rmickey 4345 #5026 Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Taki "śliczny", że już na bazarku Tak na próbę poleciał na bazarek Decyzja jeszcze nie zapadła... Edytowane 1 Grudnia 2018 przez rmickey 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5027 Napisano 1 Grudnia 2018 M-Force 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #5028 Napisano 2 Grudnia 2018 Dawno nie noszony 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #5029 Napisano 2 Grudnia 2018 Wspomnienie lata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novvy33` 5 #5030 Napisano 2 Grudnia 2018 Dawno nie noszony Czym cykasz tak wyraźne foty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #5031 Napisano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Niezły, ta tarcza przypomina emalięBardziej Portugalię. Bardzo ładny tak czy inaczej. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #5032 Napisano 2 Grudnia 2018 Czym cykasz tak wyraźne foty? NX300 i w tym przypadku kitowy obiektyw 18-55mm 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykcykcykcykcyk 0 #5033 Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć.Dotarł dzisiaj do mnie mój pierwszy Orient (konkretnie FAG02001B0) i zarazem pierwszy automat Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Cykcykcykcykcyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Pawlak 4900 #5034 Napisano 5 Grudnia 2018 Witam, A oto mój najnowszy Orient RA-AR0005Y10B. Zdjęcia niestety robione kalkulatorem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novvy33` 5 #5035 Napisano 5 Grudnia 2018 Orient Mako III 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5036 Napisano 5 Grudnia 2018 Orient Mako III Super !! Jak wrażenia z dotykania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novvy33` 5 #5037 Napisano 5 Grudnia 2018 Super !! Jak wrażenia z dotykania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pomacany w każdy możliwy sposób Teraz tylko skrócić bransoletę i będzie noszony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5038 Napisano 5 Grudnia 2018 Pomacany w każdy możliwy sposób Teraz tylko skrócić bransoletę i będzie noszony A jak praca bezela? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novvy33` 5 #5039 Napisano 5 Grudnia 2018 A jak praca bezela? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKręci się w odpowiednim stopniu nie za mocno nie za słabo ale na pewno nie ma mowy o luzach, sprawia wrażenie solidnego Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5040 Napisano 6 Grudnia 2018 Prezentuje się dobrze . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #5041 Napisano 6 Grudnia 2018 Kręci się w odpowiednim stopniu nie za mocno nie za słabo ale na pewno nie ma mowy o luzach, sprawia wrażenie solidnego Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka To wersja z szafirem ?Skąd zakup ?Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novvy33` 5 #5042 Napisano 6 Grudnia 2018 To wersja z szafirem ?Skąd zakup ?Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak, szafir. Zakup z alledrogo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #5043 Napisano 6 Grudnia 2018 Tak, szafir. Zakup z alledrogo Bardzo fajny. Jak koperta i bransoleta mają się do poprzednich wersji ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jbravo 462 #5044 Napisano 6 Grudnia 2018 Ja dzisiaj tez odebrałem swojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5045 Napisano 6 Grudnia 2018 Gratki Orienta :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5046 Napisano 6 Grudnia 2018 Bardzo fajne te Mako III W zasadzie poszli po linii Mako USA z tym nowym modelem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5047 Napisano 6 Grudnia 2018 Oglądałem wczoraj na żywo tą patelnię i powiem, że mi się spodobała.Jakoś nie chce wyjść z głowy 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Novvy33` 5 #5048 Napisano 6 Grudnia 2018 Bardzo fajny. Jak koperta i bransoleta mają się do poprzednich wersji ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPowiem szczerze że nie wiem. To jest mój 1-szy diver dlatego mogę powiedzieć jedynie to co odczuwam nie mam do czego go porównać. Zegarek jest ciężki sprawia wrażenie solidnego bransoleta matowa koperta jest bardzo solidna - zielona wersja jest piękna tarcza posiada piękny szlif słoneczny. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhali 9 #5049 Napisano 6 Grudnia 2018 Powiem szczerze że nie wiem. To jest mój 1-szy diver dlatego mogę powiedzieć jedynie to co odczuwam nie mam do czego go porównać. Zegarek jest ciężki sprawia wrażenie solidnego bransoleta matowa koperta jest bardzo solidna - zielona wersja jest piękna tarcza posiada piękny szlif słoneczny. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka @Novvy33' możesz podrzucić jakieś zdjęcia zrobione przy lepszym świetle (na zdjęciu tarcza wygląda bardziej na granatową niż zieloną)? Aktualnie cieszę się jedynym orientem w kolekcji: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5050 Napisano 6 Grudnia 2018 (edytowane) @Novvy33' możesz podrzucić jakieś zdjęcia zrobione przy lepszym świetle (na zdjęciu tarcza wygląda bardziej na granatową niż zieloną)? Aktualnie cieszę się jedynym orientem w kolekcji: A to zdaje się wspominany przeze mnie chwilę wcześniej juesej ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach