Istvan 2965 #4576 Napisano 24 Lipca 2018 Owszem, jest dobrze, ale mamy lato. Bransoleta musi być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4577 Napisano 24 Lipca 2018 Owszem, jest dobrze, ale mamy lato. Bransoleta musi być.Co do tego, że mamy lato, pełna zgoda ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josh.kowalski 8 #4578 Napisano 24 Lipca 2018 Super enginer moim zdaniem. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4579 Napisano 24 Lipca 2018 Shark mesh, czy Super engineer II - nadal nie wiem, którą bransoletę wybrać do tego potwora. Engineer'a nie czuję. Jakoś do mnie nie przemawiają te bransy, dlatego oddam głos na mesha.Myślę, że będzie mu fajniej.Zresztą on jest taki... rekiniasty trochę Biały żarłacz! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40558 #4580 Napisano 24 Lipca 2018 Ja też obstawiam "shark mesh" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4581 Napisano 24 Lipca 2018 Macie trochę racji. Na meshu wygląda tak: Muszę przyznać, że ten czarny, zupełnie niczego sobie. Z jednej strony, szkoda, że mam MM300, bo wersją z czarną tarczą jest miodna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4582 Napisano 24 Lipca 2018 Ta też wygląda niczego sobie (zdjęcie podlinkowane z WUS) Kurcze, kusicie tymi Orientami, że aż się chce do portfela sięgnąć. A zaraz przyjdzie Mariusz D i pozamiata zdjęciami ...a wtedy nawet bezkreśnie głęboki portfel nie pomoże, bo większości z prezentowanych przez niego modeli już nie ma na rynku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #4583 Napisano 24 Lipca 2018 Clusca, ostatnio wszystko łykasz, w dziale Rolexa jeszcze wpisu chęci zakupu nie widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4584 Napisano 24 Lipca 2018 Trochę za wysokie progi, ale kto wie, pułap cenowy zwiększa się za każdym razem, a co dziwne to to, że ceny zegarków, które kiedyś wydawały mi się abstrakcyjne, teraz zdają się zupełnie akceptowalne. Rolexy na szczęście mnie niespecjalnie pociągają.Zawsze sobie tłumaczę, że w końcu znajdę zegarek idealny, niekoniecznie tani, ale taki, który mógłby uczynić mnie jednozegarkowcem, ale im bardziej brnę w to zgubne hobby, tym mniej w to wierzę Chyba muszę sobie zrobić przerwę od forum, albo czytać tylko jeden wątek... wątek z G w tytule, bo coraz mniej pokus tam czyha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4585 Napisano 24 Lipca 2018 Muszę przyznać, że ten czarny, zupełnie niczego sobie. Z jednej strony, szkoda, że mam MM300, bo wersją z czarną tarczą jest miodna. Biały żarłacz i MM300 to lepszy zestaw, pomimo tego miodu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #4586 Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Piękny jest ten Star Seeker.Ostatnio sobie obiecałem że zajmę się teraz microbrandami, ale ten orient powoduje że mogę się złamać. Chodzi za od kilku tygodni i nie może się odczepić. Edytowane 24 Lipca 2018 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #4587 Napisano 25 Lipca 2018 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40558 #4588 Napisano 25 Lipca 2018 Znakomite zdjęcie, Gienek. Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #4589 Napisano 25 Lipca 2018 Wywołany zostałem, to dzisiejszy zestaw Poranno-biurowy Popołudniowo-relaksowy Sent from my SM-A510F using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #4590 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Gratulacje!!Ray to najładniejszy nurek w swojej klasie cenowej i nieco wyżej także. Świetna fota. A Ty drogi Mariuszu ze swoimi Orientami od dłuższego czasu kruszysz system. Miazga!! Edytowane 25 Lipca 2018 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #4591 Napisano 25 Lipca 2018 Poranno-biurowy Byłeś w biurze przed piątą? Barbarzyńska pora na wstawanie, a co dopiero na rozpoczęcie pracy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #4592 Napisano 25 Lipca 2018 Znakomite zdjęcie, Gienek. Gratulacje Gratulacje!!Ray to najładniejszy nurek w swojej klasie cenowej i nieco wyżej także. Świetna fota. A Ty drogi Mariuszu ze swoimi Orientami od dłuższego czasu kruszysz system. Miazga!!Dzięki Panowie Od dłuższego czasu miałem ochotę na testy Raya i w końcu się udało. Uznaję, że to faktycznie jedna z najlepszych opcji ,jeśli chodzi o ciekawego nurka w tym przedziale cenowym. A do tego lubi obiektywy 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #4593 Napisano 25 Lipca 2018 Jak ktoś umie robić zdjęcia, to każdy fajnie może wyglądać Dzięki Panowie Od dłuższego czasu miałem ochotę na testy Raya i w końcu się udało. Uznaję, że to faktycznie jedna z najlepszych opcji ,jeśli chodzi o ciekawego nurka w tym przedziale cenowym. A do tego lubi obiektywy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #4594 Napisano 25 Lipca 2018 Hehe coś w tym jest to fakt choć ja nie wiem czy zdjęcia robić umiem 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #4595 Napisano 26 Lipca 2018 Hehe coś w tym jest to fakt choć ja nie wiem czy zdjęcia robić umiem umiesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemasmenager 13 #4596 Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) Próbujemy NATO zamiast bransy . Wygodnie. Edytowane 26 Lipca 2018 przez przemasmenager 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40558 #4597 Napisano 26 Lipca 2018 Nawet pasuje . Dobra zmiana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemasmenager 13 #4598 Napisano 26 Lipca 2018 (edytowane) Nawet pasuje . Dobra zmiana Dzięki przekonuje się do nich. Edytowane 26 Lipca 2018 przez przemasmenager 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #4599 Napisano 26 Lipca 2018 Doczekałem się i ja.Piękny zegarek Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #4600 Napisano 26 Lipca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach