Triptical 7668 #14676 Napisano 5 Marca 2019 Mam gówniany telefon jak widzę 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14677 Napisano 5 Marca 2019 Mam gówniany telefon jak widzęAle za to masz fajne zegarki Daniel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14678 Napisano 5 Marca 2019 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #14679 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Ale za to masz fajne zegarki Daniel Dzięki. Rzeczywiście wolę mieć gówniany telefon niż zegarki Edytowane 5 Marca 2019 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14680 Napisano 5 Marca 2019 Dzięki.Rzeczywiście wolę mieć forniry telefon niż zegarki Można przecież posiadać to, i to, a życie ułatwia taki z dobrym aparatem. O kręceniu filmów w 4K nie wspomnę, po prostu szczeka opada, co takie gówno potrafi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #14681 Napisano 5 Marca 2019 Mam gówniany telefon jak widzęNie martw się, tak samo, jak tablet Yody. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14682 Napisano 5 Marca 2019 Nie martw się, tak samo, jak tablet Yody. Te, mądrala, pokaż swoje "makro" androidem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #14683 Napisano 5 Marca 2019 Można przecież posiadać to, i to, a życie ułatwia taki z dobrym aparatem. O kręceniu filmów w 4K nie wspomnę, po prostu szczeka opada, co takie gówno potrafi Wszystko się zgadza, ale jakbyś miał wybierać co możesz mieć gówniane? 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4452 #14684 Napisano 5 Marca 2019 Co innego sobie porównajcie, najlepiej na długość i grubość, tylko żeby moderacja nie musiała tego przenosić do dzialu Kids 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14685 Napisano 5 Marca 2019 Wszystko się zgadza, ale jakbyś miał wybierać co możesz mieć gówniane?Odwieczny dylemat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #14686 Napisano 5 Marca 2019 Te, mądrala, pokaż swoje "makro" androidem Nie ma opcji, nie chcę się kompromitować 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14687 Napisano 5 Marca 2019 Nie ma opcji, nie chcę się kompromitować Hihi , to moje też już ze dwa lata ma, a tablet teraz z 10 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #14688 Napisano 5 Marca 2019 Jak na 10 lat, tragedii nie ma. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #14689 Napisano 5 Marca 2019 Hihi , to moje też już ze dwa lata ma, a tablet teraz z 10 To mój telefon jest zdecydowanie do d*py skoro kupiłem nowy w zeszłym roku. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janek777 0 #14690 Napisano 5 Marca 2019 Napaliłem sie na taki zegarek, ale nie znalazłem żadnego info na jego temat , czy wogóle były produkowane takie modele czy może jest to jakiś składak? , może ktoś mógłby mnie uświadomić w mojej niewiedzy Napaliłem sie na taki zegarek, ale nie znalazłem żadnego info na jego temat , czy wogóle były produkowane takie modele czy może jest to jakiś składak? , może ktoś mógłby mnie uświadomić w mojej niewiedzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #14691 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Taki, czyli jaki? Coś mi się miniatura wcześniej nie załadowała. Edytowane 5 Marca 2019 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27113 #14692 Napisano 5 Marca 2019 Ja tam się może nie znam, ale pierwszy raz widzę taki krój czcionki w nazwie "Seiko" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #14693 Napisano 5 Marca 2019 To mój telefon jest zdecydowanie do d*py skoro kupiłem nowy w zeszłym roku.Może z pewnych powodów trzymasz telefon "do góry nogami"? Można dokupić takie mini obiektywy mocowane na "żabkę" do smartfona, pomagają, a kosztują kilka $, dodatkowo mini statyw zdecydowanie pomoże. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janek777 0 #14694 Napisano 5 Marca 2019 Znalazłem jedzcze jedno zdjęcie w necie takiej tarczy , ale koperta inna,najbardziej właśnie mój niepokój budziła tarcza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #14695 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Napaliłem sie na taki zegarek, ale nie znalazłem żadnego info na jego temat , czy wogóle były produkowane takie modele czy może jest to jakiś składak? , może ktoś mógłby mnie uświadomić w mojej niewiedzyNapaliłem sie na taki zegarek, ale nie znalazłem żadnego info na jego temat , czy wogóle były produkowane takie modele czy może jest to jakiś składak? , może ktoś mógłby mnie uświadomić w mojej niewiedzyNigdy się z takim Seiko nie spotkałem. Przypomina mi luźną wariację na temat Seiko 7009-876 kogoś, kto się zapatrzył na Seiko SNK809. Na tym drugim zdjęciu, to każdy element jest z innej parafii. Edytowane 5 Marca 2019 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14696 Napisano 5 Marca 2019 Znalazłem jedzcze jedno zdjęcie w necie takiej tarczy , ale koperta inna,najbardziej właśnie mój niepokój budziła tarczaTo jest podwórkowa produkcja Poczytaj : https://quartzimodo.com/how-to-spot-a-fake-seiko-watch/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67146 #14697 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Nie ten dział Sorry:) Edytowane 5 Marca 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sviety 6250 #14698 Napisano 5 Marca 2019 "Arnie" ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #14699 Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) Dzisiaj takiego po ciemku pokazywali, już wiem że to Tisell z fili w Korei Tylko co on robi w SEIKO? Edytowane 5 Marca 2019 przez PiotrX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janek777 0 #14700 Napisano 5 Marca 2019 Dzięki panowie, ostudziliście moje zapędy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach