yorki_man 430 #2126 Napisano 17 Czerwca 2016 Proszzzzzzzę można się ślinić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2127 Napisano 17 Czerwca 2016 slaabo. jakby byl zlocony to bylby prawdziwie bizantyjski a tak to tylko noir Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegaryna_24 10 #2128 Napisano 17 Czerwca 2016 ;-) Jeden sobie zostawiłem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krota 0 #2129 Napisano 21 Czerwca 2016 bardzo ładny Twój semi Skeleton Vandit - Twój zegar jest naprawdę świetny, strasznie fajnie zrobiony, bardzo mi się podoba ten egzemplarz ) tak samo Vitriol - boska tarcza Ja niedługo wstawie swojego - już wysłany, zaczynam od bambino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #2130 Napisano 21 Czerwca 2016 @Krota, dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2131 Napisano 23 Czerwca 2016 Zrobiłem sobie prezent na dzień ojca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1868 #2132 Napisano 23 Czerwca 2016 Piękny prezent - gdybym tylko częściej nosił garnitur .Zawsze za mną "chodził" ten klasyk... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2133 Napisano 23 Czerwca 2016 Na parciaku albo na skórze w stylu vintage pasuje do "normalnych" ciuchów Sam go kupiłem pod marynarkę, ale noszę do wszystkiego. Pasek tylko zmieniam i jest super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #2134 Napisano 23 Czerwca 2016 Jaka pogoda, taki zegarek na łapce 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krota 0 #2135 Napisano 23 Czerwca 2016 @Sauat a łatwo zmieniasz pasek? to jest 2 minuty roboty dla każdego?? Pytam z ciekawości, bo wydawało mi się, że to nie jest takie proste. PS. fajny bardzo Twój Orient, Ja ciągle na swojego czekam... dostałem info, że już jest na lotnisko i czeka na samolot... 1-3 dni robocze i Leci do nas, tylko co najgorsze podobno Urząd Celny w Warszawie jakieś strajki odprawia, aaaaa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sauat 1 #2136 Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Bardzo łatwo,wściskam w dziurkę od teleskopu grubą igłę i elegancko wychodzi. To jest minuta a nie dwie.A jaki model kupiłeś? Miałem wahanie co do Stara, nie widziałem na żywo i wydawał mi się mały. Potrzebowałem jednak coś eleganckiego, na zdjęciach mi się bardzo podobał.@tommly - polowałem na niego dwa razy na bazarku i zawsze uciekł. Kupiłem Black Beast i cholera, idiota ze mnie, sprzedałem.. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Sauat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #2137 Napisano 23 Czerwca 2016 @Sauat, bardzo fajny OS, miałem z czarną tarczą ale ten z jasną chyba ładniejszy jest u mnie dzisiaj boazeria 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #2138 Napisano 23 Czerwca 2016 tylko co najgorsze podobno Urząd Celny w Warszawie jakieś strajki odprawia, aaaaa coś wiesz więcej na ten temat? ja od 3 tygodni czekam na swoją przesyłkę, która leży na wer Warszawa i się zaczynam martwić 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2139 Napisano 24 Czerwca 2016 vandit akysz .... ladne cacko. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2140 Napisano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Jaka pogoda, taki zegarek na łapce 20160623_204826_1466709215353.jpgDlaczego ja go oddałem Możesz zrehabilitować się oddaniem Monstera Edytowane 24 Czerwca 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4480 #2141 Napisano 24 Czerwca 2016 (edytowane) @tomaliusz - same błędy ostatnimi czasy... Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2142 Napisano 24 Czerwca 2016 Niby tak ale za nie inne też wpadły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #2143 Napisano 24 Czerwca 2016 coś wiesz więcej na ten temat? ja od 3 tygodni czekam na swoją przesyłkę, która leży na wer Warszawa i się zaczynam martwić Celnicy mają ogólnopolski strajk przeciwko rozwiązaniu służb celnych. Urlopy na zwołanie, chorobowe itp, stąd mogą być opóźnienia z ich strony co do odpraw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #2144 Napisano 24 Czerwca 2016 Celnicy mają ogólnopolski strajk przeciwko rozwiązaniu służb celnych. Urlopy na zwołanie, chorobowe itp, stąd mogą być opóźnienia z ich strony co do odpraw.Dzięki za info, właśnie zastanawiałem się co tak długo. Nie miałbym nic przeciwko gdyby w ramach strajku puszczali przesyłki bez opłat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11557 #2145 Napisano 24 Czerwca 2016 Dlaczego ja go oddałem Możesz zrehabilitować się oddaniem Monstera No way i M-Force i Monstery zostają, a przynajmniej na razie. Już nie mówię na zawsze, bo czasy ciężkie, więc kto wie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krota 0 #2146 Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) coś wiesz więcej na ten temat? ja od 3 tygodni czekam na swoją przesyłkę, która leży na wer Warszawa i się zaczynam martwić Celnicy mają ogólnopolski strajk przeciwko rozwiązaniu służb celnych. Urlopy na zwołanie, chorobowe itp, stąd mogą być opóźnienia z ich strony co do odpraw. Dokładnie tyle wiem, chodzi o połączenie służb celnych z innymi, co będzie oznaczało ich likwidację - Skutek to niezadowolenie i strajki. Dzięki za info, właśnie zastanawiałem się co tak długo. Nie miałbym nic przeciwko gdyby w ramach strajku puszczali przesyłki bez opłat Wiesz co, też mam taką nadzieję, że w ramach ich strajku, paczki po prostu nie będą przez nich sprawdzane, ale prawda może być taka, że się zrobi niezła sterta. Jak zaczną pracę - może z uwagi na dużą ilość paczek do przerobienia, sporo zostanie puszczonych - może nam się poszczęści ) Bardzo łatwo,wściskam w dziurkę od teleskopu grubą igłę i elegancko wychodzi. To jest minuta a nie dwie.A jaki model kupiłeś? Miałem wahanie co do Stara, nie widziałem na żywo i wydawał mi się mały. Potrzebowałem jednak coś eleganckiego, na zdjęciach mi się bardzo podobał.@tommly - polowałem na niego dwa razy na bazarku i zawsze uciekł. Kupiłem Black Beast i cholera, idiota ze mnie, sprzedałem.. Nie wiedziałem, że to takie proste. Czy np. w Orient Bambino wymiana paska może być tak samo prosta? Ja zakupiłem Bambino ale wersje pierwszą, kolejny mi nie za bardzo odpowiadały, 2 wersja ma chyba cyfry rzymskie - obecnie mój zegarek je ma i trochę mi się przejadły, wolę z indeksami Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Krota 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #2147 Napisano 25 Czerwca 2016 kupujesz za parę zł taki przyrząd i każda wymiana paska to tylko chwila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #2148 Napisano 25 Czerwca 2016 Ładna reklama 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #2149 Napisano 26 Czerwca 2016 czy ja wiem, przypadkowe zdjęcie z neta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
detrs 2 #2150 Napisano 27 Czerwca 2016 Nowy nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach