pawelb29 801 #11801 Napisano 23 Lipca 2018 Wracając do pasków NATO, Squale bardzo je lubi. Mała, zgrabna koperta. Sumo to, w gruncie rzeczy, bydle. Przyjemne, ale bydle.Nie jest tak źle .Dobrze układa się na nadgarstku. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11802 Napisano 23 Lipca 2018 Dobrze układa się na nadgarstku.Też mam takie "wspomnienia" po przymierzeniu go kiedyś dzięki uprzejmości jednego z Kolegów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11803 Napisano 23 Lipca 2018 Przerabialem divera na skorzanym pasku i moim zdaniem dobrze mu z tym bylo, temu samuraju 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11804 Napisano 23 Lipca 2018 Dam mu szansę na bransolecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15816 #11805 Napisano 23 Lipca 2018 Rozmiar na styk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11806 Napisano 23 Lipca 2018 Rozmiar na styk.Si, na limicie Ale profil koperty sprawa, że nosi się go mega wygodnie Nawet na bransolecie, co w moim przypadku jest jakimś ewenementem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #11807 Napisano 23 Lipca 2018 Oo super Sumo a to sztuka nówka, czy z odzysku ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11808 Napisano 23 Lipca 2018 Oo super Sumo a to sztuka nówka, czy z odzysku ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki, nówka sztuka Dziś odebrałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #11809 Napisano 23 Lipca 2018 Nie wiem, czy już jest kolejka, ale daj znać, kiedy będziesz się pozbywał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11810 Napisano 23 Lipca 2018 Nie wiem, czy już jest kolejka, ale daj znać, kiedy będziesz się pozbywał Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie będę się zarzekał, pisał o dożywociu i takich tam, ale Sumo ma potencjał, żeby zostć ze mną na dłużej ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablozpueblo 70 #11811 Napisano 23 Lipca 2018 Nie wiem, czy już jest kolejka, ale daj znać, kiedy będziesz się pozbywał Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPan tu nie stał 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #11812 Napisano 23 Lipca 2018 Nie będę się zarzekał, pisał o dożywociu i takich tam, ale Sumo ma potencjał, żeby zostć ze mną na dłużej ;-)A mnie się nie spieszy Ty masz zegarkowe ADHD, a Twoja żona ma dobre zasady, więc cierpliwie zaczekam Pan tu nie stał Ej, ej - mój post jest wyżej w kolejce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #11813 Napisano 23 Lipca 2018 Przymiarki. Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #11814 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Niektórzy koledzy to se jaja z forum robią.Tyle lat w społeczności zegarkowej a jeden co dopiero Sumo kupił a drugi nawet na żywo nie widział, patologia Edytowane 23 Lipca 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7554 #11815 Napisano 23 Lipca 2018 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11816 Napisano 23 Lipca 2018 Niektórzy koledzy to se jaja z forum robią.Tyle lat w społeczności zegarkowej a jeden co dopiero Sumo kupił a drugi nawet na żywo nie widział, patologia Może po prostu do pewnych kwestii trzeba dojrzeć? Tak to sobie tłumaczę ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #11817 Napisano 23 Lipca 2018 Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #11818 Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Niektórzy koledzy to se jaja z forum robią.Tyle lat w społeczności zegarkowej a jeden co dopiero Sumo kupił a drugi nawet na żywo nie widział, patologia A jeszcze bardziej pitolić przez dwie strony o 20mm w uszach... to szczyt szczytów patologii Edytowane 23 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #11819 Napisano 23 Lipca 2018 Dziekuje @satanic To w takim razie ta bransoleta to troche nieszczescie. Zegarek ma 44 mm, a bransoleta tylko 20 i jeszcze sie zweza, a tego nie lubie. No nic, jutro to sobie obejrze i podejrzewam, ze i tak mnie nie zniecheci do zakupu. No i nie zniechecilo, pomimo ze ta bransoleta nie jest najmocniejsza strona tego zegarka.Dlatego niebieski crafter blue jest juz w drodze 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12788 #11820 Napisano 23 Lipca 2018 Niektórzy koledzy to se jaja z forum robią.Tyle lat w społeczności zegarkowej a jeden co dopiero Sumo kupił a drugi nawet na żywo nie widział, patologia Ja na przykład nie miałem nie tylko sumiaka, ale też np. monstera czy samuraja. Faktycznie, tu n forum, jestem hardcorowym patolem. Pocieszam się tym, że w normalnym świecie, to ja jestem (umiarkowanie) normalny, a patole to Ci, co szybciej zegarki sprzedają niż kupują, w dodatku czasem z niemałą stratą Świetny jest, ale tego spasowania endlinków z kopertą nie ogarniam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11821 Napisano 23 Lipca 2018 Niektórzy koledzy to se jaja z forum robią.Tyle lat w społeczności zegarkowej a jeden co dopiero Sumo kupił a drugi nawet na żywo nie widział, patologia Powrót do przeszłości Panie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7554 #11822 Napisano 23 Lipca 2018 Świetny jest, ale tego spasowania endlinków z kopertą nie ogarniam. Chodzi Ci o luźne spasowanie, czy sam design?Luzy rzeczywiście mogłyby być sporo mniejsze. Wizualnie natomiast jest całkiem ok.Ponosiłem go trochę na pasku, ale na bransolecie jakoś bardziej mi podchodzi, ale ja to ogólnie preferuję bransolety. 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12788 #11823 Napisano 24 Lipca 2018 Chodzi Ci o luźne spasowanie, czy sam design?Luzy rzeczywiście mogłyby być sporo mniejsze. Wizualnie natomiast jest całkiem ok.Ponosiłem go trochę na pasku, ale na bransolecie jakoś bardziej mi podchodzi, ale ja to ogólnie preferuję bransolety. Głównie chodzi o spasowanie, choć design też jest raczej mało finezyjny. Z tym, że akurat to może być celowy zabieg, więc się nie czepiam Ogólnie super zegar, choć na żywo nie widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81281 #11824 Napisano 24 Lipca 2018 Pocieszam się tym, że w normalnym świecie, to ja jestem (umiarkowanie) normalny, a patole to Ci, co szybciej zegarki sprzedają niż kupują, w dodatku czasem z niemałą stratąSą tacy co kupują na odległość, ale zegarek jest wysyłany nie do nich, tylko już na adres kolejnego nabywcy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #11825 Napisano 24 Lipca 2018 Ja znam takiego co sprzedał zegarek którego jeszcze nie kupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach