Pit83 26777 #6426 Napisano 9 Września 2020 😎 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #6427 Napisano 10 Września 2020 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #6428 Napisano 10 Września 2020 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5673 #6429 Napisano 10 Września 2020 11 minut temu, abir napisał: Świetny pasek - skąd masz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #6430 Napisano 10 Września 2020 Świetny pasek - skąd masz? Z tym zegarkiem pasuje wszystko.Wszystkie paski na wszystkich moich zegarkach są od@gripen 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5673 #6431 Napisano 10 Września 2020 (edytowane) 17 minut temu, abir napisał: Z tym zegarkiem pasuje wszystko. Wszystkie paski na wszystkich moich zegarkach są od@gripen Dzięki za info Edytowane 10 Września 2020 przez Daito 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arrowhead_luke 106 #6432 Napisano 15 Września 2020 Świeżo wyjęty z pudełka 😁 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #6433 Napisano 15 Września 2020 Gratki, mój też 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15170 #6434 Napisano 17 Września 2020 Dawno mnie tu nie było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybex 5 #6435 Napisano 17 Września 2020 Cześć, Bardzo ładne zegarki.. Nówki Wrzucam, swojego "zmęczonego" kompana na każdą okazję i do zadań specjalnych. i bardziej formalny.. Pozdrawiam 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 45961 #6436 Napisano 19 Września 2020 U nas sobota z Orientami, bo Orienty to dobre zegarki są 6 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5673 #6437 Napisano 19 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, AK&AK napisał: U nas sobota z Orientami, bo Orienty to dobre zegarki są Orienty dobre są na każdy dzień tygodnia Edytowane 19 Września 2020 przez Daito 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #6438 Napisano 20 Września 2020 Takie etui w piątek przyjechało, a do środka Outdoor wskoczył 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6439 Napisano 20 Września 2020 Mam takie, co by Ci bardziej kolorem pasowało. Tylko Orienta w nim brak Chyba muszę nadrobić zaległości. Niestety jedyne, co mnie teraz z Orientów interesuje, to WZ0071DJ, który dostępnością nie grzeszy, a i cena mało przyjazna. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6440 Napisano 20 Września 2020 Jak zajdziesz gdzieś w przyjaznej cenie to daj znać 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 45961 #6441 Napisano 20 Września 2020 19 godzin temu, Daito napisał: Orienty dobre są na każdy dzień tygodnia Co fakt, to fakt, więc niedziela też z Orientami. Dziurawce z kwiatami w tle Wiemy, że grono miłośników stosowania open hart czy szkieletowania tarczy jest na forum mocno ograniczone, ale jedno Orientowi przyznać trzeba, stosowanie OH opanowali do perfekcji, z dobrym efektem końcowym. 4 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #6442 Napisano 20 Września 2020 Jak zajdziesz gdzieś w przyjaznej cenie to daj znać Też się do niego przymierzałem, ale mam narzucony limit 1000$ za zegarek. Powyżej uważam za próżność w stosunku do siebie. Droższe wolę podziwiać u innych1 Co fakt, to fakt, więc niedziela też z Orientami. Dziurawce z kwiatami w tle Wiemy, że grono miłośników stosowania open hart czy szkieletowania tarczy jest na forum mocno ograniczone, ale jedno Orientowi przyznać trzeba, stosowanie OH opanowali do perfekcji, z dobrym efektem końcowym.Stardust jeden z ładniejszych damskich Orientów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6443 Napisano 20 Września 2020 3 godziny temu, Miszkolc napisał: Też się do niego przymierzałem, ale mam narzucony limit 1000$ za zegarek. I dlatego wymyślono sprzedaż ratalną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osip 11 #6444 Napisano 20 Września 2020 Pozdro mordeczki 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #6445 Napisano 20 Września 2020 I dlatego wymyślono sprzedaż ratalną To nie kwestia kasy. Ja po prostu uważam że powyżej 1000 to próżność. Droższe wolę podziwiać u innych 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65720 #6446 Napisano 20 Września 2020 4 minuty temu, Miszkolc napisał: To nie kwestia kasy. Ja po prostu uważam że powyżej 1000 to próżność. Droższe wolę podziwiać u innych Mam tak samo. Niby mógłbym sobie pozwolić, ale włącza mi się hamulec w głowie. Tylko, że u mnie jeszcze wcześniej i już powyżej 2.000 PLN mam zahamowania. Chociaż zdarzyło mi się już przekroczyć ten wewnętrzny limit. I pewnie jeszcze się zdarzy. 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #6447 Napisano 20 Września 2020 I dlatego wymyślono sprzedaż ratalną To nie kwestia kasy. Ja po prostu uważam że powyżej 1000 to próżność. Droższe wolę podziwiać u innych Dlatego LDL jest poza moim zasięgiem, chociaż bardzo mi się podoba Mam tak samo. Niby mógłbym sobie pozwolić, ale włącza mi się hamulec w głowie. Tylko, że u mnie jeszcze wcześniej i już powyżej 2.000 PLN mam zahamowania. Chociaż zdarzyło mi się już przekroczyć ten wewnętrzny limit. I pewnie jeszcze się zdarzy. Dlatego LLD jest poza moim zasięgiem, pomimo tego że choruje na niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65720 #6448 Napisano 20 Września 2020 19 minut temu, Miszkolc napisał: Dlatego LLD jest poza moim zasięgiem, pomimo tego że choruje na niego LLD jest mi jakoś obojętne, ale za to u Longinesa mam ten sam dylemat z Flagshipem 😁 I tutaj pewnie się w końcu złamię i kupię. No i od niedawna jeszcze rośnie mi taki sam problem z małym fliegerem w brązie od Stowy za jakieś 1300 EUR. 😖 Strasznie mi się ostatnio spodobał. Ale tutaj się raczej nie złamię i poszukam czegoś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6449 Napisano 20 Września 2020 41 minut temu, Miszkolc napisał: To nie kwestia kasy. Ja po prostu uważam że powyżej 1000 to próżność. Droższe wolę podziwiać u innych Ja też nie piszę o kasie, chodziło mi o to, że to dobry sposób na oszukanie samego siebie. Inaczej płaci się 2x3k, a inaczej od razu 6k. Mniej boli mentalnie 16 minut temu, Perpetuum Mobile napisał: LLD jest mi jakoś obojętne, ale za to u Longinesa mam ten sam dylemat z Flagshipem 😁 I tutaj pewnie się w końcu złamię i kupię. Mam dokładnie takie same odczucia odnośnie zegarków z tej stajni. LLD jakoś mi nie robi, a Flagship... mmmmmiodzio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #6450 Napisano 20 Września 2020 A ja nie p€knę i tak wydałem na zegarki prawie tyle co na samochód Co fakt, to fakt, więc niedziela też z Orientami. Dziurawce z kwiatami w tle Wiemy, że grono miłośników stosowania open hart czy szkieletowania tarczy jest na forum mocno ograniczone, ale jedno Orientowi przyznać trzeba, stosowanie OH opanowali do perfekcji, z dobrym efektem końcowym.To jest wersja brązowo czekoladowa? Jak tak, to gratuluję wspaniale grało w niej światło. Niestety u mnie przegrał z czekoladowym Jokerem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach