PiTT 48 #5226 Napisano 31 Stycznia 2017 z ciekawosci, znalazles go na ebayu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #5227 Napisano 31 Stycznia 2017 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junek92 25 #5228 Napisano 31 Stycznia 2017 Witam w klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #5229 Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Piękna ta tarcza. Gdybym nie wygrał licytacji na Sumo to w ramach pocieszenia miałem wziąć tego Sarba. Niemniej jednak to będzie prawdopodobnie mój następny zakup. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Zix 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5230 Napisano 31 Stycznia 2017 Stare Seiko z nowym rekinem 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24190 #5231 Napisano 31 Stycznia 2017 To nie rekin.. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5232 Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Eye_lip Niech bedzie ciernik . Może być ? Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #5233 Napisano 31 Stycznia 2017 Ja kupiłem Monstera 2gen bo bardzo mi się podobał na zdjęciach. Nie widziałem go wcześniej na żywo. Pamiętam, że jak przyszedł to bylem rozczarowany. Wielkością, ciężarem, sam nie wiem. Jakoś mnie nie przekonywal. Zacząłem nosić na zmianę z kilkoma innymi zegarkami i zakochałem się w tym małym, charakternym kawałku metalu. Szczególnie na bransolecie go lubię. Tak o nim myślę, fajny kawałek metalu, którego nie trzeba oszczędzać. U mnie zostaje.Teraz za to bez przekonania kupiłem Sumo bo był w dobrej cenie i jeszcze z endmill ze strapcode w zestawie. Czekam na paczkę. Zobaczymy czy zaiskrzy. Nic dodać, nic ująć, nawet nie ma sensu zastanawiać się czy ten zegarek jest brzydki, czy ładny,Koszt niewielki, gdyby co to o ścianę też można Ale to jest zegarek, który absolutnie trzeba mieć w kolekcji za jego niepowtarzalność 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24190 #5234 Napisano 31 Stycznia 2017 Niech bedzie ciernik . Może być ?Może być. Albo gupik ew. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #5235 Napisano 31 Stycznia 2017 Mój pierwszy Monster na 4r: To klasycznie czarny z czerwonym grotem skundy? Nawet nie wiedziałem że ma taką ładną lumę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5236 Napisano 31 Stycznia 2017 Monster jest ok, bardzo go lubię - nie zrozumiem tylko jak można mówić "mały"? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5237 Napisano 31 Stycznia 2017 Eye_lip Sam wybierz... Patrząc przez pryzmat twoich wypowiedzi, zdajesz sie być nieomylnym. Wiec, jak juz kiedyś napisałem odnosząc sie do Twojego komentarza ....wybacz o wszechwiedzący ze nie skonsultowałem z Tobą podanych przez moja osobę informacji przed opublikowaniem wypowiedzi. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #5238 Napisano 31 Stycznia 2017 To klasycznie czarny z czerwonym grotem skundy? Nawet nie wiedziałem że ma taką ładną lumę...Mi się zdaje, że wszystkie divery Seiko mają tak samo dobrą (najlepszą?) lumę. Ojciec ma Aquatimera, wartego pewnie ze 30-40 razy więcej niż monster, a jego luma jest po prostu smutna przy japoncu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #5239 Napisano 31 Stycznia 2017 A i tak na pierwszy to wygląda jak płaszczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #5240 Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Eye_lip Sam wybierz... Patrząc przez pryzmat twoich wypowiedzi, zdajesz sie być nieomylnym. Wiec, jak juz kiedyś napisałem odnosząc sie do Twojego komentarza ....wybacz o wszechwiedzący ze nie skonsultowałem z Tobą podanych przez moja osobę informacji przed opublikowaniem wypowiedzi.to ja wam pomogę - to pasek z parcha, albo dostał parcha,wygląda jak z horroru i jakby te pęcherze miały zaraz popękać i wyprysnąć ... Zadowoleni ? (to oczywiście żart, bo pasek bardzo fajny) Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24190 #5241 Napisano 31 Stycznia 2017 @desmo tak to ten klasyk @Slaw nie ma sprawy, wybaczam 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12679 #5242 Napisano 31 Stycznia 2017 Witam w klubie Kongraczulejszons. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5243 Napisano 31 Stycznia 2017 Świetny zegarek w przystepnej cenie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5244 Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie ...przez was kiedyś szlag mnie trafi ! Poważnie !!!W przypadku zawału , udaru , ataku serca - płacicie rachunek za pobyt w najlepszej klinice ! ( jeśli przeżyje ) A tak bardziej na poważnie , dzielimy to samo hobby i warto o tym pamietać ! Dowalanie a tym bardziej ironia stosowana w wypowiedziach , jak najbardziej niewskazana ! Reasumując : Dzielicie moja pasje , szanuje was i proszę o to samo The End Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4451 #5245 Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) no co jak co, ale Ty o brak dystansu nie byłeś podejrzewany na forum - chcesz, żeby to się zmieniło ? Ciebie leczyć nie będziemy, ale myślę, że Wdowie i Seiko możemy pomóc Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5246 Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Ja i brak dystansu ..w stosunku do innych a tym bardzie do siebie samego ?NIEMOŻLIWE !!!A przyszła wdowa ma wasze dane , zapobiegawczo oczywiście Niech kolekcja wyladuje u pasjonatów , eliminując lombardy Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #5247 Napisano 1 Lutego 2017 Trochę Monsterow jest-tu kilka http://zegarkiclub.pl/forum/topic/140358-seiko-monster-potw%C3%B3r-ma-wiele-twarzy/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 14 #5248 Napisano 2 Lutego 2017 Taki oto kolega zawitał docieramy się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan.b 0 #5249 Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) Cześć. Chciałem sie poradzić kolegów. Od ca 2 miesiecy noszę nowego SARB033. I dzień w dzień zegarek spieszy sie ca 16 sek. Wiec wydaje mi się że mogłbym wybrać się z nim do regulacji? Jakie jest wasze zdanie, czy warto i taka regulacja bedzie skuteczna? Uzyskam coś ca -5sek/ dobe? Ew gdzie w Warszawie umieją regulować ten mechanizm? Pozdrawiam Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane 2 Lutego 2017 przez jan.b 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #5250 Napisano 2 Lutego 2017 pewnie uzyskasz ale czy warto, ja bym nie ruszał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach