pawelb29 801 #4851 Napisano 2 Stycznia 2017 Wiem z tym że tego SRPA mogę mieć za mniej niż 750 zł dla siebie (nówka z papierami PL) i zastanawiam się czy warto dopłacać do sarba ponieważ nigdy go nie widziałem na żywo.Jak na polskie warunki cena poniżej 750 pln jest dobrą ofertą za SRPA.Mimo wszystko nie dyskwalifikowałbym SARB ze względu na rozmiar, fakt są to już inne koszty. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maryo1977 0 #4852 Napisano 2 Stycznia 2017 Witam. Czy ktos z kolegow orientuje sie jakiego rodzaju szkielka byly montowane w zegarkach Seiko Aeromaster sq sport 150? Pozdrawiam i dziekuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4853 Napisano 2 Stycznia 2017 Mineralne . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #4854 Napisano 3 Stycznia 2017 Takie zestawienie wpadło, było już? https://uhrforum.de/seiko-vintage-uhren-katalog-1969-us-version-t91344 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4855 Napisano 3 Stycznia 2017 Takie zestawienie wpadło, było już?https://uhrforum.de/seiko-vintage-uhren-katalog-1969-us-version-t91344 Raczej NIE, a nawet jeżeli to i tak warto przypomnieć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #4856 Napisano 3 Stycznia 2017 I jak to się ma do dzisiejszej oferty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #4857 Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) kiedyś te 80-90$ w Polsce to było bardzo dużo Ja mam inne pytanie, ma ktoś może snkm97? Potrzebuje opinii na jego temat, bo mnie zaintrygował i kusi...może ktoś chce sprzedać ? I drugie pytanie, SNZF17K1 - posiada ktoś? Też się zastanawiam czy warto, czy nie lepiej dopłacić do SKXa.. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18645 #4858 Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Zielonkę na forum miało/ ma klika osób to pewnie ktoś się wypowie. Wg mnie miało być oldschool'owo, a wyszło Seiko z tego takie vintage jak z koziej d*py trąba. I te białe placki na 3, 6, 9 i 12... Na pewno jest to spory zegarek, nie na każdą rękę. Co do dwójeczki to lepiej skieruj się jednak w stronę skx Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4859 Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Snkm 97 tak jak pisze kolega Krygo jest naprawdę spory . Najlepiej przymierzyć przez zakupem.Tutaj z tej serii z Sumo i JR . Edytowane 3 Stycznia 2017 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #4860 Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki chłopaki, dobrze że jest to forum, bo potem człowiek mniej błędów popełnia - też mnie te białe wstawki denerwowały ale potem o nich zapomniałem, i teraz jak jeszcze patrze to ta nierówność w grubości linii otoczki daty. Aktualna zniżka na 115$ w jomashop mnie kusiła ale chyba sobie odpuszczę. snkm97 - faktycznie on ma prawie 44mm , na moim 17 cm nadgarstku będzie ogromny, znów się napaliłem jak szczerbaty na suchara Szukałem czegoś podobnego do submarinera, trzeba będzie szukać dalej Uff, lepiej się czuję już bo wczoraj wieczorem już prawie jednego z nich kupiłem Edytowane 3 Stycznia 2017 przez ilear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 14 #4861 Napisano 3 Stycznia 2017 Witam Koledzy, czy ktoś miał styczność z tym zegarkiem?http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-presage-automatic-japan-made-spb039-spb039j1-spb039j-mens-watch-9470.html Nie ukrywam,że zrobił na mnie duże wrażenie(oczywiście na filmach z yt ) i tak mi chodzi po głowie jego zakup. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4862 Napisano 3 Stycznia 2017 I drugie pytanie, SNZF17K1 - posiada ktoś? Też się zastanawiam czy warto, czy nie lepiej dopłacić do SKXa.. Zdecydowanie lepiej dopłacić do SKX Raz, że SNZF jest gorzej wykonany to jeszcze ma zbyt małą koronkę, nieproporcjonalną do reszty koperty i wygląda to komicznie. Witam Koledzy, czy ktoś miał styczność z tym zegarkiem?http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-presage-automatic-japan-made-spb039-spb039j1-spb039j-mens-watch-9470.html Nie ukrywam,że zrobił na mnie duże wrażenie(oczywiście na filmach z yt ) i tak mi chodzi po głowie jego zakup. Mam go u siebie w wersji na bransolecie, bez czerwonej 12. Rewelacyjny zegarek, ale w tej cenie masz już Brightza, a ten jakością jest z kolei jeszcze wyżej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obidobi 14 #4863 Napisano 3 Stycznia 2017 Dzięki Kolego Jash, właśnie ta czerwona 12 dodaje smaczku . Tylko nie wiem czy na mój nadgarstek nie jest za mały 18.5 cm. A co do serii Brightz to nie znalazłem nic z niebieskimi wskazówkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41543 #4864 Napisano 3 Stycznia 2017 Wkleję swojego jednego z dwóch. upload image online 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #4865 Napisano 3 Stycznia 2017 Po co Ci dwa ?????? .... ja też bym się pocieszył .. pytanie proste , ile? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucass2 1 #4866 Napisano 3 Stycznia 2017 Z nowymi paskami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #4867 Napisano 3 Stycznia 2017 bawiłem sie aparatem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #4868 Napisano 3 Stycznia 2017 W takim zestawieniu jeszcze chyba nie widziałem, extra ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4869 Napisano 3 Stycznia 2017 A tym czasem w tym SARX jest rewizja cal.6r15D. Ciekawe co zmienili ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4870 Napisano 3 Stycznia 2017 bawiłem sie aparatemBrawo. Baw się częściej 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41543 #4871 Napisano 3 Stycznia 2017 Po co Ci dwa ?????? .... ja też bym się pocieszył .. pytanie proste , ile? Dwa Seika ale "tylko" jeden Tuńczyk.A co do ceny, to nie są tanie rzeczy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pharmacon 172 #4872 Napisano 3 Stycznia 2017 I drugie pytanie, SNZF17K1 - posiada ktoś? Też się zastanawiam czy warto, czy nie lepiej dopłacić do SKXa.. Miałem jednego i drugiego jednocześnie i dla mnie wygrał skx i został. Snzf17 ma bardzo submarinerowy klimat. Jest bardziej błyszczący, można powiedzieć, że tarcza jest lepiej wykonana, ma nakładane indeksy, obwódkę datownika. Wygląda fajnie, podobnie do suba. Skx ma dużo bardziej toolowy charakter i w ogóle ma charakteru znacznie więcej. Lepiej wykonana koperta, krótsze l2l, dlatego na małym nadgarstku lepiej się nosi. Fajne ścięte szkiełko, super łapie światło w połączeniu ze szlifami na kopercie. Prawdziwy diver, testowany wg norm ISO, warto przeczytać, jakie testy każdy powinien przejść. Jedyny i niepowtarzalny design z silnym DNA seiko, najbardziej kultowy zegarek do 1000zł moim zdaniem . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #4873 Napisano 3 Stycznia 2017 Dwa Seika ale "tylko" jeden Tuńczyk.A co do ceny, to nie są tanie rzeczy..........i z wiekiem mocy nabiera . Wiem, bo mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #4874 Napisano 3 Stycznia 2017 Dwa Seika ale "tylko" jeden Tuńczyk.A co do ceny, to nie są tanie rzeczy. Myślałem, że może jeden tuńczyk Ci zbywa , widocznie na swojego muszę jeszcze poczekać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #4875 Napisano 3 Stycznia 2017 Tuńczyk to świetny diver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach