Sol 7223 #11101 Napisano 30 Maja 2018 Odkąd go kupiłem, zegarek przeszedł już dwa serwisy. Pierwszy spowodowany był tym, że włączony stoper miał tendencję blokować odmierzanie czasu. Mimo, iż zegarek chodził bardzo dobrze i miał stałą, zupełnie akceptowalną odchyłkę, wysłałem Brightza do majstra. Kilka miesięcy później, sytuacja była odwrotna. Nie wiedzieć skąd i jak, aby odczytać bieżącą godzinę, należało włączyć stoper. W przeciwnym razie, sekunda była zablokowana. W opinii zegarmistrza, który podjął się zadania (a wielu nie chciało), pierwsza awaria była spowodowana tym, iż stoper nie był włączany przez bardzo długi czas. Ciekawa sprawa.Masz go od nowości?Jesteś w stanie oszacować jak długo stoper nie był włączany? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #11102 Napisano 30 Maja 2018 ja sprzedałbym się drożej od Ciebie SAEH007 caliber 6s28 i ceramiczny bezel ... Zróbmy joint venture zatem. Wspólne cele nas daleko zaniosą 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4563 #11103 Napisano 30 Maja 2018 tylko, że ja już mam jeden: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #11104 Napisano 30 Maja 2018 No niestety. Za taki najwyżej mógłbym co najwyżej wyjąć radio z Poloneza. Mam spory odpych od rzymskich numerałów.Mimo wszystko bardzo ładny. Gratulacje. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11105 Napisano 30 Maja 2018 W oczekiwaniu na bransoletę ze strapcode już jest w Polsce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #11106 Napisano 30 Maja 2018 W oczekiwaniu na bransoletę ze strapcode już jest w Polsce inzynierek czy inne licho?? Do mnie przybył crafterblue ale brak sumo na ten moment niweczy wszelkie przymiarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11107 Napisano 30 Maja 2018 inzynierek czy inne licho?? Do mnie przybył crafterblue ale brak sumo na ten moment niweczy wszelkie przymiarki Będzie inne licho, bardziej odważnie, ale to się pochwalę jak przyjdzie (mam nadzieję, że w piątek już będzie u mnie)CrafterBlue również zamówiłem, ale pomarańczowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #11108 Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) Będzie inne licho, bardziej odważnie, ale to się pochwalę jak przyjdzie (mam nadzieję, że w piątek już będzie u mnie)CrafterBlue również zamówiłem, ale pomarańczowe. ja żółte btw, może komuś się przyda: zamówione 16maja, 18maja info o wysyłce, 21maja podesłali tracking, 30maja jest u mnie / brak dopłat - wysyłka przez UK, najpierw royalmail, potem GLS Edytowane 30 Maja 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7223 #11109 Napisano 30 Maja 2018 W oczekiwaniu na bransoletę ze strapcode już jest w Polsce Po raz pierwszy mi się spodobał na zdjęciu Pewnie to wina fotografującego Czarny lepiej się prezentuje niż granatowy. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11110 Napisano 30 Maja 2018 Po raz pierwszy mi się spodobał na zdjęciu Pewnie to wina fotografującego Czarny lepiej się prezentuje niż granatowy.Dziękuję To prawda, czarny jest bardzo wdzięczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #11111 Napisano 30 Maja 2018 zielony lepszy:P:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11112 Napisano 30 Maja 2018 Zielony to on ma tylko bezel Chociaż prezentuje się bardzo fajnie, a bezel to jest ten z tą krostą?! Ja zastanawiam się czy nie kupić niebieskiego i nie pobawić się z nim w modowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #11113 Napisano 30 Maja 2018 Jaka krosta, szałas zaginionego amazońskiego plemienia. Odcień zieleni jest w kolorach lasu tropikalnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11114 Napisano 30 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #11115 Napisano 30 Maja 2018 Jaką bransoletę polecacie do Padi Turtle? Chcę zamówić ze Strap Code, ale nie wiem jaką + planuję drabinkę z Obrisa (kolor - Sky blue) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29947 #11116 Napisano 30 Maja 2018 Moim zdaniem super jubilee od Strapcode będzie idealna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #11117 Napisano 30 Maja 2018 Będzie inne licho, bardziej odważnie, ale to się pochwalę jak przyjdzie (mam nadzieję, że w piątek już będzie u mnie)CrafterBlue również zamówiłem, ale pomarańczowe.Stawiam na hexad, sam o tym myślałem ale miałem pechowy zakup i sumo już nie mam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11118 Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) Stawiam na hexad, sam o tym myślałem Jeszcze bardziej odważnie! Edytowane 30 Maja 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #11119 Napisano 30 Maja 2018 To już tylko jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11120 Napisano 30 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11121 Napisano 31 Maja 2018 Ciekawa sprawa.Masz go od nowości?Jesteś w stanie oszacować jak długo stoper nie był włączany? Nie, kupiłem używany tutaj na forum.Niestety, nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11122 Napisano 1 Czerwca 2018 I przyjechała bransoleta. Nigdy nie miałem do czynienia ze strapcode, ale jestem pod mega wrażeniem. Jaram się na nowo tym zegarkiem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11123 Napisano 1 Czerwca 2018 Daj więcej fot w lepszym świetle . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #11124 Napisano 1 Czerwca 2018 Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że maskownice pasują jak pięść do nosa? Jak to wygląda przy dobrym świetle, bo nie do końca mam wyobrażenie jak to się tam układa? 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11125 Napisano 1 Czerwca 2018 Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że maskownice pasują jak pięść do nosa? Jak to wygląda przy dobrym świetle, bo nie do końca mam wyobrażenie jak to się tam układa? Imo maskownice pasują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach