dzajro1 8152 #29076 Napisano 31 Lipca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5332 #29077 Napisano 31 Lipca Koniec wakacji….wyjazdowych 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 8113 #29078 Napisano 31 Lipca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 142 #29079 Napisano 1 Sierpnia All 2026 H1 Seiko Announcements — Plus9Time 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 8152 #29080 Napisano 2 Sierpnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 8152 #29081 Napisano 3 Sierpnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3293 #29082 Napisano 4 Sierpnia Cześć, Po kilku latach założyłem. Do zdjecia. I zdjąłem. 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42112 #29083 Napisano 5 Sierpnia Prawilne Sumo, piękna sprawa. Miałem kiedyś najpierw czarne, potem niebieskie i posprzedawałem. Monstery też miałem i też sprzedałem. A trzeba było w odpowiednim czasie skompletować prawilny zestaw: Sumo, Samurai, Monster, SKX i teraz się nimi cieszyć. Głupi człowiek był. Mam tylko SKX-a, chociaż tyle. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26575 #29084 Napisano 5 Sierpnia Prawilny zestaw to mm300, tuńczyk i skx Szkoda mi tuńczyka, mogłem nie gonić 9 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 21961 #29085 Napisano 5 Sierpnia 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 8401 #29086 Napisano 6 Sierpnia W dniu 30.07.2026 o 11:05, Funky_Koval napisał(-a): Wiesz każdy ma swoje doświadczenia. Mi się zdarzały dobre Longinesy. Seiko zaś zawsze miały wtopy, kwestia jakie. Ale co kto lubi. Zgoda, że mm200 są fajne. Nawet bardzo i gdybym miał przed sobą dobrą sztukę do kupienia to bym myślał Ja mam takie doświadczenia, że nie ważne ile wydasz na zegarek i tak może być problem z QC lub będzie konieczność serwisu z takie go czy innego względu. Natomiast jak czytam opinie i recenzję to nie widziałem żadnego problemu z nowym MM200. W dniu 31.07.2026 o 08:20, gszydlowsky napisał(-a): bo tutaj albo oryginalne zapięcie nie odpowiada, albo kolor aftermarketowych nie pasuje do koperty paza tym ten zegarek na paskach wygląda super, więc pozostaje się tym bawić 🙂 Mam bransoletę od Uncle Seiko i jest świetnie spasowana kolorystycznie. Ale fakt, najlepiej mu na paskach😉 6 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26575 #29087 Napisano 6 Sierpnia (edytowane) 28 minut temu, evilym napisał(-a): Ja mam takie doświadczenia, że nie ważne ile wydasz na zegarek i tak może być problem z QC lub będzie konieczność serwisu z takie go czy innego względu. Natomiast jak czytam opinie i recenzję to nie widziałem żadnego problemu z nowym MM200. Mam bransoletę od Uncle Seiko i jest świetnie spasowana kolorystycznie. Ale fakt, najlepiej mu na paskach😉 Wiesz ale ta bransoleta ma inny kolor. Jest wyraźnie jasniejsza od pokrytej diashieldem koperty. Edytowane 6 Sierpnia przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42112 #29088 Napisano 6 Sierpnia 45 minut temu, evilym napisał(-a): Mam bransoletę od Uncle Seiko i jest świetnie spasowana kolorystycznie. O Wujku Seiko mowa, to też pokażę 😉 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszydlowsky 17680 #29089 Napisano 6 Sierpnia 1 godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): Wiesz ale ta bransoleta ma inny kolor. Jest wyraźnie jasniejsza od pokrytej diashieldem koperty. Też to widzę i tak pewnie jest, chociaż zdjęcia takie różnice chyba mocniej "wyciągają" , nie wiem jak tutaj jest w realu . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 92804 #29090 Napisano 6 Sierpnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 8152 #29091 Napisano 6 Sierpnia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 8401 #29092 Napisano 6 Sierpnia 10 godzin temu, Funky_Koval napisał(-a): Wiesz ale ta bransoleta ma inny kolor. Jest wyraźnie jasniejsza od pokrytej diashieldem koperty. 8 godzin temu, gszydlowsky napisał(-a): Też to widzę i tak pewnie jest, chociaż zdjęcia takie różnice chyba mocniej "wyciągają" , nie wiem jak tutaj jest w realu . W codziennym użytkowaniu, różnica w ogóle niewidoczna 🙂 1 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26575 #29093 Napisano 6 Sierpnia 33 minuty temu, evilym napisał(-a): W codziennym użytkowaniu, różnica w ogóle niewidoczna 🙂 W sumie *uj pewnie że tego nie widać swoją drogą Seiko nie projektuje swoich bransolet źle. No może trochę. Ale chodzi o wykonanie. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26575 #29094 Napisano 8 Sierpnia 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 93194 #29095 Napisano 11 Sierpnia ☀️ 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4502 #29096 Napisano 11 Sierpnia W dniu 22.07.2026 o 13:47, Paulus57 napisał(-a): Gdybys kiedyś sprzedawał to daj proszę znać Szukam od jakiegoś czasu dla swojego taty W dniu 4.08.2026 o 23:30, Waldzior napisał(-a): Cześć, Po kilku latach założyłem. Do zdjecia. I zdjąłem. Mam to samo! Ale sprzedawać też nierozsądny ruch bo fajny klasyk a życia sobie za niego nie ułożysz 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 13133 #29097 Napisano 12 Sierpnia Najładniejsze <=> najtańsze Seiko? 3 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 1126 #29098 Napisano 13 Sierpnia I który by tu dziś… 😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42112 #29099 Napisano 13 Sierpnia 9 godzin temu, adventure napisał(-a): I który by tu dziś… 😉 Bez dwóch zdań SKX 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adventure 1126 #29100 Napisano 13 Sierpnia 3 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a): Bez dwóch zdań SKX Tyle że Orient stabilniej chodzi W zasadzie co do sekundy... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach