017 Nie jest brzydki Jest za to wielki 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 973 #3114 Napisano 19 Maja 2017 Masz rację - nie jest brzydki, jest paskudny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #3115 Napisano 19 Maja 2017 Nie nosisz go często? Ogólnie automatów nie noszę często - jakoś chyba mi przeszło, aczkolwiek Orienty lubię bo ścierają uśmiechy z twarzy wszelkim posiadaczom "prestiżowej quality swiss made" relacją jakości do ceny, a że z natury złośliwy jestem więc się nie pozbywam i czasem noszę :D . A Ty byś nosił często takiego brzydala? Sam jesteś brzydal nie jest brzydki, jest paskudny Czyli do mnie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3116 Napisano 19 Maja 2017 Ogólnie automatów nie noszę często - jakoś chyba mi przeszło, aczkolwiek Orienty lubię bo ścierają uśmiechy z twarzy wszelkim posiadaczom "prestiżowej quality swiss made" relacją jakości do ceny, a że z natury złośliwy jestem więc się nie pozbywam i czasem noszę :D . Myślę, że dużo lepiej robi to Citizen GTS, ale wiem o co chodzi 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #3117 Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Myślę, że dużo lepiej robi to Citizen GTS, ale wiem o co chodzi Mam go w planie ale jak na razie to leci do mnie inny Citek, na prąd, jak dotrze to się będę chwalił A co do tego M-force to jego uroda jest kwestią gustu - czy jest duży? Dla mnie jest w sam raz, ma co prawda dużą średnicę ale krótkie uszy i fakt że nie jest za wysoki, sprawiają że nie przytłacza - jednak jedno co można o nim powiedzieć ze 100% pewnością to to że jest niesamowicie dobrze zrobiony, wszelkie powierzchnie i krawędzie koperty są dopracowane, bezel klika idealnie i jest dokładnie spasowany, tarcza jest świetna dwupłaszczyznowa, wewnętrzny ring ma szlif sloneczkowy, a zewnętrzny winylowy, luma świetnie świeci, własny mechanizm który robi +1s/72hJak dla mnie wystarczająco dużo powodów żeby ktoś kto lubi diver'y i ma łapę 21cm go miał na stanie magazynowym, no wiec mam Edytowane 19 Maja 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3118 Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) I bardzo dobrze robisz Jednego wypasionego nurka (za normalną cenę) trzeba mieć.Najwyżej będziesz miał problem jak kupisz GTS Edytowane 19 Maja 2017 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pi3otr 15 #3119 Napisano 19 Maja 2017 Witam wszystkich Chyba trafiłem do odpowiedniego działu, właśnie dogaduję się z moim pierwszym prawdziwym zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #3120 Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich Chyba trafiłem do odpowiedniego działu, właśnie dogaduję się z moim pierwszym prawdziwym zegarkiem Będziesz zadowolony Mam "starą" wersję - jest u mnie od października 2012 roku... wygrał z ponad setką innych droższych i dużo droższych zegarków które przewinęły się od tego czasu do dzisiaj przez moje pudełko... świetny sikor - gratuluję zakupu [/url] Edytowane 19 Maja 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3121 Napisano 19 Maja 2017 Jeden z najbardziej udanych Orientów Sprzedałem i jakoś ciągle mi go żal 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #3122 Napisano 19 Maja 2017 Posiadam też "starą" wersję w Raya. To jeden z moich ulubionych zegarków i pierwszy w zegarkowej skromnej kolekcji. Polecam również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #3123 Napisano 19 Maja 2017 Uuui, Piotrek na tej pierwszej focie to niezłe dziursko jest, między meshem a kopertą Pies z budą by przeleciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #3124 Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Uuui, Piotrek na tej pierwszej focie to niezłe dziursko jest, między meshem a kopertą Pies z budą by przeleciał Tomek ale to mesh jest, zawsze będziesz miał dziurę, taki jego urok. Mnie tam to nie przeszkadza - już bardziej do szału doprowadzają mnie "motyle" jak się nato założy. Edit: No i to fota makro jest wiec "przeciąg" się większy wydaje Edytowane 19 Maja 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ss1973 18 #3125 Napisano 20 Maja 2017 Jak nie mesh to może Nato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach