pi3otr 15 #3126 Napisano 20 Maja 2017 (edytowane) Świetny kolor :-) Cóż to za pasek i gdzie można takowy dostać? Edytowane 20 Maja 2017 przez pi3otr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3127 Napisano 20 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #3128 Napisano 22 Maja 2017 Czwarty Orient w kolekcji: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #3129 Napisano 22 Maja 2017 Ładna wersja. Gratuluję Sent from my SM-A510F using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Oraw #3130 Napisano 22 Maja 2017 (edytowane) Czwarty Orient w kolekcji: The best! Gratulacje! Edytowane 23 Maja 2017 przez Oraw Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #3131 Napisano 22 Maja 2017 Dzięki, szkoda że późniejsze wersje bambino nie mają podobnych tarcz, przez co te starsze modele trudno upolować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #3132 Napisano 26 Maja 2017 OS tym razem na meshu, bardzo fajnej jakości od Staiba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3133 Napisano 27 Maja 2017 Świerzy nabytek, pierwszy mechaniczny, przedstawiać chyba nie trzeba. Kupiony na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71222 #3134 Napisano 27 Maja 2017 http://sjp.pwn.pl/so/Swierzy;4519963.html 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3135 Napisano 27 Maja 2017 Od jakiegoś czasu ten model mi się podoba Jak się nosi? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11553 #3136 Napisano 27 Maja 2017 Mam "starą" wersję - jest u mnie od października 2012 roku... wygrał z ponad setką innych droższych i dużo droższych zegarków które przewinęły się od tego czasu do dzisiaj przez moje pudełko... Piotr masz rację, bo to świetny sikor jest. Miałem Mako pepsi 2 razy i gdyby nie słabe szkło oraz rysujący się bezel od samego patrzenia, to zostałby na zawsze 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3137 Napisano 27 Maja 2017 Piotr masz rację, bo to świetny sikor jest. Miałem Mako pepsi 2 razy i gdyby nie słabe szkło oraz rysujący się bezel od samego patrzenia, to zostałby na zawsze Mój bezwładności ostatnio złapał pierwsze rysy Szkło czyste. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #3138 Napisano 27 Maja 2017 Piotr masz rację, bo to świetny sikor jest. Miałem Mako pepsi 2 razy i gdyby nie słabe szkło oraz rysujący się bezel od samego patrzenia, to zostałby na zawsze Ja na wstepie na szafir wymienilem.. a bezel od roku w nienagannym stanie, moze jakos fartownie nosze faktycznie, jeden z moich ulubionych zegarkow, wygral z Rayem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #3139 Napisano 27 Maja 2017 Ja nie wiem Panowie co Wy z tym szafirem. Od prawie 3 lat noszę niemal dzień w dzień, śpiąc, kąpiąc się, pracując, chodząc na siłownię itd. Orienta Suba z minerałem i nie mam ani ryski... No chyba, że mi tam przez pomyłkę szafir zamontowali w co nawet nie wątpię bo tego nie grali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3140 Napisano 28 Maja 2017 Jak się nosi? Na razie się nie nosi, jeszcze nie skróciłem bransolety. Ale i tak nie będę go nosił na co dzień tylko okazjonalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3141 Napisano 28 Maja 2017 Serio? Ćwiczysz silną wolę czy jak? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3142 Napisano 28 Maja 2017 Serio Będę miał "imadełko" to wycisnę i skrócę bo wybijać nie chcę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3143 Napisano 28 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=T6EYlvKSoRQ 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3144 Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) W Casio kiedyś przebijałem i może faktycznie za bardzo się trzęsę nie chcąc porysować bransolety czy coś i powinienem jednak przebić. Dobrać jakieś wiertło i drugą stroną wybić bolczyk. Edytowane 28 Maja 2017 przez Zbyszek810 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3145 Napisano 28 Maja 2017 Nie jest to trudne. Ważne by wiedzieć w którą stronę to robić Ale jak nie masz dobrych narzędzi to może jednak poczekaj. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3146 Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) Że nie tródne to wiem, w którą strone też wiadomo bo są strzałki, malutki młoteczek mam muszę poszukać jakiegoś odpowiedniego pina do przebicia. Edytowane 28 Maja 2017 przez Zbyszek810 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23148 #3147 Napisano 28 Maja 2017 (edytowane) Że nie tródne to wiem ...Chyba jednak trudne Edytowane 28 Maja 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3148 Napisano 28 Maja 2017 Dałem radę bez zbędnego przebijania przepchnąć normalnie w rękach małym wkrętakiem. Ale mam inny zgryz a mianowicie jak ustawić odpowiednią długość bransolety. Wiem, że sprawa pewnie indywidualna ale wygląda to tak, że jak wyjmę po ogniwie z każdej strony klipsa to bransoleta jest nadal za długa, luźna i zegarek "lata" na nadgarstku, jak przesunę o jedną dziurkę w klipsie (na środkową) no to już jest lepiej ale nadal lekko luźno i jak stoję to zegarek mi się zsuwa przed kostkę. Jak skrócę o kolejne ogniowo (na klipsie wracam) czyli łącznie 3 to zegarek jest taki bardzo akurat już się nie przesuwa ale mam wrażenie jakby mi się zaraz miała ręka pocić wiem, że to bardzo indywidualne ale jak nosicie bransolety. Wiem, że najlepsze byłoby coś po środku na ale się nie da. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3149 Napisano 28 Maja 2017 Tak bywa Ja nie lubię jak mi lata po ręce 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek810 2 #3150 Napisano 28 Maja 2017 Ja też nie, ale lekki luz by się przydał. On jest taki że ma bardzo wypukły dekiel gdyby był płaski byłoby idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach