Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
LukasS

Klub Miłośników Zegarków STOWA

Rekomendowane odpowiedzi

ale z ra Ruchla bym nie przesadzal, ta Stowa jest tak ladna, ze zona w zyciu nie uwierzy, ze kosztowal 100zł :wink:

a ty jesteś w stanie określić wartość (i docenić urodę) : torebki / apaszki / broszki / sweterka / sukienki / szminki / bucików / etc etc - oczywiscie jeżeli logo firmy nic Ci nie mówi ? :wink:

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żona jakoś przełknie i po paru tygodniach sie wyluzuję. Poza tym co ważniejsze Stowa czy Żona? :wink: . Tak na marginesie to ile już Stow mamy w klubie? Pieć, może wiecej?

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wczesniem mialem zdanie, ze popularnosc Stowy jest spowodowana glownie dobrym marketingiem na grupie

Piotrek wie coś o tym :twisted: .

Jest w tym trochę prawdy, ale to lobbowanie Stowy jest jak najbardziej uczciwe, bo nie wydaje mi się, że możnaby kupić w tej cenie coś dużo lepszego i tak ładnego.

Zresztą dla mnie bardzo ważne jest też to, że nad zegarkiem pracują cztery osoby a nie cała fabryka.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Żona jakoś przełknie i po paru tygodniach sie wyluzuję. Poza tym co ważniejsze Stowa czy Żona? :wink: . Tak na marginesie to ile już Stow mamy w klubie? Pieć, może wiecej?

Ty, Piotrek, Rabin, Tomzet(?), i ja.

Chyba kogoś nie pominąłem? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do ceny - niestety mniej więcej się orientuje co do rzędu ceny :lol: Allegro nie przejdzie - sama kupuje na moim koncie. Jedynym wyjściem jest odczekac chwilę i powiedzieć, że kupiłem okazyjnie od kogoś z klubu. Np. za 500-600 zł :oops: Kto wie czy nie poprosze któregoś z Was o stosownego maila, który zapewni mi legendę :oops: :oops:

Najgorsze jest także to, że w jej przekonaniu Stowa jest bardzo brzydka bo taka....zwykła :)

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej Kobiecie bardzo się podoba, a najbardziej od spodu :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Co do ceny - niestety mniej więcej się orientuje co do rzędu ceny :lol: Allegro nie przejdzie - sama kupuje na moim koncie. Jedynym wyjściem jest odczekac chwilę i powiedzieć, że kupiłem okazyjnie od kogoś z klubu. Np. za 500-600 zł :oops: Kto wie czy nie poprosze któregoś z Was o stosownego maila, który zapewni mi legendę :oops: :oops:

Najgorsze jest także to, że w jej przekonaniu Stowa jest bardzo brzydka bo taka....zwykła :)

chcesz to Ci ja wystawie na Allegro w promocyjnej cenie :mrgreen:

a Nomos mojej zonie tez sie nie podoba- tak samo zarzuca mu, ze jest zbyt zwyczajny :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wystawisz to jeszcze ktoś inny zalicytuje i zrobią się kłopoty! :lol: Poza tym takie"brzydkie zwykłe zegarki" nie mogą tyle kosztować.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona pewnie by się dała nabrać, ale ja zawsze i tak mówię jej prawdę. Wkurza mnie to, bo chciałbym mieć jakieś tajemnice.

Często postanawiam sobie coś zachować dla siebie, a potem uruchamia mi się mechanizm szczerości i wszyściutko jej raportuję jak na spowiedzi :oops:

Przykład: w poniedziałek nie zdzierżyłem w biurze i poszedłem do kina na ten ostatni film Woody'ego Allena. Nikomu miałem o tym nie mówić, ale jak przyszedłem po pracy do domu, to od progu zacząłem zeznawać :oops:

Marcin

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, mam podobnie :lol:

... ale Samuraj kosztował 100 $$$ i tego będę się trzymał :twisted:

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcin, mam podobnie :lol:

Dodaj, że hongkońskich :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Samuraia bądź 007 to mam zarezerowane środki ze sprzedaży innych zegarków :lol: To więc przejdzie. Stowa zaś będzie na kon to nagrody, którą dostałem w pracy, ale musze coś zrobić z ceną... :wink:

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę wam powiedzieć że mój Flieger tez był "oficjalnie" trochę tańszy. I tak kobieta chodziła zła ponad tydzień. Określiła go wspaniałym zdaniem: Jaka brzydka busola!

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrov@

:lol::):)

Ja przyjmuję taką taktykę ze ceny wszystkich zakupów dzielę przed małżonką przez pół. :)

Wtedy mam jasność że niczego później nie pokręce. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam jeszcze humorystyczny finał mojej historii pocztowej :D Otóż dzisiaj dostałem....powtórne awizo na paczkę zagraniczną. Wesołych Świąt życzyć tylko paniom z poczty :twisted: :D

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to chichot listonosz bardziej :D , ale z drugiej strony taki lotnik jakby z Engelsbrand nadleciał....A kysz, remont łazienki czeka, poza tym teraz chyba pora na coś made in Kwitnąca Wiśnia :wink:

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcin, mam podobnie :D

To witam w klubie :D Zgadnij ile kosztowal moj Monster i Eco-Zilla, tak oficjalnie :wink: :twisted:

hyh ale jestesmy :D :twisted:

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, póki co jestem pod wrażeniem tego zegarka. Szczególnie kompozycji kremowej tarczy z niebieskimi wskazówkami i brązowym paskiem. Na niebieskie śrubki już się nie szarpnąłem. Wtedy należałoby jeszcze dołożyć i brać fliegera, a wtedy już wchodziłbym w obszary cenowe Sinna, a jakbym dołozył to.....itd., itd. :lol: A chciałem mieć Anteę za jej prostotę i klasyczność. Oczywiście wszystko przez Was :wink: A pomyśleć, że pół roku temu nie miałem pojęcia, że istnieje Stowa.....

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No gratulacje Rabin, świetny zegarek :!: :lol:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi